Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
e haritaya yakınlaşın?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
link kırık(pardon sadece 2 kere hata vermiş)

orcunkurt1259

Üye
öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim
fakat bi sıkıntım var konu hakında yardımcı ola bilirseniz sevinirim
programı nokia n97 ye bir kaç kez kurdum herşey çok güzel fakat ekranı yatay çevirdiğimde haritanın bir kısmı bozuk çıkıyor dik olarak bakarsam sıkıntı yok neden ola bilir

ilyas99

Üye
selamlar
ellerinize sağlık ben de dün akşam n79a kurdum 1.sayfada anlatıldığı şekilde. kurulum sonrası ilk başta uyduları çok geç buldu baya sürdü ama sonunda bağlandı harika bişey
çok teşekkürler

gkhnclkgkhnclk

Üye
ben dediklerinizi yaptım program kuruldu ama aç dedigimde hiç bişey olmuyor yardımcı olabilirmisin?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
yeni harita ile konumlarım kaydı porblemi yeniden başladı eski metodlar işe yaramadı.Bir fikrin var mı? REİS

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ben dediklerinizi yaptım program kuruldu ama aç dedigimde hiç bişey olmuyor yardımcı olabilirmisin?
Root klasörünü direkt atma ya da yeni klasör açıp içine atma klasör ve dosyaları. direkt ana dizinde olması gerekiyor.

yeni harita ile konumlarım kaydı porblemi yeniden başladı eski metodlar işe yaramadı.Bir fikrin var mı? REİS
bakayım, 1 çözüm bulmaya çalışayım

Uqursuz

Üye
garmin programını çalıştırıyorum çıkan ekranda "Kabul Ediyorum" dedikten sonra ana menü geliyor karşıma ve oradan "Harita gör." diyorum üstte "Uydu Aranıyor" diyor sağ altta başlık yazısının üzerinde no map yazıyor. uyduya bağlanmıyor. nokianın kendi haritasındanda bağlanmıyorum sorun ne olabilir garmine harita yüklemekte gerekiyor mu ? şimdiden tşk ederim cevaplarınız için ve Kandiliniz mübarek olsun.

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
eline saglıkk guzel anlatımm

ismail40

ismail40

Üye
slm arkadaslar ben belcikada kaliyorum bana avrupa haritasi lazim ve kodu lazim birde nasil kuracami basitce yazarsaniz cok tesekurler........avrupadan herkese slm......

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
garmin programını çalıştırıyorum çıkan ekranda "Kabul Ediyorum" dedikten sonra ana menü geliyor karşıma ve oradan "Harita gör." diyorum üstte "Uydu Aranıyor" diyor sağ altta başlık yazısının üzerinde no map yazıyor. uyduya bağlanmıyor. nokianın kendi haritasındanda bağlanmıyorum sorun ne olabilir garmine harita yüklemekte gerekiyor mu ? şimdiden tşk ederim cevaplarınız için ve Kandiliniz mübarek olsun.
açık havada 4-5dk bekle ;) uyduya bağlanınca görebilirsin haritayı

tako939393

Üye
elinize sağlık harika olmuş.
6220clasic te sorunsuz çalışıyor. çalıştıramayanı tekme tokat döverim.

sezgin_78

Üye
garmin her kullanıldığında internete bağlanıyor mu?
ben garmin kurduktan sonra faturamda çok kısa süreli internete bir çok kez girip çıktığımı gördüm?
bunu garmini kullandığım zamalara denk geldiğini düşünüyorum?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
garmin her kullanıldığında internete bağlanıyor mu?
ben garmin kurduktan sonra faturamda çok kısa süreli internete bir çok kez girip çıktığımı gördüm?
bunu garmini kullandığım zamalara denk geldiğini düşünüyorum?
Şebekeye üzerinden internete giriyor ve kontör düşüyorsa Menü-Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın.
Menü-Araçlar-Ayarlar-Bağlantı-Erişim noktaları bölümüne gelin. Varsayılan bağlantı isminizi (Turkcell Internet) kısaltın. bkz. Turkcell Int.
Uygulama açılırken yine size bağlantı noktası tanımlamanızı ister. Tanımlamazsanız şebekeye bağlanmaz, kontör de düşmez.

mfacem

Üye
Google mapsten aldığımız koordinatları garmine nasıl girebiliriz. Ben girmeye çalıştığımda eksik veya hatalı gibi bir uyarı veriyor.(Nereye>contacts>kişi seçip git dediğimizde "henüz bir gps konumu atanmamış. GPS konumu şimdi atansın E/H? > E dedikten sonra>koordinatları düzenle diyoruz. Burada Konum ve Rakım seçenekleri çıkıyor.İşte buraya google mapsten aldığımız kooridnatları nasıl gireriz. Yuakrıda da dediğim gibi google mapsten bulduğum koordinat verisinin rakamları fazla. Biraz karışık oldu ama sanırım az çok anlaşılıyor.) Yardımlar için şimdiden teşekkürler.:oke:

gurhan36

Üye
Hocam artık ilk sayfadakini değiştirmek gerek sanırım

siberonik

Üye
Merhaba arkadaşlar

Telefona gelen internet faturasından sonra bir hışımla Turkcell Internet ve Turkcell Wap erişim noktalarını telefondan sildim. Fakat bu durumdan sonra Garmin i çalıştırdığımda açık havada yarım saatte dursam UYDU ARANIYOR deyip bekliyor ve GPS çalışmıyor. Erişim noktalarını silmeden önce Garmin de hiçbir sorunum yoktu. Güzel güzel çalışıyordu. Bu durumu çözmek için ne yapmam gerekiyor.

Gerçi buna cevap olabileceğini zannettiğim açıklamaları biraz üstte Reis-i Eagles yazmış ama Menü-Araçlar-Ayarlar-Genel-Konumlama diye tarif ettiği yolda Garmin in içinde Ayarrlar da Genel diye bir bölüm yok.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasıl olduğunu anlamadım ama 2-3 haftadır çalışmayan GPS ben mesajı yazdıktan sonra çalıştı :)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

amedis

Üye
N79 da sorunsuz çalıştı.
emeğine ve anlatımına sağlık Reis

0guzhan17

Üye
no map :S off

--------------- Ekleme ---------------

EAGLES abim harita gör. e basıyorum uyduyu arıyor; sonra karanlık bir ekran çıkıyor ortasında bir araba var.

3 e 5-10 kere basıyorum. 10 m'ye kadar yaklaşıyor. ama yine no map diyor. lütfen yardım

tamam o sorunu da aştım garmin europe a tıkladım. git'e bastım, şimdi daha iyi gps doğruluğu bekleniyor yazıyor. ama hiçbir hareket yok :(

tamam o sorunu da hallettim. şimdi çanakkale'de kendi sokağıma kadar geliyorum. ama neredeyim? e tıklayınca "daha iyi gps doğruluğu bekleniyor" diyor. telefonum n95 lütfen bi yardım :(

Üst Alt