Gelin sarjı biten telefonumuzu hemen şarj edelim...Süper bir yöntem...

Sponsorlu Bağlantılar

sanene1453

Üye
videosu nerde arkadışım bunun??

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Evet arkadaşlar bu yöntemi bir sitede izledim ve anlatarak da anlaşılabileceğine eminim.Şimdi gerekli malzeme listemiz:

1-Alüminyum folyo(sigara paketlerinin içinden çıkan alüminyum jelatinde olabilir)
2-Çakmak(tokai dupond zippo vs. hiç farketmez ;) )
3-En önemli şey telefonumuz.

Şimdi arkadaşlar elimize telefonun bataryasını alıyoruz ve alüminyum folyoyu bir güzel bataryanın üzerine sarıyoruz ama çok fazla kalın yapmayın 2 3 tur yeter.Sonra çakmağımızın ateşini çok yakından tutmadan hızlıca 5 - 10 sn bataryanın üzerinde gezdiriyoruz.sonra bayaryamızı bir kenara koyup 5 10 dk bekliyoruz.Sonra alın ve bir takın telefona bakalım bir miktarda olsa oluşan sarjın mutluluğuyla bir teşekkürü çok görmeyin :) bu arada yok patlar yok bum olur ben korkarım ahh ben yapamam filan derseniz inanın üzülürüm.Çünkü garanti veriyorum hiçbir tehlikesi yokkkkktur arkadaşlar.:oke:

Teknik alıntı anlatım alın teri:yuru

buyrun izleyin arkadaşlar...

bataryanı öyle yaparsan 5000 kez şarj edebilme kapasıtesı varken düşer 3 bine görürsün... orjınal şarj aleti dışındada şarj aleti kullanmayın örnek verıyorum nasılsa nokia buda olur deyip başka şarj aleti ile şarj etmeyın ...şarj eder ama amperaj denen bişi var düşük amperajda edersen batarya sağlıksız dolup pozitif ve negatif noktacıkları tıkar bıdahada acılmaz bu kapanan noktalar..aynı şey yüksek amperaj içinde gecerlidir.. ( bu arada teknikerim nerden bılıyosun dersen bunları... kolay gelsın )

Aziz™

Üye
bunu görmüştüm bunun mantığı şu hani biten pilleri ağzımızda çiğneriz bir süre daha iş görür ya bu ise biraz daha risklisi black eyed peas grubunun deyimiyle BOOM BOOM POW

androad

Üye
bu arada hatırlatma adaya düşşeniz telefon çekmez :oke:

etezien

Üye
teşekkürler zorda kalınca neden olmasın

depresifim

depresifim

Üye
dostum kesinlikle süper patlasa bile işe yarıyorsa zor durum için mükemmel arkadaşlar boş bir adada kaldığınızı düşünün telefon çakmak folyo şarj bitince napabilirsiniz :DDDDDDDDD

angaralı-06

Üye
bir bataryadan bu kadar korkmayın. eğer patlama sonrasında ne olacağını merak ediyorsanız yanan bir ateşin içine atı ve görün. Emin olun tahmininizden daha az bir patlama oluyor. Her pilin içerisinde muhakkak bir miktar enerji kalır ve bu enerjı sıcakta harekete geçer.Uzun süreli olmasada işinizi görür.

iu80

Üye
patlamaz ama pilin ömrünü kısaltır belki

baba devran

baba devran

Üye
teşekkürler bir gün işime yarayacağını düşünüyorum.

Ykaraca

Ykaraca

Üye
İşime yarayacak saol

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Elektirik entegreye dayalı piller li aleve dayalı ısınmalarla şarj süresi çıktı zannedilsede kimyon kömürü genleştirir genleşen pil tellin entekre kontağını zayıflatarak telde satıcınıza başvuru alırsınız

kezban yenge

kezban yenge

Üye
İyimiş Güzel ...

özkan331

Üye
Video da bataryayı sarmayı tam bitirirken sahne atlıyor bence yalan bir durum söz konusu

alixkandemir

Üye
ısı gören atomların hareketleri hızlanır ama elektrik enerjisi üretilemez kimyasalların akışkanlıgı artar dolayısıyla elektrolit sıvı genleşir ve kalan elektronların enerjisi kullanılır.
Bu çare herzaman kullanılmamalidir. Çünkü pilin içindeki elektrolıt sıvı kuruyarak pilin ölmesine sebebiyet verebilir

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
işe yarıyormu :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
booom cok riskli =)

jeki01

jeki01

Üye
selam.
cok cok cok acil olmadikca yapmam.
guzel paylasim, sagol.

osmanaktag

Üye
Arkdaşlar Benim Eski Batarya boşta duruyordu bitirdim denedim ben 15 sn tuttum açtım 3 tane dolmuş ama batar kötüydü 1 2 saat gitti bitti :)) Çalışıyor Yöntem.

--------------- Ekleme ---------------

6600 da denedim bu arada :))

pr0

pr0

Üye
cok ilqinc birşey ama sarjm bittiği zaman bende denerim :) :)
paylasımın için tsk. ederim...:oke:

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
gercekten cok güzel ve faydali bir sey ama şarzın tek diş olması kötü yani iki diş olsaydı daha güzel olurmus ama buda cok acil durumlarda işi görürr :):oke: