Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

nokiadogu

Üye
teşekkürler pala6. aynı hava koşullarında yani aynı gün içerisinde başka yerlerde çalışmayan nevigasyon Beşiktaşa gelince direkt çalışmaya başladı. sonra da kesilmeden devam etti. daha sonra Mecidiyeköy'e geldiimde tekrar açtım ama hala eski harita açık ve uydu aranıyor yazıyor ve baya bekledim ama bulamıyor.Yüklediğim harita sanırım 2010/1 harita olması lazım çünkü daha yeni yükledim.

krbk7860

krbk7860

Üye
Arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum. daha önceki mesajımda haritayı görebilmek için 3'e basamadığımı çünkü dokunmatik ekran olduğu için tuş takımını programla beraber açamadığımı yazıştım. kendiliğinden bi şekilde bağlandı ama sadece İstanbulda Beşiktaşda iken çalışıyor. diğer yerler de hep uyduya bağlanmaya çalışıyor yazıyor ve bağlanmıyor. bu cihazdan kaynaklı bi sorun mu yoksa bu program bütün bölgelerde çalışmıyor mu?

5800 telde 3 tuşu yerine ekrandaki artı tuşuna 3 defa basman yeterli olur.:oke:

darbe28

Üye
teşekkürler reis iyiki varsın

mutant146

Üye
nokia e63 e oluyormu bende yükledim gps bulamıyor

_bt_

_bt_

Üye
çok çok güzel anlatmışsın eline koluna sağlık

cobra89

Üye
abi ben yaptım ama no maps diyor bide yukarı soldaki uydu göstergesi 1 diş kırmızı ya var ya yok neden olur bu . açık alanda da denedim aynı. ondan mı ki acaba

abdullahmorgil

abdullahmorgil

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim.çok faydalı bilgiler verdin sağol

e71asus

Üye
teşekkürler paylaşım için ben dediklerinizi harfiyen yaptım telefonum e71 versiyonu 500. programı çalıştırıyoru garmin yazıo sonra geri normale dönüyor yani açılmıyor sorun neyden kaynaklanıo olabilir...

erdem1598

Üye
garmini kurdum uydu aranıyr diyor hiç bi faaliyet yok napmam gerek.bide bu ücretsizmi.

pangesus

Üye
Arkadaşlar garmini uzun süredir kullanıyorum fakat birkaç gündür uyduya bağlanamıyorum.sorunum devam ediyordu bende telefondaki garmini sildim tekrar burdan siteden V.5.0 ı ve 2010 haritasını indirdim ve telefona kurdum ancak sorunum hala devam ediyor.bütün ayarlarım tamam.daha önceden bağlanabildiğim uyduya şuan neden bağlanamıyorum?? bu konuda bana yardım edebilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler

sulo39

Üye
arkadaslar bende nokia n85 var forma yeni uye oldum kullandigim telefona tomtom yuklemek istiyorum nasil yapacagimi bilmiyorum bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar herkese slm forma yeni uye oldum nokia n85 kullaniyorum tomtom xxx veya garmin yuklemek istiyorum nasil yapildigi konusunda bir bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim

tennisplayer78

Üye
Yeni aldığım E71' e yükledim. Çok güzel çalışıyor, teşekkürler reis.

dcx232323

Üye
İyi günler ben garmin i kurmaya calistimda bi kaç sorunum war

dediginiz gibi kurdum girdim ama uyduya baglanırken sebekeyi 1/5 gösteriyo o normaldede öylemi yoksa buradamı yavas

2. bende no map yaziyo yakınlastırma yapiyorum sanırım yani 3 e basiyorm yakinlastirma yapiyomu bilmiyorum ortada bir araba bide bembeyaz sayfa war ama yaptım sanırım sorun uydudan mı

3. yükleme yaptıktan sonra hafıza kartındaki klasörleri silebilirmiyiz:S

4.private dosyasından hafıza kartında zaten warmıs omu sorun yaptı acaba:S

5.acaba internet paketi alsam yardımlı sebekeden halletsem sorun bitermi?

çok soru sordum biraz beceriksizmiyim neyim neyse cevap verirseniz çok teşekkür ederim:)
BU arada telefon modeli E71..

karet2

Üye
merhaba lar ben 5800 kurdum fakat türkçe seçeneğinde takılıyor kalıyor nedeni nedir acaba

uchak

Üye
uyduları aramaya devam eden arkadaşlar bende E71 var ilk önce ovi maps i açıyorum uyduları tık die buluyor onu kapatıp GARMİN i açıyorum uydular bağlanmış şekilde anında geliyor. isterseniz sizde böyle bir deneyin

sivassivas5858

Üye
reis kutrdum garmin çalışıyor, en iyi GPS bu mu şimdi telefonda kullanabileceğimiz?

sinnann

Üye
Eline emeğine sağlık arkadaşım.5800'e kurdum.muhteşem.
Sağolasın.

mtkngndz

Üye
çok teşekkürler kardeşim emeğine sağlık..

yalnız bnm bi sorum war , yükleyince 1 defalığına mahsus uyduya bağlanmanız gerekiyor demişsin , bu nasıl olacak ben bekliyorum uydular aranıyor yazısı geliyo ama bi türlü uyduyu bulamıyo , yani haritayı görüntüleyemiyorum dolayısıyla da gpsi kullanamıyorum yardımcı olursan minnetter kalırım (bilen arkadaşlar lüften yardım etsin)...

JohanGielen

JohanGielen

Üye
aynen bende bağlanamıyorum :(

sebuye

Üye
Arkadaşlar kesinlikle bu anlatımdaki yöntemleri aynen uygulayın.. Ama uygularken önceden -muhtemelen defalarca denemiş ve no map gibi bir sürü sorun yaşamışsınızdır- yaptığınız denemelerden kalan tüm verileri silin. Tertemiz edin cebi sonra uygulamaları aynen yapın.. 3 gündür uğraşıyorum ve ancak yapabildim.. Ama yaparken telefonumda önceden yapılmış kayıtları sildim ve ancak oldu. DİKKAT NE DENİYORSA AYNEN UY!!!:yuru

Üst Alt