ekranda artı isareti var oraya basınca yaklasır
--------------- Ekleme ---------------
avrupanın tamamı 1.6 gb istersen hangi ülkeyi istersen oda var
--------------- Ekleme ---------------
2010.10 avrupa haritası.img 1.6 gb Map id kodu:449
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3D Binalar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şerit Asistanısu anda sadece avrupa ve amerika haritalarında var)
bnde de aynı sorun var ne yapmalıyız yardim ltfennnProgram için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

teşekkürler 5800xp dediklerinizi yaptım hiçbir sıkıntı olmadan kuruldu evde ilk başta bağlantı sağlanamadı sokağa çıkınca hemen bağlantı sağladı fakat evde ilk pro açılışında 2 knt yedi sonra dışarıda bi deneme yaptım 1-2 proyu kapatıp açmıştım bi ara yine 2 knt yedi sonra uygulamalar yer konumla yönteminde sadece tümleşik gps seçtim bi yerde görmüştüm sanırım onun dışında seçili olursa knt gider diye bunu seçtikten sonra knt gitmedi yine gidecek olursa duruma göre buraya yansıtırım tşkler![]()
ama ne hikmet bilmiyorum dün çalışıyordu bugün çalışmıyor ama konumla yönteminde ayarları değiştirdiğimde çalışıyor knt yiyor bu seferde ben oynadım 2 knt yine yedi ama bağlantı kurdu ??? ne yapacaz şimdiKardeş UYGULAMALAR bölümünden çalıştırabilirsinöncelikle elinize kolunuza emeğinize sağlık ,çok güzel bir iş yapmışsınız
ben de de 6220 classic var ve programı çalıştıracağım yeri bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum
ya bilmiyorum benim sorunumu daha önce yazan varmı. tam 187 sayfa dolmuş ben de yazıyorum işte inşallah biri okur da çözüm sunabilir bana.
uzuuuunca uğraştıktan sonra programı kurdum harita 4.20.20 olanı ve çok güzel oldu çalışıyordu. ancak programı bir kapattım bir daha da bu programı çalıştıracağım yeri bulamadım. bas konuş yerindeki tuşa basıyorum telefonun orjinal haritası çıkıyor ve nokia nın lisansını uzatmak istiyor. halbuki garmin çok güzel çalışıyordu.
BENİM SORUNUM TEKRAR GARMİN İ NEREDEN AÇACAĞIM. çok utanıyorum ama programı başlatacağım yeri bulamadım saygılar...
" arabanın km sine baktım cuk 1.7 km sonra kavşaktayım
gerçekten inanamadım. POI leri harika Ank için konuşuyorum Ankamall yaz buluyo, 06 pavyon yaz buluyo
ya bulamayacağı mahalle sokak yok ank da. emin olun harika resimde görülenler eski arayüzü linkte yenisi verilmiş ama fotolar eski. yeni arayüz daha güzel ve kullanışlı. Tavsiye ederim ama dikkatli olun ona bakıcam onunla ilgilenicem diye kaza yapma şansınız çok mu çok yüksek. sesini dinleyin yeter. iyi seyirler.