Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

kizltutku

kizltutku

Üye
oncelıkle tesekkurler
program kendı kendıne yuklendı ve her aclısda bana satın al, deneme surumu, ürün kodu gır ve garmınle gps e baglan secmelerını soruyor garmınle gps e baglanıncada dahılı gps sımı bulamıyor dedgıgınız yoldan ayarlardan baktım eklı gpsı kullan dıye bıur secenek yok ne yapabılırım

aynı sorunu bende yaşamıştım kesin ama kesinlikle bir yerde hata yapıyorsun :) yaptıgın hata yer not defterinden unl uzantılı( sw.unl, gmapsupp.unl ) kayıt yaparken oluşuyor bu hatada bende uğraştım nerdeyse IMEI no mu ezberlicektim ama sonradan farketdim
Sıra ile tek tek yap bence tekrardan

fizy09

Üye
evet unl olarak kaydediyorsun ama sonra telefona attığın zaman hafıza kartına baktın mı öyle bir uzantı yok. ordan düzelttiğin zaman oluyor.

Tracy35

Tracy35

Üye
hersey Güzel ben Burayı anlamadım

1-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)

root klasoru nerde bulamadım garmın için de yok ki :S

sahindmr5

Üye
bende haritada bir türlü ilçe ve sokak isimleri bulunamıyor. yardım edebilir misiniz?

murat3702

murat3702

Üye
2010 yeni haritadan haberi olan varmı arkadaşlar, nerden buluruz. 2010-1 hiç hoşuma gitmedi 2009-12 yi kullanıyorum hala.

mustafa1907

Üye
s.a kardeş ellerine sağlıkta x6 ta çalışmıyor bu garmin kuruyor ve açıyorum garmin ekrana geliyor ve kapanıyor anlamadım vallahi yardımların için şimdiden teşekkürler

shipped

shipped

Üye
evet program başlarken sona eriyor bu yeni oldu ve sanırım genel bir durum bir şekilde hack lendiğini anlamış ve erişimi engellemiş olabilirler sorunun kaynağını bulursam paylaşacağım

handem25

Üye
ben hepsini yükledim fakat harita cizilmedi bi türlü 3 ve 1 e o kadar bastım baya denedim acıp kayaıp no map dedi.telimin modeli nokia e71 fakat icinde hat yok hatsız sekilde calıstırdım sorun olur mu yardımcı olun lütfen

yetissinan

Üye
kaydı kabul etmedi satın al menüsü ve sınırlı kullanımı verdi nokia e71 de 2 kez denedim ve aynı ne yapabilirim. ?

fizy09

Üye
kartı biçimlendir ve telfona format at tekrar kur. kesin olur

seasand

Üye
kardeş bende yükledim çalışıyo ama programı her açtığımda yeni kurmuş gibi ve ayar istiyo tel Samsung i8510

ixwet

Üye
Slm eline sağlık çok güzel çalışıyor yalnı bi sıkıntım var bana yardımcı olursanız sevinirim bana belçika haritası lazım nasıl yüklerim şimdiden saolun

eemin522

Üye
arkadaşım nıe aynı sıteye upload ettın yarım saatte bırmı ındırcez dosyalarıııı :@@@@@@

chak51643

Üye
imei nasil bulunur yardimci olurmusunuz

alaybeyi

Üye
.IMG dosyasının hangi versiyonunu indirirsek daha verimli olur.

slmakgun

Üye
ya bende aynı dertten müzdaripim yardımcı olan yok mu yardımlı gps die bi seçenek çıkmıoyo n82 kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

aynı kardeş aynı bende bekliyorm cev yardımlı gps yok bizde ne olacak n82 kullanıyorum

alaybeyi

Üye
Ben kurdum, N86 da çok güzel çalışıyor. daha önce 135 mb lik dosyayı kullanıyordum. dün 105 mb lik dosyayı indirdim, onu tanıttım oda çalışıyor. ama dosyaların hangisinin performansı iyi, haritaları güncel ..

bernini

Üye
SLM REIS I EAGLES KARDESIM! BEN UC DOSYAYIDA INDIRDIM FAKAT GMAPSUPP DOSYASINI ACAMIYORUM. --> error INTERNAL ERROR PROCESSING ISO IMAGE. NAPMAM GEREK ? GUNLERDIR UGRASIYORUM SONUNDA BU SITEYI BULDUM HERSEY GAYET NET ANLATILMIS TESSEKURLER. BIDE BENIM PROBLEMIME BI CÔZUM BULURSAN COK SEVINECEGIM SIMDIDEN TESSEKURLER! BELCIKADAN SLMLAR!!

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
onu açmayacaksın zaten direkt garmin klasörü içine atacaksın. anlatımı okumuyormu kimse :D

Üst Alt