Ustam bende No wap yazısı yazıyor uydu ya baglanmıyor 3 tusuna basın demişinizde 5800 3 tusuna nası bascas bi zahmet yardım edersen sevinirim.

Hocam telden ayar yapalım yamasınada forumda aradım bulamadım. linkini verme şansın varmı bulunduğu sayfanın.. benim kontorler sizlere ömür.çok teşşekkür ederim emeğine sonsuz saygım var ama bunun ücretsiz olanı yokmu aşırı derecede TL bitiriyor...
telden gerekli ayarları yaparsan bedava navigasyon yaparsın. ayarların nasıl yapılacağı forumda var.![]()

http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html bu linkte gerekli ayarların nasıl yapılacağı var.Hocam telden ayar yapalım yamasınada forumda aradım bulamadım. linkini verme şansın varmı bulunduğu sayfanın.. benim kontorler sizlere ömür.![]()

Telefon n 97Hafıza kartı olmadan yükledimHafıza Kartı olamdan olmuyor bu ?Telefon n 97

bir banada yol gostersin yok mu sesimizi duyanyakınlastır diyorum hala no map diyor acık alanda baglan demişlerdi cevahirin yanındaydım ikinci kurulumdan sonra orda denedim uyduyu buluyor seyir için hazır diyor fakat harita cıkmıyor hızımı koordinatlarımı gozteriyor ama baska bişi yok bi yerlerde yanlıs yapıyorum bu kadar telde calısmıs bende mi calısmıcakda benim gibi bi problemi yasamıs olan yok mu allasen