Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

narmi

Üye
BEyler MAP DOSYASI NERDE VERILMEMIS BANA ISVICRE ALMANYA FRANSA DOSYALARI LAZIM:

rehberce

Üye
Merhaba
Bewn E 71 kullanıcısıym. Bu navi sistemini benim telefonda kulanabilirimiyim.
Selamlar

MmarSnan

Üye
paylaşım için çok teşekkürler gerçekten mükemmel bir anlatım ve paylaşım

fakat ekli gps i de seçmeme rağmen aranıyorda kalıyorum :) telefonum samsung g810 n95le aynı işletim sistemini kullanıyor.. yardımcı olabilirsen çok sevinirim

murat55_

murat55_

Üye
eyallah dostum

ozzy84

Üye
selamlar. bu konuyu hazırlayan arkadaşa yüzlerce teşekkür ediyorum, çok faydalı bir paylaşım olmuş.

dün nokia 5800'a yükledim program çok güzel çalışıyor. yalnız sormak istediğim bir soru var.

programa her girdiğimde en başta bir-iki kontör gidiyor. ondan sonra kontör gitmeden kullanabiliyorum. ama ilk başta kontör gidiyor. bu normal mi?

MmarSnan

Üye
Kaptan çalıştırdım Allah razı olsun hayatımda gördüğüm en mükemmel paylaşım buydu :) program koyan çok gördüm de bu kadar detaylı anlatan görmedim

bu arada Samsung G810 u olan arkadaşlar rahatlıkla yükleyebilirler gayet güzel çalışıyor
(arabada hız yapıyorsanız yüklemeyin biri görürse başınıza bela açılır :D)

--------------- Ekleme ---------------

selamlar. bu konuyu hazırlayan arkadaşa yüzlerce teşekkür ediyorum, çok faydalı bir paylaşım olmuş.

dün nokia 5800'a yükledim program çok güzel çalışıyor. yalnız sormak istediğim bir soru var.

programa her girdiğimde en başta bir-iki kontör gidiyor. ondan sonra kontör gitmeden kullanabiliyorum. ama ilk başta kontör gidiyor. bu normal mi?

kontör gitmesi normal değil sen şebeke yardımını açmışsın.. istersen baştan yükle onu aktifleştirmeden.. o zaman kontör gitmez.. ben her ihtimale karşın telefondaki internet ayarlarını kaldırdım öyle kullanıyorum :D

democles34

democles34

Üye
e63 te kullanıla bilirmi bu? telefon özeliğinde gps yoksa nasıl olacak?

tşk:

murdybey

Üye
arkadaşlar blacberry e bunu yükleyen ve kullanabilen varmı formu aradım ama ben bulamadım...tşk

prodream

Üye
Paylaşım için teşekkürler E71 de sorunsuz çalışıyor.

tlhlngan

Üye
dostum ellerine sağlık.

ekinci210368

Üye
teşekkür ederim, emeğine sağlık

blacku2

blacku2

Üye
Teşekkürler

1987umur1987

Üye
çok teşekkürler söylediklerini harfiyen uyguladım karta da yüklendi ancak hafıza kartı içerisinde garminmobilext.sis dosyasına tıkladıgım zaman bir yükleme ya da uygulama başlamıyor sebebi ne olabilir acaba şimdiden çok teşekkürler

hi_cazz

Üye
Kurulum fazlası ile güzel anlatılmış. Teşekkürler...

izmirli_m35

Üye
selamlar...tr de nokia n73 ekurmuş navigasyon yapıyordum...ama şimdi romanın orta yerınde kaldım arkadaslar...yanımda ki gps mause sırf3 uydusunu bulsa ıtalya harıtamda yuklu vazıyette...sorun uyduyu bulamıyor olusum...bu sorun çözülürmü? yoksa umutsuz vakkamıyım? acele yardımcı olacak arkadaslarasaygılar...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
selamlar...tr de nokia n73 ekurmuş navigasyon yapıyordum...ama şimdi romanın orta yerınde kaldım arkadaslar...yanımda ki gps mause sırf3 uydusunu bulsa ıtalya harıtamda yuklu vazıyette...sorun uyduyu bulamıyor olusum...bu sorun çözülürmü? yoksa umutsuz vakkamıyım? acele yardımcı olacak arkadaslarasaygılar...

konumlama yöntemlerinden sadece bluetooth gps secili olsun

ottoman70

Üye
bu programı Nokia E66 ile kullanabilirmiyim.,cevaplarsanız sevinirim.

sethaa

sethaa

Üye
Adım-4: Kurulum: (PC'de - Sis kurulumu tabii ki cepte.)
root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atmaya çalışıyorum ama resource klasörünün içindeki aps klasörü ve private klasörü ve sys klasörü hafıza kartına yüklenmiyor. (Sadece Garmin klasörü ve GArminMobileXt.sis uygulaması yükleniyor. Diğerlerie Aygıtta yeterli boş alan yok diyor. N79 kullanıyorum ve 1.5 gb kadar boş yerim var oysa.

ertanju

Üye
bende ekli gpsi göstermiyor. yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir yazıyo. ondan öncede en başta satın al dene başlat ürün kodu gir garmin gpse bağlan çıkıyo.telefon n95 8gb

bşy daha eklemek istiyorum sw unl ayarını yaptım. bi kaç kez denedimde olmayınca ama hala aynısını diyor.

Üst Alt