aa-tolga
Üye
window mobile 6,5 için olan sürüm varmidir?
evet var forumun o sayfasına bakın.
evet var forumun o sayfasına bakın.

6,5 sürümü eskidi artık -7 yedisi çıktı
hangi sayfada diye soranlara -1 e bakın derim![]()
Reis-i Eagles ve konuya hakim diğer arkadaşlar bu haritanınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu nasıl kullanacağız? Garmin klasörüne atmadan önce nasıl bir işlem yapmak gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim.
demiş. Bu haritanın (Romanya) unl dosyası için hangi kodu kullanmayılız? Bunun için de aynı id yi (848) mi kullanmak gerekir?3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
romanyanın da 848 koduyla çalışması enteresan, amaaaann çalışsın da nasıl çalışırsa çalışsın@maktama yanıt için çok teşekkürler. Yalnız bir konuda bilgiye ihtiyacım kaldı şimdi.
reis unl dosyasının oluşturulmasını açıklarken
demiş. Bu haritanın (Romanya) unl dosyası için hangi kodu kullanmayılız? Bunun için de aynı id yi (848) mi kullanmak gerekir?
Edit: 848 yaptım oldu. Teşekkürler...
Edit 2: Haritanın map id sini başka kaynaklardan buldum. Map ID 1189 miş. Ancak 848 le çalışması enteresan. Ben yine de unl dosyasını yeni id kodu ile güncelleyeyim.
romanyanın da 848 koduyla çalışması enteresan, amaaaann çalışsın da nasıl çalışırsa çalışsın![]()
unl dosyası oluşturmadan da haritanın kilidini açarak kullanabilirsin aslında.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...lemek-gmapsupp-unl-dosyasina-veda-316054.html
burda benim açtığım konudaki program işlemleri yaparken mapIDsini ekranda görüyorsun. Ve program gmapsupp.unl(ve gmapsup2.unl )dosyasına ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor.ama yeni haritalarda çalışmayabiliyor. Mesela türkiye 2010.01 haritasında çalışıyordu ama en son çıkan türkiye(2010.06 idi sanırım) haritasında çalışmıyor. Sen de romanya haritasında deneyebilirsin.
en yeni haritası 2010.06 mı 08 mi ne. Yeni haritayı indirip eskinin yerine koyun.garmini nasıl güncelleştirebiliriz..
harita için oluşturduğun unl dosyasını silip program çalışıyor mu bi denesene. MErakım şu, acaba kullandığın romanya haritası unlock( kilitsiz) bir harita mı. Eğer yine 848 ile yaptığın unl dosyasını sildiğinde halen harita çalışıyorsa kilitsiz haritadır.