Gelin sarjı biten telefonumuzu hemen şarj edelim...Süper bir yöntem...

mc zerem

Üye
denemekte yarar varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yöntem tehlikeli değil arkadaşlar, bazıları bilir pilin içinde kimyasal reaksiyonlarla elektrik akımı üretilir, biz durma seviyesine gelmiş kimyasal reaksiyona ısı enerjisi vererek bir süre daha devam etmesini sağlıyoruz dolayısıyla bir miktar daha şarjımız olmuş oluyor, pil o kadar az ısı ile patlamaz merak etmeyin

patlamayacağına bizde eminiz..bişey olmayacaktır..
merak etmeyim..
hem sigara kullanıyorsanız hemde cep telefonu kullanıyorsanız ve bir bir yerlerde telefonunuzun bataryası biterse alın size malzeme :=)

sigara paketlerinin içinden çıkan alüminyum jelatinde parlayan tarafını mı bataryaya getirecez yoksa beyaz tarafını mı???

olivetti

Üye
müzik çalarak video açarak şarjı bitirip denedim.evin havaya uçmadığına dua ettim çok az da olsa şarj veriyor 1 diş

Mehmet

Emekli Yönetici
Tehlikeli yöntem

asigsasi

Üye
Arkadaşım çok güzel bir yöntem millet tehlike görmemiş 10 sn ye ateşi gezdirmek ten bir şey olmaz deneyeceğim

ibribr

Üye
işe yarayabilir zaten yalan söyleyecek halin yok denemişsin:P bence bir zarar gelmez ...
ama bataryayı tamamen bitirip ömrünü azaltabilir

ilgin. ama iyi .ok zor durumda kalındığında eminim insanların aklına geleceksin

benhjk

Üye
hmm bu malzemeler sigara içenlerin yanında mutlaka bulunur ama yeşilaycıyım napacaz yedekten onları mı taşısam yosa yedek batarya mı...

Çekilen video bana biraz yanıltıcı geldi açıkcası.Çıkarılıp ateşle ısıtılan bataryayla sonra tekrar takılıp çalıştırılan bataryaların farklı olup olmadığı hakkında kim garanti verebilir ki ?? Bunu yapmaktansa telefonumun şarj süresine göre hareket ederim ve aniden şarjsız kalma problemi yaşamaktan da bir kurtulmuş olurum.Haa oldu ki ne kadar dikkat edersem edeyim şarjım bitti o zaman heryerde kontörlü telefonlar var onları kullanırım ama böyle birşeyi denemem.

Paylaşıma saygım sonsuzdur.Deneyenlere de aynı şekilde.Teşekkür ediyorum...

KRMKRM

Üye
çok zorda kalırsan neden denemeyesin? onun haricindede macera olsun diye denemeye pek sıcak bakmıyorum..

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler bu arada belki birgün lazım olur

abi şarj aleti olmadığı zaman iyi gider

cicci27

Üye
Bu Tarz Şeyleri Aslında Denememek Lazım Çünkü Bi Kaç Yanlış Telefona Zarar Verebilir..