Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

radyofon

Üye
Bahsetmiş olduğun yeşil renkli yere bas(GPS alış konumuna)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar NOKIA artık navigasyonu ücretsiz veriyor. Nokia' nın kendi programı olan "Haritalar" gayet stabil çalışıyor. Tavsiye ederim. Telefonunuzun version' unu v.50 yaptıktan sonra haritalarınızı da güncellemeyi unutmayın.

alpme

alpme

Üye
Arkadaşlar NOKIA artık navigasyonu ücretsiz veriyor. Nokia' nın kendi programı olan "Haritalar" gayet stabil çalışıyor. Tavsiye ederim. Telefonunuzun version' unu v.50 yaptıktan sonra haritalarınızı da güncellemeyi unutmayın.

Doğru söylüyorsun ama Ovi Maps'de bazı şehirlerin haritaları içler acısı :vur ( diğerlerine lafım yok)
Garminde ise çıkmaz sokağa gösteriyor hatta otobüs durağını bile gösteriyor çok kapsamlı bir harıtası var. Onun dışında bir sıkıntı yok bende her ikiside mevcut...

o_efe_06

o_efe_06

Üye
5800 kullanıyorum Nokia Ovi Maps sadece haritayı açmasında 50 kuruş gidiyor, Navigasyon özelliğinde ise sürekli bağlantı olduğu için sürekli ücret gidiyor. Ücretsiz değil yani.

sinoa

sinoa

Üye
Herhalde bu öve öve bitirilemeyen Garmin'in bana garezi var. En k1ç1k1r1k yerleri buluyor ama ne ^anl1urfa Arena Stadyumunu, ne Ankarda Elmada Hasanolan mahallesini ne de Sakarya Akyazi'da evimin bulundugu Gazi Süleyman Pa_a mahallesini buluyor. Böyle navigasyon mu olur. Son harita ise, yüklü. Gps ise sorunsuz. 0frit oldum, vazgeçecem bu navi i_inden.

Cyberwolf_06

Üye
5800 da yazı olmuyor ya.Dil Türkçe de yazı ingilizce

smamur

Üye
5800 telf. bütün indirme ve ayarları yaptım uyduya bağlandım fakat harita gözükmüyor acil yardım lütfen ekranın sağ alt köşesinde "no maps" yazıyo

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Bahsetmiş olduğun yeşil renkli yere bas(GPS alış konumuna)

ama ısparta yok 10 sene önce yapılmış olan ısparta antalya ana yolu yok.yani vs daha cok eksiği var...

shipped

shipped

Üye
cevap ve yorum metinlerini okudum dayanamadım.öncelikle bu programı bulup uğraşıp emek harcayıp bizim gibi minnet nedir bilmeyen insanların hizmetine sundugu için arkadaşa cok teşekkür ederim.şimdiye kadar bir cok farklı navi programı kullandım. ve elbetteki garminden daha başarılı sayılabilecek olanlarıda vardı. fakat hem kurulumu bedava hem de kullanımı bedava olan böyle başarılı bir program yok halihazırda.bu programı hem kendim hemde arkadaşlarıma yükledim ve gayet güzel bir şekilde kullanıyoruz bu nedenle tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
sorun yaşayan arkadaşlara gelince lütfen kurulumun nasıl yapılacağını iyice okuyup anlasınlar. n78 n79 n95 i550 gibi bir cok makinede sorunsuz calışıyor. öncelikle cihazınızda a-gps vrmı bunu ögrenin eger gps modulu yoksa hiç ugraşmayın. n95 lerde harita biraz gec algılanıyor ilk seferde tabi bunun icin biraz sabır edin ve 3 tusuna fasılalarla basıp harita algılamayı kolaylaştırın. gps uydular aracılıgıyla çalıştıgından uyduları görebilecek şekilde acık ortamda olmalısınız yasgmurlu kapalı havada ormanlık yerlerde baglantı zayıf olabilir mesela evin içinde hiç denemeyin arac içinde sorun yok sıkıntı yaşayan arkadaşlar özelden mesaj atarsa sorunu çözebilirim kolay gelsin

