yardım edecek yokmu 6220c ye kurdum no maps diyor napsam yeniden mi yüklesem
Ben anlatıldığı gibi kurulumu yaptım telefonum Nokia E66 herhangi bir problem olmadı fakat GPS bağlanmıyor. aynı sorunu hem route66 mobile8 hemde Nokia Maps 3 versiyonunda yaşıyorum acaba nasıl bir ayar yapmam gerekli yada telefonumun gpsi bozuk olabilirmi? çünkü ne kadar beklediysemde bağlanmadı hiçbir program. telefonun ayarlarını da kurcaladım ama olmuyor.
navigasyon fonksiyonunu kullanmak istiyorum ama olmuyor malesef![]()
evet var unl dosyalarını değiştirdim aynı hızımı algılıyor ama yine no map ayrıca yukarıdaki 5 çubuktan biri aktif sadece napsam*
ilginç bir şey ama ben edirne nin meriç ilçesini arattığımda bulamıyor yok diğerleri hepsi var maeriç yok![]()
her ilde çalışıyormu?
nereye ilçelerden arama yapacaksınız..
--------------- Ekleme ---------------
evet oradan yapıyorum isterseniz sizde bakın meriç ilçesi yok![]()
arkadaşlar ben bursa da yaşıyorum programla ilgili bir sorunum yok yalnızca küçük kumla gibi önemli bir yerin haritası yok dikkatimi çekti iletmek istedim.
Eyvallah valla nasıl makbule geçti annatamam tıkır tıkırda çalışıyor sgh g810 var bende route 66 gelmişti beraberinde bulunduğum il merkezi dahi yoktu haritasında bunda tamamı var bir kaç yol değişikliği yok saddece o kadar kusur kadı kızındada olur teşekkürler