Garmin Navcity® Turkey 2009.12-TKLTLA | Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

hkn-yvz

Üye
ben bu programı indiremedim bi türlü arkadaşlar indir die bişe yok ekranda yardımcı olabilirmisiniz

maktama

maktama

Üye
Arkadaşım, bu zaten programın kendisi değil, program için gerekli Türkiye haritasının güncel versiyonu.
Ayrıca ilk mesajda kocaman yazıyor "İNDİRMEK İÇİN" diye. Onun altındaki "hotfile ...."yazısına tıkla.
Progrmın kendisini yine bu forumda bulabilirsin. Arama kısmına garmin yazman yeterli.

pala6

Üye
Bu Başarsoft'un haritası mı yoksa Teleatlas mı?
Teşekkürler...

Pilavman

Pilavman

Üye
Teşekkürler sorunsuz çalışıyor...

ugur.amca

Üye
ücretsiz mi bu yada ücretsis varmı

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Arkadaşlar 5800 da Garmin bu harita ile kitlenmeye neden oluyor. Diğer harita ile sorunsuz çalışıyor. Sıkıştırmadan mı kaynaklanıyor, yardımcı olabilirmisiniz?

h@ritacı

Üye
Garmin gps 60 CSX te açılmıyor

guero

guero

Üye
Bende bi sorun çıkmadı gayet güzel çalışıyor

heroman33

heroman33

Üye
Çok Teşekkür ederim

cengawer42

Üye
poi dosyası arıyorum varmı

yated

Üye
elinize sağlık

h@ritacı

Üye
60 csx mi kullanıyorsunuz ?

--------------- Ekleme ---------------

Bende bi sorun çıkmadı gayet güzel çalışıyor

bende çalışmadı garmin 60 csx gps kullanıyorum , zaten bir tek 2009.02 yi çalıştırabildim 2009.06 da açılmamıştı

ShawnRay

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık saol

osmanide

Üye
emeği geçenler teşekkürler garmini kurdum haritayı indirdim ama cd kalıp dosyası olarak görünüyor bir türlü değiştiremedim açıklanan yolları denememe rağman yardımcı olursanız sevinirim

ilkertunca

ilkertunca

Üye
haritayı bir süredir kullanıyorum. yalnız bu başarsoft güncellemeeri nasıl yapıyor anlamadım. güüncel haritalar eski haritalara göre daha çok kilitlenmeye neden oluyor bunun nedenini bilen var mı?
ben tekrar 2009-06 versiyonuna döndüm mecburen.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Navcity Turkey 2010.01 <===

Yeni haritayı kullanmak için eskisini silin/yedek alın. Yeni haritayı eskisinin yerine koyun. UNL yapmaya gerek yok.

(Deneyenler yolların inceldiğini, görmenin 1az zorlaştığını söylemişler. Deneyemedim, bilmiyorum.)

İndirmek için:

fatihbayhan

Üye
2010.01 HARİTASI TÜRKÇE

bahadir_bado

bahadir_bado

Üye
Normal Garmin 250w de çalışacakmı bakalım :)rapid linki için çok teşekkürler

Üst Alt