Aynen, onu merak ediyorum ben de.Giriş seviyesi veya bir üstü. GT840/GTX850 gibi kartlar daha performanslı olur.Ve kullanılmaya başladı mı? 8xx serisi?
Ben en fazla 820m gördümAynen, onu merak ediyorum ben de.
GTX880'e kadar çıkacak gene.Ben en fazla 820m gördüm
Ah para olsada 4 tane 880m'i bağlayıp 4K'da Bf4 oynasakbiz daha ati hd 5450 yi bulamıyoruz![]()

Bende senin gibi hep oyle hayaller kuruyorum arkadaşım da kızar bende diyorumki hayaller olmasa ben bir hiçimAh para olsada 4 tane 880m'i bağlayıp 4K'da Bf4 oynasak![]()

Aslında konsollar varken gerek yok ya, 1800 e ps4 var Amerikada 900 liraBende senin gibi hep oyle hayaller kuruyorum arkadaşım da kızar bende diyorumki hayaller olmasa ben bir hiçim![]()
zaten teknolojik aletler pahalı brezilya en ucuz kanadada türkiye 4.sıradaAslında konsollar varken gerek yok ya, 1800 e ps4 var Amerikada 900 lira
820m giriş seviyesi bir kart. Yeni çıkacak oyunları lowda açar. 2013 ten eski olan oyunların bir kısmını medium oynatır ama ağır olanları lowda oynatır. Geleceğe dönük bir yatırım olmaz. Geleceği geçtim şuanda bile yeterli değil
cevablarınız için teşekkür ederim8xx serisi ne ara çıktı lanneyse konumuza dönelim. O kart giriş orta karışımı seviye karttır güncel oyunları lowda oynatır diye düşünüyorum. Geleceğe dönük bir yatırım olmaz. En az 840m den başla.