laboxz21 Üye birşey soracğım. bende e55var. pda özellikte. garminin diğer sürümlerinde haritada "1" ve "3" yakınlaştırma ve uzaklaştırma tuşları çalışmıyor. bunda çalşıyor mu? bi bilgin var mı?
birşey soracğım. bende e55var. pda özellikte. garminin diğer sürümlerinde haritada "1" ve "3" yakınlaştırma ve uzaklaştırma tuşları çalışmıyor. bunda çalşıyor mu? bi bilgin var mı?
Doctor__9 Üye öncelikle teşekkürler arkadaşlar... güncellemeyi indirdim ama navigasyon cihazıma nasıl yükleyeceğim bilen varmı
öncelikle teşekkürler arkadaşlar... güncellemeyi indirdim ama navigasyon cihazıma nasıl yükleyeceğim bilen varmı
paspartuuuu Üye E71 de çalıştı; teşekkürler,emeğinize sağlık. 'laboxz21' arkadaşım ben keşfettim o 1 ve 3'ü kulanma şeysini.mesaj yazarken sayı moduna aldığımız sol alt köşedeki tuşa iki kez bas harita açıkken o zaman çalışıyo.bilmem anlatabildinmi.bide otomatik zoomunu kapatman lazım.
E71 de çalıştı; teşekkürler,emeğinize sağlık. 'laboxz21' arkadaşım ben keşfettim o 1 ve 3'ü kulanma şeysini.mesaj yazarken sayı moduna aldığımız sol alt köşedeki tuşa iki kez bas harita açıkken o zaman çalışıyo.bilmem anlatabildinmi.bide otomatik zoomunu kapatman lazım.
laboxz21 Üye "paspartuuuu" dediğin olay evet e71 de oluyor ama bende(e55) olmuyor. yinede teşekkür ederim.