Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mustyyyy1905

Üye
arkadaşlar aynen benim de ekli gps görmeme sorunu vardı.. spl dosya uzantılarını elle yazıyordum sürekli.. en son kurarken direk by reisin anlatımındaki spl dosya uzantısı olarak yazın dediği yeri ordan kopyala ve dosya adı bölümüne yapıştır yaptım tesadüfmüdür busefer oldu:)

--------------- Ekleme ---------------

ama şuanda gps görüyor .hazır diyor ama no maps diyoo 10 dakikadır pencere kenarında durmasına ragmen haritayı görmüyorr

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
uyduya bağlanmadan harita aktifleşmez. ilk kurulum olduğu için nerde olduğunu bilmiyor çünkü.

Ajanabe

Ajanabe

Üye
Reis paylaştıkların için teşekkürler...
Ancak benim bir sorum olacak, bende hem HTC TyTNII hem de Nokia 6220c mevcut.
HTC'de Garmin ve iGO gps programlarını yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.
Ancak Nokia 6220c babama ait ve sayısız defa Garmin kurmama rağmen bir türlü SW.UNL dosyası için doğru üretemiyorum, Garmin sürekli lisans uyarısı veriyor!
Bir şekilde Nokiaya kurduğum Garmin>Hakkında kısmında, Cihaz ID bilgisi yok! Sadece 10 basamaklı "IMEI" , "IMSI" ve 9 basamaklı "Kart Kodu" bilgileri var. Oysa HTC telefonumda bunlara ilave "Cihaz ID(ESN)" bilgisi de vardı ve bunu kullandığımda Garmin sorunsuz çalışmıştı. Senin bahsettiğin gibi telefonun IMEI nosunu kullanarak, IMEI Converter programından elde ettiğim Garmin unit ID ise geçersiz. "Kart Kodu" ile ürettiğim SW.UNL kodu da çalışmıyor. Sence sorun nedir? Tşk.

tolga_bali

Üye
abicim eline sağlık süper oldu büyük şehirlerin detaylı olması olağan üstü güzel ama bayramda daha önce gitmediğim mersin silifkede bi yeri aradım ve bulamayınca çok üzüldüm. silifkeyi sadece bi yol ve bir mokta olarak gösteriyor.

Muratti1905

Üye
hepsini kurdum e71 de sorunsuz calisiyor program fakat nasil kullaniliyor bi turlu baglanmadi gps e daha iyi gps dogrulugu bekleniyor diyip duruyor.. e71 in icinde nokia maps te bi turlu konumumu bulamiyor ama google maps tak diye buluyo ben bu telefonu sirf gps i icin aldim diyebilirim niye bole oluyo ya

--------------- Ekleme ---------------

disari cikinca buldu oldu hepsi masallah tuh tuh elinize saglik..

zeyunal

zeyunal

Üye
Reis kardeşim bir sorunum var aslında büyük bir sorun :S

eski telefonum e65 te süper çalışıyordu harici bluetooth ile garmin v5.0.50 ve harita 2009.6 ile, fakat şuan yeni telefonum e52 de dahili gps i kullanarak navigasyon yapmaya başladıgımda bir süre sonra ekran kapanıyor ve bir sure daha sesli olarak navigasyon yaptıktan sonra program cokuyor tam olarak, hatta bazen program telefonu tam olarak kitliyor ve telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. ya da çözülebilir mi yoksa garmin prog. update inimi beklemem gerekiyor. Diger navigasyon programlarında sorun çıkmıyor( Nokia Ovi Map 3.01, Sygic McGuider v7.7 , NDrive v3.5 ve Route 66 v8.0 )

eren197610

Üye
teşekkürler

Perfect!

Üye
teşekkürler eline sağlık

mustyyyy1905

Üye
aga herşey tamam seyir için hazır yazısı falan çıkıyo boşlukta bi araba görünüyo hareket ettiğimde dönüyo falan ama bunların hepsi boşlukta oluyo harita denen bişey görünmüyor.. uyduya bağlanıyo dakikalrcada bağlı kaldı ama harita görüntüsü gelmedi no map:( nabmalıyızki?

ucan_tr

Üye
arkadaşlar bende programla ilgili olarak ilk başta sıkıntı yaşadım.
programı reis-i Eagles in belirttiği şekilde kurdum. ilk çalıştırmamdan sonra;
ekranda no map yazıyordu. nereye kısmına girdiğimde daha iyi gps verisi bekleniyor yazıyordu. bu şekilde yaklaşık 10-15 dk bekledim ve program olağan çalışmasına devam etti. programı kapatıp açtığımda uyduya bağlanmak kısa sürdü. haritaya girdiğimde no map yazmıo artık.
kolay gelsin.
bu arada cihazım 5800xm.

suayb

suayb

Üye
n 79 da güncelleştirme hatası verdi

chilekeshhh

Üye
prograı kurdum açıldı fakat hrita açılmıyor açılır açışmaz yazdıgı gibi 3 e basıp zoom yaptım ama hala görünmüyor yardımcı olabilirsmisiz

ridvan19071907

ridvan19071907

Üye
Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.
demişsiniz fakat sistem uzak gps desek bile ekli yardım menüsüne falan giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ZgN-97

ZgN-97

Üye
Selamlar...Öncelikle konuyu paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim gerçekten eksiksiz şekilde izlediğimizde sorun yaşamadan kurulumu yapabildik...Fakat konuyla alakalı bir sorum olacak ;

Son güncelleme yüklemesini yapmış oldugum bir Nokia N97 kullanmaktayım.. Kurulumun ilk yollarını izleyerek gerekli şifrelendirmeleri yaptım..Bahsi geçen root dosyası içinde ki ögeleri telefonumun hafızasına kopyalayarak usb bağlantımı sonlandırdım...Yükleme işlemi başladı fakat ''uygulama yöneticisi'' ne gitmem gerekmeden uygulama yüklendi...Acaba benmi hata yaptım diye uygulamayı çalıştırdım..Eksiksiz olarak çalışmakta...Tek sorun daha evvelde bahsi geçen yatık modda haritanın yinelenmesi durumu...Bunun dışında herhangi bir problem yaşamadım...Fakat konuda anlatılan _PA uzantılı uygulama neden benim cihazımda çıkmadı ? Benim için bir sorun teşkil eder mi yada daha sonraki zamanlarda cihazıma zarar verecek bir durum oluşur mu sizlere sormak istedim...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

chilekeshhh

Üye
ya arkadaşım konuyu açıyorsun madem takip etsene ya okadar uğraştım dediğin yolları uyguladım harita gözüknüyor gps e bağlanıyor ama harita bi türlü çıkmıyor dediğin gibi açılır açılmaz 3 le zoom uaptım yine aynı

amiriliyaz

Üye
Önemli Noktalar

1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.
yazdigin gibi yaptim ama, no map cikiyor, internete nerden baglnmaliyim, nasil

benliahm

Üye
Garminden memnunum ama rotayı simule ederken çok yavaş gidiyo, yerine göre 15 km/h e düşüyo, hızlı gitmesini sağlamak için bi eklenti falan bilen var mı?

merty24

merty24

Üye
saol

güllo55

Üye
s.a kardeşim emiğine saygı duyuyorumda ama ben haritayı indiremiyorum ya raabhisher hata veriyo yaw

Üst Alt