Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa_alp

Üye
öncelikle emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın.. arkadaş 4.20 versiyonunu yüklüyorum ama 5.50 yi yüklerken .sis dosyasını açtığım kullanım süresi dolmuş yada telefon ayarları yapılmamış uyarısı geliyor sorun nerede? 4.20 yi yükledim yani activasyon yapabiliyorum ama 5.50 versiyonunu aktive edemiyorum telefonumun modeli e75 lütfen yardım rica ediorum şimdiden teşekkürler...

underwrld

Üye
merhabalar telefon modeli i900 omnia
tüm dosyaları my storage klasörüne attım daha sonra garminmobilext.sis dosyasını çalıştırdım fakat ilişkilendirilmemiş vb. gibi bir uyarı veriyor bütün adımları dikkatlice tekrar yaptığımda IMEI Converter e telefon IMEI no mu yazarken son iki karakterin sığmadığını farkettim sanırım sorun bu fakat çözümü bulamadım yardım ederseniz sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN SAYGILAR

akula

akula

Üye
bişi sorucam nokia map taki gibi sesli yol tarifi veriyormu yol tarifine net bağlantısı istiyormu?

deneme64

Üye
bende no map yazıo hala yapamadım galiba ama deniyorum olmuyo acaba e n başta cıkan soruyamı cevap vercem yani satın al kullanmı dicem??

astek2626

Üye
paralımı bu ya kontür felan gidiyormu ? ?? ?

--------------- Ekleme ---------------

uyduyu bulamıyor 15 dk bekledim :S ??

kımıcı

Üye
merhaba,

bende i8910 var ve navigasyon yapmadan, dolaştığımız yolları rota olarak kayıt etmek istiyoruz.. nasıl kaydedebiliriz?
bunun için garmin'i kurmamı önerdiler ve bu siteye bu şekilde ulaştım.

biraz yorumları okudum, sorun yaşayan çok sayıda arkadaş var galiba.. aklım epey karıştı..
ne yaplalıyım? garmin uymlu olur mu, kurmalı mıyım?

sahinbozan

Üye
bunda problem var link tazelermisiniz

ilhamikarakoc

Üye
tesekkurler

6210navigator

Üye
arkadaslar acil cevaplarinizi bekliorum cunku kurdum programi yani kuruyorum ve select mapi bulamadim nerede acaba
yardim ci olsaniz

6120 de dahili gps yok onun için ekli gps görünmüyor.
selamlar ben programi kuruyorum ama bi turlu selectmapi bulamadim yani okodlari giremiyom yardimci olursaniz sevinirim

Garmin konusunda teşşekkür hakkınız.

Ancak daha önce 141Mb bir harita vardı bu 75Mb civarı bunların enyenisi acaba hangisi Garmin Güncel harita bulamıyorum. birde Tüm dünya haritası olsa keşke yüklesek bitse.
ya butun haepsini yaptim anladim ama sadece bisey anlamadim son karta atarken tek tek mi atacam yani root komple atma yazmissin ve orada uygulamayida atin yazmissin yani demek ilac rari dami atacagim simdiden tesekkurler ama su anda yapiom acil cevap verilirse cok memnun olurum

Ancak daha önce 141Mb bir harita vardı bu 75Mb civarı bunların enyenisi acaba hangisi Garmin Güncel harita bulamıyorum. birde Tüm dünya haritası olsa keşke yüklesek bitse.
ya butun haepsini yaptim anladim ama sadece bisey anlamadim son karta atarken tek tek mi atacam yani root komple atma yazmissin ve orada uygulamayida atin yazmissin yani demek ilac rari dami atacagim simdiden tesekkurler ama su anda yapiom acil cevap verilirse cok memnun olurum

kardesim haritada bi sorun mu var yoksa yine ben mi yapamadim her sey super 10 numara canavar gibi calisio ama harita yok no map yazio uyduya baglanirken internette baglancaz telefondaki yani programmi bagllanacak her sey tamam o yok bu arada ben ilk baglanirkende sonralarinda da telefon hep nete baglanio cevaplarsan sevinirimm

underwrld

Üye
merhabalar telefon modeli i900 omnia
tüm dosyaları my storage klasörüne attım daha sonra garminmobilext.sis dosyasını çalıştırdım fakat ilişkilendirilmemiş vb. gibi bir uyarı veriyor bütün adımları dikkatlice tekrar yaptığımda IMEI Converter e telefon IMEI no mu yazarken son iki karakterin sığmadığını farkettim sanırım sorun bu fakat çözümü bulamadım yardım ederseniz sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN SAYGILAR

