Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

fizy09

Üye
garminin 5.00.60 versiyonu çalıştımı N97
valla hangisini yyükledim bilmiyorum ama bu sayfaların ilk başındaki porgramıları yükleyerek yaptım. şöyle bir sorun oldu. ilk yüklemem de çalışmadı. sonra ndrive kurdum. ondan sonra tekrar hafıza kartını biçimlendirdim. şimdi oldu. yalnız haritada bir sorun var herhalde n95 de iken oturduğum ilçeyi buluyordu şimdi ise bulunamadı diyor. onu çözemedim.

foxlife

Üye
talimatlara uygun yükleme yapmama rağmen hala 1 ve 3 çalışmıyor. diğer tuşlarla da zoom yapmıyor.

gurmenc

Üye
MERHABA,
GARMİN İ İ550 TELEFONUMDA UZUN ZAMANDIR KULLANIYORUM. EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA VE ÖZELLİKLE Reis-i Eagles A TEŞEKKÜR EDERİM. SORUNUM ŞU; NOKIA E 71 MODEL BİR TELEFON DAHA ALDIM. BUNA .50 VE .00 SÜRÜMLERİNİ YÜKLEDİM. ANCAK HER İKİ SÜRÜM DOĞRU YÜKLENMESİNE KARŞIN 1 VE 3 TUŞLARI İLE ZOOM ÇALIŞMAMAKTA. FORUMLARI VE DİĞER SAYFALARI İNCELEMEME RAĞMEN NEDEN OLDUĞUNU BULAMADIM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

İşlev tuşuna basarak deneyin işlev fonksiyonu aktif değilse 1 ve 3 değil R ve Y tuşlarına basmış olursunuz

modenaf1

Üye
şu an hali hazırda samsung i450 de kullanıyorum...harika çalışıyor...bu güne kadar hiç sorun yaşatmadı...bu yüzden tekrar teşekkürler...fakat şu sıralar telefonumu değiştireceğim...nokia e71 alacağım...acaba kartımda kurulu bu proyu direkt olarak yeni telde sadece kartı takarak kullanabilir miyim...yoksa e71 için yeni yükleme yapmak zorunda mıyım...

Tacettin Demir

Üye
Merhaba,

1- Konumlarımdan daha önce kaydettiğim yere git deyince, programdan çıkıyor. Neden böyle oluyor? Forumda bununla ilgili konular var, oralara da baktım. Değişen bir şey olmadı.

2- Bilgisayardan, elimizle kendimiz rotayı oluşturma gibi birşey yapabiliyor muyuz? Yoksa Garmin Mobile'den mi yapmamız lazım illa?

newcerix

newcerix

Üye
reis ben kurdum ama giriyorum programa bişi göstermiyo.satın al filan yazıyo

--------------- Ekleme ---------------

reis eagles öncelikle çalışman için çok saol emeğine sağlık..fakat ne yaptıysam açamadım. başlatırken satın al ve kullan--deneme başlat---ürün kodu gir-- garmin gps ye bağlan diye yazıyo..garmin gps ye bağlana giriyorum cihaz aranıyor diyor sonra bluetooh kapalı diyo.. lütfen yardım edin.

akula

akula

Üye
reis ben kurdum ama giriyorum programa bişi göstermiyo.satın al filan yazıyo

reis eagles öncelikle çalışman için çok saol emeğine sağlık..fakat ne yaptıysam açamadım. başlatırken satın al ve kullan--deneme başlat---ürün kodu gir-- garmin gps ye bağlan diye yazıyo..garmin gps ye bağlana giriyorum cihaz aranıyor diyor sonra bluetooh kapalı diyo.. lütfen yardım edin.

not defterine yaptığın işlemler yanlış ondan kaynaklıdır arkadaşım

newcerix

newcerix

Üye
hocam aynısını yaptım tariflerin kodlama filan herşey tamam ama olmuyo. kafayı yicem yaa..tel 6110 Navigator.beraberinde route66 var ama oda olmuyo..

akula

akula

Üye
e65 te harici modülle bağlantı yaptım yani öyle dandik bir telefonda bile yaptıysam sizin bu tip tellerle hayli hayli yapmanız lazım sizin gibi ilk bende aynısı hatalara düştüm yaptığınız iişlemleri baştan sona tekarar konturollü bi şelkilde yapmızı tavsi ederim biraz sabır istiyor biliyorum üç gün uğaşmıştım :)

newcerix

newcerix

Üye
o tariflerin dışında başka şey yapmam gerekiyor mu acaba?? tecrübenizden yararlanma şansım var mı şöyle bi tarif etseniz kurulumu :hmmm

akula

akula

Üye
o tariflerin dışında başka şey yapmam gerekiyor mu acaba?? tecrübenizden yararlanma şansım var mı şöyle bi tarif etseniz kurulumu :hmmm

inanın bana o tariften daha iyisini bulmanız mümkün değil yani oradaki yazanlar doğru en ufak hatalı işlemde olmuyor üç gün resmen tırmaladım ama değdi şu anda e71 ve e63 te kullanıyorum işim gereği bazen geç saate sokakları bulmakta kullanıyorum

newcerix

newcerix

Üye
no maps yazıyo şimdii..

yeniden kurdum şimdi otomotik gördü gps i fakat nereye girsem "bu özelliği kullanmak için garmin online gidin " diyo yada no maps yazıyo.

akula

akula

Üye
ilk baş gps'e bağlanman gerekiyor. sonrada 3 tuşuyla yakınlaş haritaya. "çiziliyor" deyip sağda detail map yazacaktır.
bağlanmadanda yapabilirsin bu işi. sen ilk kurduğunda TR üzerinde değilsin o yüzden no map diyor. belli yüksekliktede haritayı görmüyor.2-3 kez 3 tuşuna basınca görür.

ayarlar bölümünden online bölü olacak garmin online erişim oradan devre dışı yaparsan olacaktır

newcerix

newcerix

Üye
tamam araba çıkıyo -1 ve +3 tuşu çıkıyo.3 e basıyorum birkaç kez sonra bekliyorum ama bişi olmuyo.no maps yazıyo yine.offf yaaa

akula

akula

Üye
valla araba çıktıysa gerisininde açılması lazı

newcerix

newcerix

Üye
ortada araba duruyo sol altta HIZ sağ altta da BAŞLIK yazıyo altında tire (-) var...öylece duruyo..yön tuşlarına basınca araba biraz uzaklaşıyo ama bişi değişmiyo..yinede no map yazıyo...harita mı eksik acaba??

akula

akula

Üye
acaba TÜRKİYE haritası yerine başka bi harita yüklemiş olabilirmisin

fizy09

Üye
arkadşlar gerçekten oluyor. n97 me hem garmin var hem ndrive var. garminde şuna dikkat ettin.hafıza kartındaki garmin dosyasının içinde gas. dosyalarının uzantıları eksik çıkabiliyor. onlaı unl ve img uzantılı olması lazımç kontrol edin.

akseli64

Üye
5800 da sorunsuz çalıştı kurulum anlatımı çok iyi tşkler

kizltutku

kizltutku

Üye
not defterine yaptığın işlemler yanlış ondan kaynaklıdır arkadaşım

Valla 6 .seferdir aynı hatayı veriyo nu garmın not defteri yanlış ihtimali 0 ezberledim nerdeyse IMEL imi C5 in azizliği yada başka bi cehalet bende de olmuyor

Üst Alt