Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

quanon

Üye
Merhabalar

Sizlerin sayesinde Telefonuma (5800XM) Garmini kurdum. Geçen hafta İstanbulave tabiki karşıya geçmem gerekti ve Garmin sayesinde hiç kimseye sormadan gideceğim yeri buldum.Teşekkürler.

Not: Yeni yolları güncellenmediği için bazı yerlerde yol hatası veriyordu :) ben köprüden geçiyorum o ise beni suyun üstünden gittiğimi gösteriyordur.

Birşey sormak istiyorum. Ben Avrupa yakasına geçemk istediğimde bana boğaz köprüsü güzargahını gösterdi. Ben ise Fatih Köp. Geçmem gerekiyordu. Bir iki defa farklı yola girdikten sonra fatih köprüsüne girdi. Acaba farklı alternetif yollar belirleme durumu varmı?
Merhaba,
evvela Fatih'ten geçmem gerekiyor derken aracınızın türüyle alakalıysa bunu programın menüsünden seçtiğinizde sizi, aracınıza uygun yollardan geçirecektir (araçlar-ayarlar-rota tespiti-rotaları hesapladan aracının türünü seçersen sorun kalmaz), yine siz yoldan gitmekteyken yol dışından ( su üstü, tarla vs) gidermiş gibi göstermesinin çözümü de program içinde menüde mevcut (araçlar-ayarlar-harita-konum göster- yollarda yaparsan seni yoldan çıkarmaz)
neticede program harika herşeyin mutlaka çözümü var, selamlar ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Herkese Selam ;
Benim sizlere bir sorum olacaktı Garmin Mobile XT v5.00.50 yi kusursuz olarak kurdum ve sorunsuz çalışnakta yalnız belirli bir süre geçtikten sonra cep telefonu güç tasarrufuna geçiyor ve bu yüzden navigasyon açıkken ekran kapanıyor ve ben faydalanamıyorum.Bu sorunu daha önce nokia 5800 kullanırken yaşamadım.Nokia E 72 de bu sorundan kurtulmak için ne yapmalıyım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
araçlar-ayarlar-ekran-arka ışığı geçersiz kılmadan seyir sırasında açık'ı seçersen sorun çözülebilir dene istersen

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
arkadaşlar merba herkese

ben bu proğramı yükledim ama iki sorun var yada sorunmu bilmiyorum telefon n95 8gb
1 satın almam gerektiğini söylüyo açılışta

2 alt resimdeki bluetooth gps ve ekli gps bende cıkmıyo yardım edebilirmişsiniz

nihavent06

Üye
emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

karyolla1

Üye
arkadaşlar sizde sorun oluyor mu hiç?? mesla araba bazen yoldan çıkmış gibi gözüküyor.Ben yeni haritayı yükledim ama eski harita daha iyidi.Bu detaylı ama bazı sorunlar var....

aerieee

Üye
Ben de lisans sorunu yaşıyorum . Satın almam gerektiği yazıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

unl dosyalarını üçüncü kez düzenledim. Sorun bu değil galiba...

5800Navi

Üye
S.a.
Öncelikle program için teşekkür ederim.5800xm kullanıyorum gayet güzel çalışıyor fakat her defasında 2 kntr. gidiyor neden olabilir.? Yardımlarınızı bekliyorum...

mozkoprulu

Üye
Merhaba,
Bende Reis-i Eagles arkadaşın yapmış olduğu ayrıntılı açıklamalara göre 23.02.2010 tarihinde Nokia 5800 XM cihazıma bir seferde kurdum ve şimdi sorunsuz olarak kullanıyorum. Nokia Ovia haritalarından daha güzel ve profesyonel ayrıca çok kararlı çalışıyor. Emeği geçen arkadaşın ellerine sağlık. Güncelleme haritalarını da yayınlarsa çok daha güzel olacak. Teşekkürler.

bi,gbosss

Üye
Eline ve emeğine sağlık teşekkürler ;)

5800Navi

Üye
Merhaba,
Bende Reis-i Eagles arkadaşın yapmış olduğu ayrıntılı açıklamalara göre 23.02.2010 tarihinde Nokia 5800 XM cihazıma bir seferde kurdum ve şimdi sorunsuz olarak kullanıyorum. Nokia Ovia haritalarından daha güzel ve profesyonel ayrıca çok kararlı çalışıyor. Emeği geçen arkadaşın ellerine sağlık. Güncelleme haritalarını da yayınlarsa çok daha güzel olacak. Teşekkürler.