Ayrıca hafıza kartı kullanmıyorum My Storage nin içerisine direkt atıp kurmamda sakınca varmıdır. birde bu sürümü kurabilmem için eski bir sürüme de ihtiyaç varmıdır yoksa direkt bu nu kurmam yeterlimidir.

6210navigator

Üye
Arkadaslar bı yardımcı olun lutfen harıtayı gor basınca ya no map yazıo ne yapmalıyım nasıl kurmalıyım yaaa lutfen her calısıo o calısmıo

eyw... :oke:

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim ;)
kardesim cok guzelanlatmissin ve cok guzel kurulum oldu ve canavar gibi caisio yanmiz no map yazio uyduyada baglandim 3 tusuyla yakinlastima ama hala map yok harita yok ne yamam lazim

blackdust99

blackdust99

Üye
Nokia 6700 ile çalışan versiyonu varmı arkadaşlar navigasyona ihtiyacım var. yada 6700 ile çalışması için gereken özel bir ayar varmı

6210navigator

Üye
dün akşam anlatımı harfiyen uyguladım ve n78 telefonumda sorunsuz çalışıyor. hatta verilen haritayı değil daha yeni bir haritayı koydum. şu anda çok güzel çalışıyor. teşekkürler reis i eagle
arkadasim kurmussun calisiomus bende no map yazio bende de guzel calisio uyduya baglanio hizimi ne kadar gittimigimi yazio ama rota bulamio yani no mao yazio yardimlarinizi bekliom indirdigin yeni harita nerden

m_kaymaz

Üye
elinize sağlık arkadalar ama ben garmini indiremedim bile kurmak çalıştırmak şöle dursun bende 5800 var önce harita filan yüklüydü türkiye haritası ve sesli yardımı filan ama gps olarak kullanamadım bağlantı kuramıyorum gps var diyo ama kullanamadım bende haritanın yeni vers kurmaya çalıştım maps 3 ü kuruldu fakat harita ekleyemedim hard format attım şimdi üstünde geldiği gibi harita prg var ama bunada türkiye haritasını yükleyemiyorum nokia map loader kullandım fakat hata alıyorum haritayı ve sesli yardımı indiryorum fakat tlf aktarırken hata veriyo velakin yapamadım gitti şimdi sizin yardımınıza ihtiyacım var nolur biri bana yardım etsin bi çare lütfenn :(:(

byon2

Üye
n78 e kurdum sorunsuz calısıyor tesekurler paylasım ıcn dostum

izmlocal

Üye
aynı olay bendede oluyor :( telde kontür olması lazımmı ondanmı bağlanmıyor? telefonum nokia 5320 xm

arkadaş öncelikle hizmetin için çok teşekkürler bende 2 sorun oluştu programın açılışında sürekli bluetooth açılsın mı die soruyo hayır diorum gps açılmıyo ve uzak gps in içine girdiğimde ekli yerleşik gps i kullan dediğimde aranıyor ekranında çakılı kalıyorum acil yardım bekliorum saygılar

akula

akula

Üye
i..lç dosyası bozuk yazıyor indirilmiyor

stroneates

Üye
gmapsupp.img doyasını iki defa indirdim ve "internal error processing iso image" hatası aldım.bu konuda bir fikri olan varsa yardımlarını beklerim..

selim6186

selim6186

Üye
bu dosyaları neden rapid le yüklersiniz anlamam gereksiz yere saatlerce beklemek zorundamıyız maxi cepin bu kadar üyesi var kendi sitenizin içinde indirme yeri yapamaz mısınız rapid gibi

izmlocal

Üye
bugun açık havadada denedim ama genede gps aranıyor diyip kalıyor öyle lütfen birşey yazın ya bu telefonda yerleşik gps yokmu yoksa? nokia 5320

Üst Alt