Gelin sarjı biten telefonumuzu hemen şarj edelim...Süper bir yöntem...

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Ama bende one x var :(

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
telefonu sar :naughty:

HakanLJ

HakanLJ

Üye
arkadaşlar hiçbir zararı ve köttü bir yanı bulunmamaktadır tekrar belirtmek istiyorum ki çok acil durumlarda imdada yetişiyor ve benimde bir kaç kez başıma gelen olaylarda çok işime yaradı.1 çizgi de olsa yarattığı o şarj muhteşem yardım ediyor.:yuru
işe yarar hocam ama tehlikesi var . güç kaynakları (batarya,pil,akü vs.) 2 çeşitten oluşur katı ve sıvı sıvı olanlarda ısı pek sorun etmez sadece faz ve nötr birbiriyle temas etmediği sürece sıkıntı olmaz herhangi bir tehlikesi yoktur aksi takdirde patlama yapar sıvı olanlarla işimiz yok zaten bataryalar katı güç kaynaklarına giriyor onlar ısı gördüklerinde patlama riskleri yüksek en kötü ihtimal zamanla sonraki şarj işlemlerinde şişme vs görünür . 2.si bu katı pillerin içlerinde civa,katmiyum ve kurşun bulunur akma yapar o an ki ısısını kaybedince 1.si insan saglığı dokunuyorsun 2.si cihaz ömrü . bu akmalar anında olmaz örnegin sen bu işlemi yaptın batarya sıcaklıgı 50 C dereceye yükseldi sonraki gün,hafta,ay vs bu ısı 50 nin cok cok altına yani 20-10 vs düşerse yüksek şiddette akma yapar cihazı bozar buda püf nokta sana :oke:yani dikkat et o çakmagın biraz fazla durup bataryanın patlama riskine girmedim daha :nono:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Tesekkürler işe yarar bir bilgi :) zararı yoksa kullananlar olabilir ama ben tercih etmem böyle işleri normal sarj ederim hergece 1 gün gider şarzım acil lazımsa kullanmam 3g kaparım 2-3 gün bitmez. :)

ALBIEL

ALBIEL

Üye
Harbiden süper yöntemmiş saol arkadaşım :tşk:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk: :)

yedimaviaslan

Üye
teşekkürler

somurtukk