smamur

Üye
cevap ve yorum metinlerini okudum dayanamadım.öncelikle bu programı bulup uğraşıp emek harcayıp bizim gibi minnet nedir bilmeyen insanların hizmetine sundugu için arkadaşa cok teşekkür ederim.şimdiye kadar bir cok farklı navi programı kullandım. ve elbetteki garminden daha başarılı sayılabilecek olanlarıda vardı. fakat hem kurulumu bedava hem de kullanımı bedava olan böyle başarılı bir program yok halihazırda.bu programı hem kendim hemde arkadaşlarıma yükledim ve gayet güzel bir şekilde kullanıyoruz bu nedenle tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
sorun yaşayan arkadaşlara gelince lütfen kurulumun nasıl yapılacağını iyice okuyup anlasınlar. n78 n79 n95 i550 gibi bir cok makinede sorunsuz calışıyor. öncelikle cihazınızda a-gps vrmı bunu ögrenin eger gps modulu yoksa hiç ugraşmayın. n95 lerde harita biraz gec algılanıyor ilk seferde tabi bunun icin biraz sabır edin ve 3 tusuna fasılalarla basıp harita algılamayı kolaylaştırın. gps uydular aracılıgıyla çalıştıgından uyduları görebilecek şekilde acık ortamda olmalısınız yasgmurlu kapalı havada ormanlık yerlerde baglantı zayıf olabilir mesela evin içinde hiç denemeyin arac içinde sorun yok sıkıntı yaşayan arkadaşlar özelden mesaj atarsa sorunu çözebilirim kolay gelsin
Özelden mesaj at diyorsun ama site buna izin vermiyor.

nişancı_08

Üye
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.01 (TKLTLA)
2009.12 (TKLTLA)
2009.06 NT - ENG (IKLTL)
2009.02 TKLTL:
2008.10A:
2008.10:
2008.07:

Kardeş bu dosyaların hepsini mi indircez yoksa ilk sıradakini mi ? 2010.01 (TKLTLA) olanımı indircez sadece

bekiro038

Üye
en üstekini yüklemeniz yeterli

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
arkadaşlar garmin arabistan hatitası lazım lürtfen garmin sitesini degil uplaod sitesi verinn yada yazın

oguz96968

oguz96968

Üye
Benden ürün anahtarı istedi

sedat8

sedat8

Üye
program sorunsuz bir şekilde yuklendı ve de güzel çalışıyor. burdan reis-i eagler' e teşekkürler...

D3VIL1

Üye
merhaba paylaşımınız için teşekkürler , benim telefonum e71 herşeyi eksiksiz yaptım fakat bana bağlantı için herhangi birşey sormadı ve harita ya girdiğimde no map diyo yakınlaştırıp bekledim farklı derecelerde ama harita gelmedi sorunu nasıl çözebilirim acaba teşekkürler.

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
merhaba paylaşımınız için teşekkürler , benim telefonum e71 herşeyi eksiksiz yaptım fakat bana bağlantı için herhangi birşey sormadı ve harita ya girdiğimde no map diyo yakınlaştırıp bekledim farklı derecelerde ama harita gelmedi sorunu nasıl çözebilirim acaba teşekkürler.

yeni yükledim aynı sorun var!!!
Acil yardım..

yeni yükledim aynı sorun var!!!
Acil yardım..

Acil yardım lütfen..

o_efe_06

o_efe_06

Üye
ben hala kuramadım

punk-d

Üye
ekstralarda bulunan özel poi ler ve gezi rehberini ücretsiz nasıl aktif edebiliriz ???

b3yt0

b3yt0

Üye
arkadeşlar ben n73 yükledim fakat gps cihazı aranıor diip sonra bulamadı dior ne yapmam gerek acaba biri yardımcı olursa çok sevirim

justd01t111

Üye
Allah razı olsun bu programı kurcam die bi tarafım agrıyodu :D

Üst Alt