Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
hem samsung hemde htc pda larda baktım (*#06# ) işlemi sonunda ... 17 hane li bir sayı çıkmakta ??
------kardes sen istersen Garmin,i yükle bir ac sana ozaman verdigi IMEL nolari görürsün illaki güremem dersen birde ayarlari inceden inceden ac bak bulursun garmini navi,yi ac garmin navinin resminin oldugu yere bak
ALLAH,a Emanet Ol.

tektonik1907

tektonik1907

Üye
emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım

bysylar

Üye
arkadaşlar c5 03 de çalışırmı bu program kusura bakmayın biraz acemiyim telefon konusunda

tanjantx

tanjantx

Üye
hocam eline sağlık çok iyi olmuş

bysylar

Üye
c5 03 de kurdum çalıştırdım test ettim gercekten güzel bir uygulama :) ellerine sağlık kardeşim

sayko_38

Üye
satio için olurmu bu kontor(tl) gitmemesi için ne yapmamız gerekiyor

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Internet Paketi Satın Alman Gerek

drwasabi

Üye
allah razı olsun hocam, peki yunanistan haritasını nereden bulabiliriz? edirne'de yaşadığım için sık sık gidiyorum da..

YunusxxMr

Üye
private , Resource , sys , bu dosyaları karta atamadım kopyalanamaz diye hata verıyor yadım lutfen

TEŞEKUR EDERIM ..

cosgun03

Üye
ya hocam bu garminin 2011/2 den sonra türkiye haritası çıkmadı bile veya elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba, birde bu poileri nasıl güncelleriz bilen varsa paylaşabilrmi şimdiden teşekkür ederim :)

ledayi2000

ledayi2000

Üye
garmini kullanırken ücret varmı

karlman

Üye
c şıkkını indiremedim linkte problem var heralde ilc.rar yazan yeni link verebilirmisiniz

alayisyan024

alayisyan024

Üye
abi programı açınca atıyor ne yapcaz?

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür

flybyblue

flybyblue

Üye
şu haritayı bi açmayı başaramadım ayrıca program bağlanmıyor uyduya yardımlı cps seçeneğide çıkmadı cprs uyduya bağlıyorum pro yu açıyorum harıtayı yakınlaştırıyorum bir türlü harıtayı göstermiyor yardım eden olursa sevinirim

jryuce

Üye
yaw reisim ellerin dert görmesin kardeşim benim, dün kurdum telde çatır çatır çalışıyor ne kadar teşekkür etsem azdır, bende başalarda çok uğraştım kuramadım, ürün kodu istiyordu gps e bağlanamıyordu vs. bu tarz sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine, (ben N95 kullanıcısıyım onun için anlatıyorum) öncelikle bu tarz problem yaşayan arkadaşlar programı telden kaldırsınlar sonrasında VE EN ÖNEMLİ AYRINTI OLARAK bende aynı hayatı yapıyormuşum başta klasör uzuntılarını silmeyi unutmayın (vista kullanıcısıyım) not defteri programlar.txt uzantısı bırakıyor onu silmek için= denetim masası-klasör seçenekleri-görünüm-bilinen dosya için uzantıları gizleyi tıklıyoruz böylece gmapsupp ve sw dosyalarının sonundaki .text uzuantılarını görebiliyoruz onları sildikten sonra reis arkadaşın söylediklerini harfiyen yapın ve garmini çatır çatır kullanın arkdaşalar bu da nokia ovi ye kapak olsun sizlerede hayırlı olsun
saygılar reis bey:good:

özgürali

Üye
elllerine sağlık kardeş,sorunsuz çalışıyor ;)

sadric

Üye
bu program calışmıyo ürü kodu istiyo arkadasım

ibibiq

ibibiq

Üye
bir tarlanın çevresini dolanarak kaç m2 olduğunu ölçebilirmiyiz bununla acaba?

jackral32

Üye
abi programı açınca atıyor ne yapcaz?
aynı sorun bendede var programı anlatıldıgı sekılde kurdum dosyaları kartıma attım kabloyu cektım fakat konuda kı yuklenıyor olayı gelmedı.. bende sis dosyası ıle kendım kurdum.. uygulama telefona uyumlu degıl yuklensınmı dıe bı uyarı aldım kurdum uygulamalardan actıgımda garmın yazan sıyah ekran gelıyor ve program kapanıyor.. konuyu yorumları okumak ısterdım ama 350 sayfa :S ıcınden cıkamam sorunla karsılasan arkadaslar varmı narsa nasıl cozduler anlatırsanız sewınırım.. tskler

Üst Alt