Gela Skins..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail Çolak

Üye
bunlar kılıfmı yoksa yapıştırmamı çözemedim. eğer yapıştırmaysa reklamcılar yapabiliyor böyle dijital baskı yoluyla

serinaga

serinaga

Üye
çok iyi ...

Devildare66

Üye
arkadaşlar ben aldım gela skin btane.. Türk sitesinden aldım gela skins türkiye.. Kredi kartı flan istemiyolar kartsız işlemle bile gidip yollayabiliyosunuz havaleyle.. yurtiçi kargoyla istanbul şirinevlerden yola çıkıyo. Ben izmirde ikamet ediyorum 1günde gelmiş bukadar erken geliceğini düşünmediim içn sipariş edip yazlığa gittim şuanda ordan yazyrm n8imle balkondan xd adam aradı bugün beni dedi ee spariş geldi sen yoksun demeye .p sonuç olarak izmir buca yurtiçi kargo şubesinden gidip kimliğimle alabilicem kartsız işlemle 27tl yatırmıştım buarada hepsi 27 tl türkiyede n8için modeller.. Eve dönünce alıp kullanıp yine dönerim buraya.. Sağlıcakla kalın =)

SilentOne

SilentOne

Üye
nasıl takıyosun onu ole yha zor deqilmi

ukdeck

Üye
bunlar kılıfmı yoksa yapıştırmamı çözemedim. eğer yapıştırmaysa reklamcılar yapabiliyor böyle dijital baskı yoluyla

GelaSkins'in kağıdı çok farklı. piyasada bir sürü sticker kağıdı var ama çoğu sakızdan çıkan etiketler gibi, yapıştırsan doğru yapışmaz çıkarsan yırtılır cihazına
yapıştırmaya değmez. yoksa sticker kağıdı alıp kalıp çıkarsan evde kendin bile basarsın. Sabah twitterdan kupon paylaşmışlar, 10tl indirim kuponuymuş. başında bekliyorum twitterın yine gönderirlerse alıcam.

Devildare66

Üye
bugün dönüp izmire paylaşıcam cihazımın fotosunu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt