Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

krbk7860

krbk7860

Üye
Öcelikle çok teşekkürler...
Ama bir sorun var.Telefonum i8910.Programı aynen kurdum.Birim numarası .......... kullanılark haritalar açılmıyor yazıyor.Daha sonra da satın al ve kullan , ürün kodu gir ve devam et gibi bölümler çıkıyor.

ilacını yaparsan düzelir.:oke:

muyyen

Üye
teşekkürler sorunsuz çalışıyor..

alibas93

Üye
ya ben kurdum herseyi yaptım hiç bildirim falanda cıkmadı ama haritaya giriyorum kara bi ekran içinde bi araba var baska bişey yok evi kaydetmeye calıstıgımda da ''bu ozelligi kullanmak için detaylı haritalar gereklidir.Daha fazla biligi için adresini ziyaret edin'' diyor ne yapacam bi yardım edin lütfen şimdiden teşekkürleer

krbk7860

krbk7860

Üye
ya ben kurdum herseyi yaptım hiç bildirim falanda cıkmadı ama haritaya giriyorum kara bi ekran içinde bi araba var baska bişey yok evi kaydetmeye calıstıgımda da ''bu ozelligi kullanmak için detaylı haritalar gereklidir.Daha fazla biligi için adresini ziyaret edin'' diyor ne yapacam bi yardım edin lütfen şimdiden teşekkürleer

Açık alanda bir kere uyduya bağlandın mı?:oke:

muratdemir_jk

muratdemir_jk

Üye
Kardeş programı düzgün şekilde kurdum.Ancak metin dilini türkçe olarak seçiyorum ve sonraki diyorum orda kalıyo.Program başlamıyo bi türlü.Yardımcı olursanız sevinirim.

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
saol.Teşekkürler..

abdullahercan29

Üye
kardeş bende 5800 kurdum sorun yok tek sorun adreslere kayıt yaptığım yerlere git diyince programdan çıkıyor....

--------------- Ekleme ---------------

kuran arkadaşlardan yardım istiyorum

5800 kullanıcısıyım programı kurdum çalışıyor uyduya geç bağlanıyor biraz o kadar sorun şu ki

nereye nin içinde konumlarım bölümüne kaydetmiş olduğum yere tıklayınca program otomatik kapanıyor ne yapmalıyım yardım.................

cevap verdiğin için teşekkürler ama sorun hala devam ediyor. garmini telden kaldırınca sorun kalmıyor. ama garminin yükleyip teli kapatıp açınca hafıza kartı takılı iken açılmıyor. Not: tel hacksiz

senkoylu

Üye
Eline sağlık emegine sağlık, daha yüklemedim telefona ama deneyip bakıcam... şimdiden teşekkür etmek istedim

dento

Üye
çok teşekkürler çok güzel anlatım olmuş denedim gayet güzel çalışıyor ilk başta gps i ekleyememiştim tekrar yaptım düzeldi

alibas93

Üye
çok teşekkürler çok güzel anlatım olmuş denedim gayet güzel çalışıyor ilk başta gps i ekleyememiştim tekrar yaptım düzeldi
bende e71 e kurmaya calıstım bi onceki mesajda soledim gibi kara ekran cıktı sende ole bi problemden sonra mı duzelttin bi acıklarmısın yada e71 telefonu olanlar ne gibi sorunlarla karsılastılar ve nasıl duzelttiler keyfini cıkarmak istiyom su aletin yaw

mkaksaray

Üye
detaylı anlatımların ve paylaşımın için teşekkür ederim. nokia 5800 e kurulumu sorunsuz gerçekleştirdim

bekiro038

Üye
bende e71 e kurmaya calıstım bi onceki mesajda soledim gibi kara ekran cıktı sende ole bi problemden sonra mı duzelttin bi acıklarmısın yada e71 telefonu olanlar ne gibi sorunlarla karsılastılar ve nasıl duzelttiler keyfini cıkarmak istiyom su aletin yaw
Arkadaşım 3 ve 1 e basarak haritayı uzaklaştır yaklaştır yap

engok

Üye
malsef olmuyor ???ilacı yapınca aynı yazı çıkıyor...şme numarasını mı yanlıs yazıyorum acaba...ime numarasında rakamlardan sonra / var ve sonra tek bır numara.ben ayracı çıkırıp olan butun numaraları yazıyorum..

ılk garmını yukledıgım de ılk olarak bahsettıgım sorum oldu..ama ıkıncı kere yukledıgım de hıç bısey olmuyor...yuklenmıyor bıle...

tekrar yardım rıca edıyorum...hafıza kartını formatlamam gerekkır mı yenı ıslem ıcın..... bıde nasıl formatlıycam tabı ?? :)))))

seronet

seronet

Üye
Talimatı aynen yerine getirdim kurulumu yaptım, ancak program açılır gibi oluyor ve kapanıyor teli kapatıp açtım, yeniden yükleedim ama yine değişen birşey olmadı.
E72

Tekrar denedim bu sefer oldu aynı işlemleri yapmama rağmen daha önce olmamıştı.
Telefonda var bişe ama çözemedim :ehe

Teşekkürler paylaşım için.

senkoylu

Üye
nokia e72 için kuran varmı? kurulumda yani dosyaları kopyalarken Privete dosyası için kopyalanamıyor diyor, Resource dosyası telefon kartında olduğunda değişiklik istiyo... yardım lütfen

seronet

seronet

Üye
nokia e72 için kuran varmı? kurulumda yani dosyaları kopyalarken Privete dosyası için kopyalanamıyor diyor, Resource dosyası telefon kartında olduğunda değişiklik istiyo... yardım lütfen

Bende E72 de kullanıyorum, usb den bağladığında depolama olarak seç yada hafıza kartını dışardan bağla pc ye sorunsuz yüklüyor.

alibas93

Üye
Arkadaşım 3 ve 1 e basarak haritayı uzaklaştır yaklaştır yap
yakınlastır diyorum hala no map diyor acık alanda baglan demişlerdi cevahirin yanındaydım ikinci kurulumdan sonra orda denedim uyduyu buluyor seyir için hazır diyor fakat harita cıkmıyor hızımı koordinatlarımı gozteriyor ama baska bişi yok bi yerlerde yanlıs yapıyorum bu kadar telde calısmıs bende mi calısmıcakda benim gibi bi problemi yasamıs olan yok mu allasen

asdsasdsasds

Üye
Arkadaşlar benim sorunum şu:
1.ovi suitede bir sunucu hatası veriyor.bunun için yardımlarda gf ve cities'i silin yazıyor.sildim değişen birşey yok.sildikten sonra ovi suite ve ovi maps'i yeniden yükledim.cities yeniden oluştu fakat bu sefer de navigasyon sesleri yüklenmedi.birdaha yaptım yine sesler yüklenmedi bu arada telefon şimdilik hatsız çalışıyor bi etkisi var mıdır??acil cevap lazım...iki gündür bununla uğraşıyorum..

gezegenci

Üye
kardeş bende htc touch2'me yüklemiştim çok memnundum şimdidde babamın n79'una yükledim 2'sin dede gayet memnunuz allah senden razı olsun :oke:

Üst Alt