Kullanımın sırasında herhangi bi kontor kaybına uğruyormusun? Bende yaklasık 1 hafta once kurdum telefonuma(5800xm) normalde 2 gun felan kontor gıtmemıstı ama daha sonrasında her açışımda 2knt. gıdıyor.

emirkan27

emirkan27

Üye
reis eline saglık , ben telefonuma yükledim ( N95 8gb ) sorunsuz çalışıyo

Dumann_23

Üye
emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel anlatmışsın. program sorunsuz çalışıyor.. Teşşekkür Ederim...

HoLLister

HoLLister

Üye
Teşekkür ederim programı kurdum çaLışıyor fakat baLkona çıkmama rağmen daha iyi gps doğruLuğu bekLeniyor diyor bu normaLmi? Birde E71 kuLLanıyorum ve haritaya girdiğim zaman 3 e bassamda yakınLaşmıyor haritayı göremedim henüz :D

beyazarslan

Üye
Ben Kullanıyorum suan ve çalısıyor ama bazen harita tara dedigimde donuyor tekrardan baslatmak zorunda kalıyorum onun dısında gayet başarılı..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim programı kurdum çaLışıyor fakat baLkona çıkmama rağmen daha iyi gps doğruLuğu bekLeniyor diyor bu normaLmi? Birde E71 kuLLanıyorum ve haritaya girdiğim zaman 3 e bassamda yakınLaşmıyor haritayı göremedim henüz :D
uyduya bağlanmadan haritayı göremezsiniz

karayilan-01

Üye
teşekkürler kardeş emeğine saağlık

aerieee

Üye
unl dosyalarını defalarca kontrol ettim sonuç aynı hala lisans sorunu var diyor.Klasör seçeneklerinden gerekli ayarlamaları yaptım. Dosyayı kaydederken kayıt türü ve kodlama seçeneklerine de dikkat ediyorum. Zaten hazırladığım unl dosyalarını windows tanımıyor. Ama sonuç hala aynı...

Tamam lisans sorunu çözüldü. Akrep kral nokia 5800 garmin kurulumu adlı konuda anlatmış. Lisans sorunu yaşayanlar: unl dosyalarını doğru hazırlasanız bile lisanslı olmayabiliyor. Garmine girip ayarlar bölümünden hakkında kısmına gelin orda bulunan kart kodunu garmin ilaç exe de unit ID yazan yere (ilk kutucuğa) girin.İlk generate butonuna basın. sw.unl ye bu kodu girin .... Lisans çözülür.
Not: Akrep Kraldan alıntıdır. Emeği geçen herkese teşekkürler....

HoLLister

HoLLister

Üye
Ben uydu buLmakta sorun yaşıyorum :S Ekranda no map yazıyor birde işLemLeri gerçekLeştirip kartı tLfna takınca yükLeniyor dedi ve programı yükLedi ben yinede siLdm tekrar yükLedim karttakini haLen oLmuyor bi yardım edebiLecek varmı acaba :/

Not: unl dosyaLarını aynen deniLdiği gibi yaptım ve uzantısı text deiL unl (sw.unl - gmapsupp.unl)

--------------- Ekleme ---------------

Nihayet çözdüm sorunu sorunsuz çaLışıyor teşekkürLer :D

NO MAP sorunu yaşayan arkadaşLar teLefonu camın önüne 10 dk bırakın sabit bi şekiLde 3 e bi iki kere basın iLk bağLanmada uyduyu geç aLgıLıyor sanırım sabır gerekiyor biraz :)

okbey37

Üye
teşekkürler,
güzel çalışma,
tarife göre birebir yaptım ama Gps donanımı doğrulanamadı diye uyarı veriyor.
ne yapmam lazım ? Bu arada telefonum Nokia e71

klas83

Üye
slm e71 ürün kodunu bulamadım verirseniz sevinirim programı indirdim ama ürün kodu istiyor

aerieee

Üye
Ürün koduna burdan ulaşamazsın ürün kodunu sw.unl dosyası oluşturuyor. Yani kendin yapmalısın.. sw.unl nasıl oluşturuluyor :: ilk sayfadan öğrenebilirsin..

Üst Alt