Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

jeki01

jeki01

Üye
selam.
N79 da kullanıyorum. harika program.
çok güzel paylaşım.

atze

Üye
Ustam bende No wap yazısı yazıyor uydu ya baglanmıyor 3 tusuna basın demişinizde 5800 3 tusuna nası bascas bi zahmet yardım edersen sevinirim.

volkan588

Üye
arkadaslar nokia e 65 için ses degiştirme programı arıyorum varmıdır nasıl yukleyecem varsa kullanımı hakkında bilgi için haber bekliyorum [email protected]

hevesmi70

hevesmi70

Üye
çok teşşekkür ederim emeğine sonsuz saygım var ama bunun ücretsiz olanı yokmu aşırı derecede TL bitiriyor...

--------------- Ekleme ---------------

Ustam bende No wap yazısı yazıyor uydu ya baglanmıyor 3 tusuna basın demişinizde 5800 3 tusuna nası bascas bi zahmet yardım edersen sevinirim.

bende de 5800 expressmusic var yakınlaştırmayı 3 tuşu ile değil sağ tarafta yer alan (+ - ) tuşu ile yapacaksın. haritayı açtıktan sonra ''+'' tuşuna üç dört kere bas zoom yapsın. Ama hatitada kaldığın sürece çok pis kontor gidiyor. 3 dk da 5 TL gitti bende :hmmm

emreyilik

Üye
ya ben sw.unl dosyasını ve diğerini farklıkayderderken tüm dosyalar seçeneğinin altında kodlama diye bişey geliyor. ANSI unicode seçenekleri var hangisini seçeceğim???

krbk7860

krbk7860

Üye
çok teşşekkür ederim emeğine sonsuz saygım var ama bunun ücretsiz olanı yokmu aşırı derecede TL bitiriyor...

telden gerekli ayarları yaparsan bedava navigasyon yaparsın. ayarların nasıl yapılacağı forumda var.:oke:

dr_drano

Üye
eline ,koluna , aklına sağlık

bad_devil20

bad_devil20

Üye
paylasım ıcın saol reıs n95 8gb kullanıyorum programı kurdum garminde gps bolumunde eklı gps yok nasıl bır yol ızlemem lazım tşkkrlr

mr_problem

mr_problem

Üye

telden gerekli ayarları yaparsan bedava navigasyon yaparsın. ayarların nasıl yapılacağı forumda var.:oke:
Hocam telden ayar yapalım yamasınada forumda aradım bulamadım. linkini verme şansın varmı bulunduğu sayfanın.. benim kontorler sizlere ömür. :d:

bad_devil20

bad_devil20

Üye
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

aykut2812

Üye
ben yazdıklarınızı aynen uyguladım. kısayol olarak telefona geldi tıkladığımda bir süre garmin yazıp tekrar kısayola geri dönüyor açılmıyor yani sorun acaba nerde yardımcı olursanız sevinirim

erramon

Üye
reis benim sorunum şu garmini kurdum ancak gps baglan mıyor kullanamıyorun telefonum e 72 Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e giyorum gps aranıyor diyor ama bulamıyor

suleymanunlu

Üye
95 8gb de kurdum program çalışmıyo hangi klasörü nereye atcam tam olarak açıklar mısınız E: Systeme falan bişi atcakmıyız yoksa hepsini direk E:nin içine mi

fizy09

Üye
arkadaşlar bende n95 8gb kullanıyorum. aynen dedikleri gibi yaptım ve çalışıyor.yalnız hafıza kartıan kurdum. sadece bir problem var. uyduyu yani gps biraz geç çalışıyor. onu da beklemeniz gerekiyor. ama belli olmuyor oda bazen çabuk oluyor bazen olmuyor. araç ile denediğimde biraz geç kalıyor. ama sonuçta çalışıyor. denedim yani...

--------------- Ekleme ---------------

asıl sormak istediğim konuyu unuttum. acaba bu garmin programını güncelleyebiliyor muyuz. daha hızlı çalışamsı için falan. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

alibas93

Üye
yakınlastır diyorum hala no map diyor acık alanda baglan demişlerdi cevahirin yanındaydım ikinci kurulumdan sonra orda denedim uyduyu buluyor seyir için hazır diyor fakat harita cıkmıyor hızımı koordinatlarımı gozteriyor ama baska bişi yok bi yerlerde yanlıs yapıyorum bu kadar telde calısmıs bende mi calısmıcakda benim gibi bi problemi yasamıs olan yok mu allasen
bir banada yol gostersin yok mu sesimizi duyan

mumm30

Üye
Elinize sağlık, harika bir anlatım olmuş
Acaba Marmara Denizi kıyı haritasına rastladınız mı biryerlerde, bulabilir miyiz?

siyo16

Üye
teşekürler biraz uğraşmama rağmen kurmayı başardım

jeki01

jeki01

Üye
selam.
1 senedir kullanıyorum,
sadece Türkiye haritası vardı netten dünya haritasını indirdim( fazla ayrıntılı değil) onuda yükledim.
Sorunsuz çalışıyor.
güzel paylaşım.

Üst Alt