Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
e ya da c ( hangi sürücüye kurduysanız ) \sys\bin\CardRunner.dll ve \resource\plugins\CardRunner.RSC

dosyalarını silin ..

ayrıca garmin programından ;

araçlar - ayarlar - sistem - Launch Background Service ( Devre Dışı konumuna getirin )

:oke:
--------------------------------
Merhaba,aynı tel bende de var.Garmin önceden kullanmıştım fakat 4 günlük pili 2 günde bitiriyordu.Yanılmıyorsam bi önceki versiyon olabilir.Sen pil süresinde değişiklik gördünmü bu versiyon kullanınca? Bu duruma göre yükleme yapmayı düşünüyorum bende.Ayrıca garmin çalışırken değil çalışmadığı anda bile pili bitiriyordu.Şimdiki versiyonda bu durum mevcutmu merak ediyorum.

yukarıda çözümü mevcut :oke:

gatetrans

Üye
--------------------------------

yukarıda çözümü mevcut :oke:

Teşekkürler bilgilendirme için.Daha yeni bir haritaya sahip olması güzel garminin 2010.01 ! Şimdi kurulumlara geçiyorum,saygılar.

canoner

Üye
paylasım ıcın tsk ama dedıklerını aynen yaptım ama garmın tx yuklensınmı dedıkten sonra evet dıorum ama bı sure sonra ser tifikayla ilgili bi hata verio neden kaynaklanabilir? denedım model n 82

hayk

Üye
mrb s60 yani sis dosyası bu program sanırım acaba lg bl40 da calısır mı yada LG BL40 da calısan bi gps var mı arkadaslar?

favoritman

Üye
hocam bana polonya haritasi lazim nerden yukliyebilirim

gatetrans

Üye
"Private" klasörü kopyalanamıyor.Bu işleme yetkiniz yok diyor.Sebep nedir ? Sadece bunu yapamadı !

Ok buldum ama not olsun aynı zamanda,daha önce yazıldımı bilmiyorum ama.Bağlantı kablo ile yapılmış ise,mesela bendeki E66 da soruyor,PC Suite depolama hangi modda bağlancak diye,PC Suite de private atmadı ama depolama seçince yazdı karta.Bilginiz olsun.

draligus

draligus

Üye
Merhaba,
Garmin .050 versiyonunu kullaniyorum. Telefonum N86. Telefonumun ışık zaman aşımı ayarı 10 saniye olarak ayarlı. Ancak Garmin ile navigasyon yaparken seyir sırasında, 10 saniyede 1 defa ekran ışığı gidiyor ve birkaç saniye karanlık kalıp tekrar geri dönüyor. Ayarlar menusunde, Arka ışığı geçersiz kılma - Herzaman açık olarak işaretli. Programı kaldırdım. Tüm dosyalarını bizzat sildim. Tekrar kurdum. Değişen birşey olmadı.

Yardim rica ediyorum. Tesekkurler

bypepe

bypepe

Üye
sn.EAGLES ben ERKAN KESKİN emeğine yüreğine sağlık kardeşim açıklamaların çok güzel harfiyen yaptım hiçbir sorun çıkmadı çok teşekkür ederim " HAKKINI HELAL ET " hayatta başarılar kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonum 5800 kesinlikle tavsiye ederim :oke:

Kartal737

Üye
emeğinize sağlık arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5800 1 hafta önce aldım 5800 dada çalışırmı tşkkkkkk

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler millet :)

hayk

Üye
arkadaşlar lg bl40 da calısıyor mu acaba ?? yuklemeye ugrasıyımı...yada lg bl40 calısan başka gps programları var mı....teşekkurler

ilker80

Üye
arkadaslar N73 e kurabilirmiyiz bu programi calisiyormu onda?GPS anten var mi N73 te?
arkadaslar cevap verebilecek kimse yok mu?programi yukledim ama uydu bulmuyor.bu tel. yuklenebiliyor mu?

izgesi

Üye
gerçekten sağol (6220) baştan olmamıştı ama klasörlerden garmindeki eklere girdim ve dediğin txt uzantılarını bsildim okk

karabayıralı

Üye
arkadaşlar hartayı yaklaştırınça donuyor garmin son sürümü 5800 neden

fmucar

Üye
paylaşımınız için teşekkürler fakat dediğiniz yöntemlere göre kurmama rağmen çalıştıramadım programı. lisans anahtarı yada satın al uyarısı çıkıyor.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cevap verebilecek kimse yok mu?programi yukledim ama uydu bulmuyor.bu tel. yuklenebiliyor mu?
N73'te dahili GPS yok. ondan bulamaz.

arkadaşlar lg bl40 da calısıyor mu acaba ?? yuklemeye ugrasıyımı...yada lg bl40 calısan başka gps programları var mı....teşekkurler
Symbian değil o cihaz. maalesef kuramazsınız.

paylaşımınız için teşekkürler fakat dediğiniz yöntemlere göre kurmama rağmen çalıştıramadım programı. lisans anahtarı yada satın al uyarısı çıkıyor.
UNL dosyanızda hata var. uzantı txt olmuştur yüksek ihtimal. silip unl'ye çevirin.

hayk

Üye
Alıntı: hayk göndermiş. >

Symbian değil o cihaz. maalesef kuramazsınız

-------------------------------------------

tesekkurler, bl40 cihazımda yuklu olarak wisepilot gps vardı versiyon yukseltince silinmiş yeniden de yukleyemiyorum zaten turkce de değildi tavsiye edebiliceğiniz bir gps var mı acaba?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
BL40'a uygun 1 GPS yazılımı bilmiyorum. :/ bildiklerim symbian için

hayk

Üye
tesekkurler dostum.

Üst Alt