Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

bal974

Üye
Nokia E90 communicator'a detaylı açıklamalar sayesinde sorunsuzca kurdum
teşekkür ederim...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
nokia N85 e kurdum.. dediklerinide harfi harfine uyguladım ama prgoram açılmıyor sorunun neden oldugunu anlayamadım yardımcı olursanız sevınırım..

ya unl dosyaları hatalıdır yeniden olusturun.

birde N 85 de dahili gps varmıydı?

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
arkadaşlar bana belçika, kıbrıs ve ingiltere haritaları için link verebilecek yada mail atabilecek biri varmı?
ben aradım ama bulamadım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
veya adresinden yardım alabilirsiniz

eses262626

Üye
yaw haritaya giriom uydu aranıo dio nabcam yardım edin lütfen ... 2 haftadan beri uğraşıom kafayı yicem artık

senam38

Üye
kardeş allah senden razı olsun 6220 c var bende hangi pro yu yüklediysem olmadı bunda çalıştı saygılar sadece şu ileç programı varya o ne iişe yarıyor onu çözemedim benden şifre falan istemedi zaten direk hafıza kartına attım yükledi

eses262626

Üye
oooohhhhh beeee yaptım sonunda:oke: ...beyler hepinize çok teşekkürler:10numara:.....

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
veya adresinden yardım alabilirsiniz

ya kardeşim ben paralı olanı değil, ücretsiz olanı soruyorum. :@
senin verdiğin siteyi bende biliyorum.

By_Mex

Üye
Nokia E66 Var Ona Kurdum Çok Güzel Çalıştı Ama Bir Sorun Var Uydu Aranıyor Diyor Ama bir Türlü Bağlanmıyor Yardımcı Olurmusunuz Telefonun Kendı Ozellıklerınde GPS var Yardımlarınızı Beklıyorum

zeyunal

zeyunal

Üye
garmin in yeni sürümü çıkmış. Garmin Mobile XT v5.00.60...

gece1586

Üye
Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

albaytr

Üye
abilerim ablalarım vede kardeşlerim. Bu ppc symbian işinden pek anlamadığım için bilginize başvruyorum. bu program toshiba g810 da çalışır mı? kurulumu bi türlü başlatamadım acaba ben mi yanlış yapıyorum yksa beyhude mi uğraşıyorum?

Pilavman

Pilavman

Üye
İmdaaaaaaaaaaaaaat ! nokia5800Xm kullnıyorum v5.00.50 kurdum gmapsupp.img: 2009.02 En güncel - Sorunsuz!
yazdığınız 132 mb lık haritayı attım map ID 848 girdim yani unller de tamam 3 gündür uğraşıyorum program açıkkken telefonu balkonda 15 dakika beklettim sadece tek çizgi kırmızı ve uydu bulunamadı yazıyor no map yazıyor yardımcı olabilirmisiniz

ata-han01

ata-han01

Üye
yükledim N95 8gb sorunsuz ve harika bir program VER:5.00 yüklediğim gayet memnunum gerçekten çok teşekkür ederim emeği geçen arkadaşa

fugitive78

Üye
arkadaşım ben nokia 6220 classic kullanıyorum 90 gunluk ucretsız navıgasyonum var ve harıta yuklu geldı buna ragmen garmin yuklemek ıstedım dediklerini aynen yaptım ve yukledım fakat gmobilxt açamıyorum neden oldugunu soylermısın.nasıl tam olarak yukleyebılırım.

UltiCode

UltiCode

Üye
n78'e yükledim. gayet süper oldu. çok teşekkürler nokia maps den kurtuldum artık :)

valakus

valakus

Üye
arkadaşım ben nokia 6220 classic kullanıyorum 90 gunluk ucretsız navıgasyonum var ve harıta yuklu geldı buna ragmen garmin yuklemek ıstedım dediklerini aynen yaptım ve yukledım fakat gmobilxt açamıyorum neden oldugunu soylermısın.nasıl tam olarak yukleyebılırım.

arkadaşım bende 6220 classic kullanıyorum telefonu 3- 4 hafta önce aldım.ve bütün navigasyon programlarını kurdum ve hepsini çalıştırdım (tom tom hariç) arkadaşlarımız güzelce anlatmış iyice bakarsan cok basit kurasrsın.ama benım tavsiyem garmini kur yeter en iyisi o.ayrıca sertifikamıda aldım opda sitesinden yani burdaki emeği gecen arkadaşalra cok teşekkür ediyorum onlar ve bu site sayesinde telefona herşey yükledim ve oluyor.yani iyice bakarsan hepsini yüklersin.kolay gelsin.

devvrim

Üye
n96 da neden çalışmıyor ******ler işe yaramıyor n96 da

Üst Alt