Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ankx

Üye
en yeni haritası 2010.06 mı 08 mi ne. Yeni haritayı indirip eskinin yerine koyun.
Programı güncelleştirmekten bahsediyorsanız 50.00.50 son resmi sürüm symbian için. Bundan sonra symbian için desteğini kesi garmin. Asya kolu asya kullanıcıları için 50.00.60 çıkardı. Bunun türkçeleştirilmişini bulursanız kullanın.Bir de resmi olmayan 60 versiyonu vardı sanırım ama hiç kullanmadım.
nerden indirebilirim...

hibodem

Üye
emeği geçenlere sonsuz teşekkürler bende n95 8gb yükledim sorunsuz çalışıyor

998877

Üye
telefona hem n drive, nokia maps ve garmin programlarını birlikte yükleyebiliyormuyuz harita klasörleri karışmıyormu cities klasörü

mtece

Üye
Nokia E52 de kullanacağım fakat bir sorum olacak telefon üzerinde Ovi harita var bu haritayı kaldırmadan garmin yüklemek bir sorun oluşturur mu?

--------------- Ekleme ---------------

Rar dosyalarının telefona yüklemeyeceksin, bilgisayarında acman lazım. İşlemleri açılmış dosyalarda uygula ondan sonra telefona yükle.

murat3702

murat3702

Üye
telefona hem n drive, nokia maps ve garmin programlarını birlikte yükleyebiliyormuyuz harita klasörleri karışmıyormu cities klasörü
Bende Garmin, Ndrive, Sygic, Google maps, Ovi harita yüklü no problem.
Tek Qwerty klavye yüzünden Ndrive seri no giremedim. Sırf harf yazabiliyorsun rakam kabul etmiyor. Şu an aktifleştirmek için çözümü beklemedeyim.
Yani istediğin Navi yazılımını yükle problem çıkmaz.

AnacoN

Üye
Bütün mesajları okumadım, çok uzundu o nedenle sorduğum sorunun cevabı daha önce verilmişse özür dilerim. Burada anlatılanları Nokia 5800 XM telefonumda aynen yaptım, sorunsuz şekilde kullanıyorum ama anneme yeni aldığım nokia 5230'una da aynen yaptım ama hafıza kartı telefona takılıyken telefon açılmıyor, Nokia yazısında kapanıyor telefon. Telefon kartını çıkartıp ya da Garmin'i silip hafıza kartını takarsam telefon sorunsuz açılıyor. Ayrıca telefonu hafıza kartsız açıp, açıldıktan sonra hafıza kartını takarsam Garmin sorunsuz çalışıyor ama normal şekilde açılmıyor telefon. Nasıl çözebilirim bu sorunu? (Telefona defalarca format attım, son frimware yüklü...

cecey_19

Üye
paylasım için cok tşk ederim gerçekten güzel anlatım kurdum sorunsuz çalısıyor ama küçük bir sorum olacak bundan önce route66 kullanıyordum onda gideceğim yere kac km uzaktayım gösteriyordu ama bunda onu bulamadım yardımcı olursan cok sevinirim

mert5800

Üye
s.a n79 gps görmüyor unl dosyalarını düzelttim fakat gps bulamıyor yardım edermisiniz..telefon ilemi alakalı

edeko

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum programı yükledm 2010 06 haritasını yükeldim uzantiları değiştirdim fakat no map diyor harita gelmedi bu konuda yardımcı olursanız seviniriö

camki61

Üye
çok tesekkür ederim..kurdum ve çok güzel çalısıyor ama yalnız GPS e bağlanmıyor..valla bisey anlamadım gitti..

captanchess

Üye
e72 me kurdum emeğine sağlık arkadaşım , teşekkürler

ondaon

Üye
Teşekkürler eline sağlık, programı nokia e55 telefonuma yükledim bi problem yok gibi çalışıyor ama haritada 1 ve 3 tuşları ile yakınlaştırıp uzaklaştırma yapamıyorum cvp verirseniz sevinirim

resulucar

resulucar

Üye
Program çok mükemmel bir HotFile var :D PayLaşım içi Teşekürler

Luaz.

Luaz.

Üye
5800a yükleyebilir miyim acaba

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Navcity Türkiye 2010.06 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın) 121mb boyutudaki gmapsupp.img dosyasını indirip direkt Garmin klasörünün içine atın. Herhangi bir sıkıştırma programıyla açmaya çalışmayın.

UNL yapmaya gerek yoktur zira haritanın kilidi açıldığı için gmapsupp.unl'ye de gerek yok. (SW.unl gerekli)

İndirmek için:

murat3702

murat3702

Üye
Teşekkürler eline sağlık, programı nokia e55 telefonuma yükledim bi problem yok gibi çalışıyor ama haritada 1 ve 3 tuşları ile yakınlaştırıp uzaklaştırma yapamıyorum cvp verirseniz sevinirim
Bende E55 kullanıyorum, aynı sorun bendede var1 ve 3 tuşları ile çalışmıyor yakın uzak, ama buna sorun dememek lazım. Navigasyon yaparken zaten kendisi yakınlaşıyor gereği kadar.

havkimey

Üye
eyvallah agacım sağolasın... hemen deniyorum

major3

Üye
arkadaslar
garmin i yükledim,açtım. "kilitli bir harita yuklediniz, satın al ve kullan" gibi şeyler söylüyor. Bundan önce
sw.unl ve gmapsupp.unl leri kaydederken; farkl kaydet dediğimde: dosya adı, kayıt türü, KODLAMA görünüor.
4 farklı kodlama var: ANSI, unicode,unicode big endian, UTF-8..
Sorun ne olabilir??
NOT:telefonum N79.

maktama

maktama

Üye
arkadaslar
garmin i yükledim,açtım. "kilitli bir harita yuklediniz, satın al ve kullan" gibi şeyler söylüyor. Bundan önce
sw.unl ve gmapsupp.unl leri kaydederken; farkl kaydet dediğimde: dosya adı, kayıt türü, KODLAMA görünüor.
4 farklı kodlama var: ANSI, unicode,unicode big endian, UTF-8..
Sorun ne olabilir??
NOT:telefonum N79.
sorun açıklamaları tam okumamanız, ya da okuduklarınızı uygulayamamanız ve bunun sonucunda unl dosyalarını unl uzantılı şekilde oluşturmamanızdır.
kodlama kısmına dokunma, kayıt türünü tüm dosyalar yap. Şimdi sw.unl ya da gmapsupp.unl olarak isimlendir.Ama bu sırayla yap.

Üst Alt