Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

gurhan36

Üye
nokia 5800 da çalışacak bir garmin var mı acaba?

Selam zaten sitede verilen harita çalışıyor. Ben ilk kuranlardanım hiç bir sorun yaşamadım. Firmware'de v31 yaptıktan sonra iyice düzeldi. Bir sorun göremedim ben

selten35

Üye
Herkese Merhaba,
Ben yükledim çalıştırıyorum ANCAKKKK
KONUMLAMA SUNUCU BAŞLIKLI UYARI ÇIKIYOR VE ŞÖYLE DEVAM EDİYOR
ŞEBEKE KONUMLAMA SUNUCUSUNA BAĞLANTI GEREKİYOR. ŞEBEKE SAĞLAYICISINA BAĞLI OLARAK ÜCRET ALINABİLİR. YİNE DE DEVAM EDİLSİN Mİ???
BU PROGRAMI ÇALIŞTIRINCA ÜCRET Mİ YAZIYOR ACABA? TEŞEKKÜRLER

vagrant_sweety

vagrant_sweety

Üye
Kardeş eline koluna sağlık anlattıklarını harfiyen yerine getirdim ve kullanıyorum şuan hiç bi problem sıkıntıda yok tekrar eline koluna sağlık iyi çalışmalar

LordMayros

Üye
arkadaşlar e52 de olmuyor bu olmuyor ne denediysem olmadı açılışta hep satın al deneme sürümü yazıyor deneme sürümüne tıklayıncada baglanmıyor

turan2691

Üye
arkadaslar bnde iphone v999 versıyonu var orjınal iphone deil ama java desteği flash desteği hersey var ama bu programı kurabılırmıyım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaslar bnde iphone v999 versıyonu var orjınal iphone deil ama java desteği flash desteği hersey var ama bu programı kurabılırmıyım

hayır bu program symbian ve winmobile işletim sistemlerine kurulur.

1fb7

1fb7

Üye
paylasim icin cokk tesekkur.......:oke:
N79 umda sorunsuz calısıyorrr

mr_ekol

mr_ekol

Üye
arkadaşlar e52 de olmuyor bu olmuyor ne denediysem olmadı açılışta hep satın al deneme sürümü yazıyor deneme sürümüne tıklayıncada baglanmıyor

k*ygen işleminde bir hatan var.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
sağol

LordMayros

Üye
emrezen

emrezen

Üye
E90 var bende kurdum programı çok güzel çalışıyor.Emeğinize sağlık.Bu programın Teknede kullanmak için marine deniz olanıda varmı acaba.tşk.

erkan1082

Üye
Yaklaşık 4 5 aydır kullandım hiç sorun yaşamadım çok faydalı ve güzel bi GPS programı yayınlanmasında ve yapımında emeği olan herkese teşekkürler

selten35

Üye
bulutlu havalarda çekmiyor mu? bende çekmedi de

shansalll

Üye
n82 kurdum , sorunsuz çalışıyo , anlatım gerçekten güzel çok teşekkür ederim

karmapolis79

Üye
e 71 e kurdum gayet güzel çalışıryor çok teşekkürler

mahatma

Üye
arkadaşım ellerine sağlık programı indiriyorum, e71 e kuracağım, hangi sürüm daha sorunsuz çalışmakta

hkasap

Üye
arkadaşlar merhaba,
öncelikle bu programı bize anlatan arkadaşa teşekkurler. bende nokia 6710 navigator var. bu programı yuklemek ıstıyorum ve bırkac sorum olacak;
1- telefonla gelen nokia maps'i kullanmaya devam edebiliyormuyuz? yani her 2 programı aynı anda?
2- suan benım telefonda zaman zaman gps bulma sorunu oluyor. bu program ıle daha ıyı sonuc alabılırmıyım yoksa bu durum telefondan mı kaynaklanıyor?
3- 6710 navigator da navigasyon tusu bulunmakta. bu tusa bastıgımda dırek harıta acılıyor. bu programı bu tusa nasıl atarım bır fıkrınız var mı?
4- ıstedıgımızde rahatlıkla programı kaldırabılıryor muyuz?
5- son olarak, telefonu garantı kapsamından cıkarır mı?

bu sorular belkı de bıcok kez sorulmus olabılır, ama 150 sayfayı takdır edersınızkı okumam mumkun olmadı...

sımdıden tesekkurler...

mahatma

Üye
dostum bende e71 var, bende garmin, ve sygic mobile yüklü, hiçbir sorun yaşamıyorum, telefonda Allah korusun bir arıza olursa ztn hafıza kartın sende kalıyor ve tele genpa da direkt yeni version atıyorlar, o yüzden garanti kapsamını bozmaz, navigasyon tuşuna benim bildiğim kadarıyla programı atamazsın ama yanıltmiyim, belki yolu yordamı vardır, bnm telde kesinlikle kasma vs yapmadı, nokia nın orjinal programı bunun yanında süt dökmüş kedi, bikere tümleşik gps den bağlanıyor yani bedava ve çok başarılı, çok memlunum, anlatımı harfiyen yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın, anlatmı yapan arkadaşa çok teşekkürler, mükemmel olmuş, bütün programları denedim ve en güzeli bu gerçekten:oke:

mahmudalo

Üye
arkdaşlar bende haritayı açınca ortada araç uydu aranıyor diyip boş ekran kalıyor, gps çekiyor eminim çünkü google maps dan yerimi seçebiliyor, ayarlarda da gps ayarı düzgün. doğal mı bu ?

Üst Alt