program icin tesekkur ederim sorunsuz yukleyebildim yalnız ben Kırısta yasıyorum ve kıbrıs haritasını yulemek istiyorum eger varsa Kıbrıs haritasını ve nasıl yuklenecegini anlatırsanız cok sevinirim simdiden tesekkurler.

garmin kıbrıs subat 2009 haritası (bir önceki harita) icin ( Cyprus – Geomatic MapsTM_Q4_byT.C.Geomatic20090225_MaxiCep.com.rar ) ı cekip telefonuna yukleyebilirsin.
Yeni Garmin Kıbrıs ekim 2009 haritasını (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) bir turklu ekleyemedim baglantıdan dolayı. Bugun yarın eklerim ekledigim zaman haritayı bu konunun 94. sayfasında bulabilirsin. ( http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulumu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-94-149961.html ) NOT : yeni harita için link ekledim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
yuklemek icin Turkiye haritası varsa garmin klasorunun root una rar ın icindeki .img dosyasının adını gmapsup2 olarak degiştir. yani gmapsup2.img olacak sekilde. Aynı şekilde .unl dosyası olusturup yani gmapsup2.unl olusturarak icine aynı şekilde ilk sayfada reis kardesim anlattıgı sekilde yaparsın. Turkiye map id : 848 idi , kıbrıs ın map id : 1217

Kardeş senin cihazda GPS modülü yokki.o yüzden senin cihazda çalışmaz.nokia 6120c telefonum var ve aynen programı yükledim sorunsuz bir şekilde açılıyor ama yerleşik ekli gps ayarını yapıyorum 5 dk 10 dk değil saatlerce beklettim özellikle ama uyduyu bulamıyor...
çok teşekkürlerBende aynı sorunun cevabını arıyorum. ama ben garmine giremiyorum, bi yerde garmin içinden yedek almayı buldum;
Garmin'i açın. Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Tuşa atanmıştır.) -> GPX Ver (Export) deyin. Sonra e:\Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını bir yere kopyalayın.
Kurulum bitince de yedek dosyasını geri GPX klasörüne koyun. Garmin'i açıp ilgili adımları yapın ama sefer GPX Al (import) deyin. Konumlarınız ve diğer yedeği alınan şeyler geri gelecektir.
Ama ben garmine giremiyorum tekrar kurucam ama konumlarımı normalde hangi dosyada tutar, dosya yöneticisi ile yedeklesem...