Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles
Sponsorlu Bağlantılar
canavar149
Üye
çok teşekkür ederim. anlatılanları bire bir yapınca hiç bir problem çıkmıyor.. ellerinize sağlık
gezgin1881
Üye
privete syc veresorce tasınmıyor kopyalaya yetkiniz yok gibi bişey diyor degiştirmiyor
yakamoz55rst
Üye
harika bir anlatım çok güzel çalışıyo çooook teşekkür ederim
Nokia n8 e yüklerken daha bilgisayardan karta kopyalamada sorun başlıyor. nedendir anlayamadım private dosyası kopyalanamıyor diye uyarıyor.. tek tek kopyalamaktada aynı sorun var... neden olmuyor anlayamadım birtürlü..
n8 e yükleyebilen varsa lütfen yardım
~uSeR~|TM|
Üye
~Tesekkurler~ Saol|
AnKN80
Üye
Arkadaşlar dosyada zarar verecek yazılım var indirmeyin. Linkteki adrese bakarsanız fotoğrafı var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sroad
Üye
no maps olayı bbende de oluyor telefon 5800xm 3 tuşuna basın demişsiniz tam olarak napıcaz anlayamadım ??
okg53
Üye
Abdülhadi abi, Garmin Navcity Türkiye 2011.07 haritası çıktı. Anasayfaya ekle istersen.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n82 de denedim. Eski haritanın yerine direk kopyalayın çalışıyor. Pio ler yollar falan artmış. Güzel map olmuş. Saygılar ...
curtaincall
Üye
N8e yükledim ,harika bir program, eğer telefonun gps desteği varsa ne kontör gidiyor ne birşey ,paylaşıma teşekkürler
kemancım
Üye
2011-07 çıktı eklenmeli
kocasahin
Üye
Teşekkürler resim N82 ye kurdum süper ellerin dert görmesin
erdustunc
Üye
bu yeni haritayı hangi dosyanın içine atacaz biraz acıklamalı olursa iyi olur saygılar.hangi uzantılı dasya?
ahdibahadi
Üye
Değerli arkadaşım yaptığın çalışma işimi ne kadar görüyor bir bilsen.Allah ecrini artırsın.
ihsand
Üye
Arkadaşlar ben NDrive,Garmin,Sygic programlarını kurdum ama açtığımda ok işareti dona dona ileliyor ve çok az birşey geriden geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
memmed58
Üye
Eline sağlık Reis-i Eagles.
Arkadaşlar nokia da tercihiniz ovi mi garmin mi garmin yer tarifinde hata(uzun yoldan götürme) yapabiliyor değil mi ?
Birde bu garminin güncelleme yapması gerekiyor mu diğer navigasyonlarda güncelleme özelliği gibi yoksa haritayı yükleyince güncelleme yapması gerekmiyor mu.