Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
usta eline sağlık ben n85 de kurdum sorunsuz çalışıyor biraz yavaş bunun sebebi ne olabilir.:oke:

bugrahan12

Üye
yardım edecek yokmu 6220c ye kurdum no maps diyor napsam yeniden mi yüklesem

lenovo

lenovo

Üye
Hayır arkadaşım herhangi bir adres yaz veya dışarıda uydu bul düzelir

aa-tolga

aa-tolga

Üye
yardım edecek yokmu 6220c ye kurdum no maps diyor napsam yeniden mi yüklesem

garmin klasörünün içinde gmapsupp.img dosyası var mı?kontrol et sonrada Unl dosyalarını yeniden oluştur.

--------------- Ekleme ---------------

Ben anlatıldığı gibi kurulumu yaptım telefonum Nokia E66 herhangi bir problem olmadı fakat GPS bağlanmıyor. aynı sorunu hem route66 mobile8 hemde Nokia Maps 3 versiyonunda yaşıyorum acaba nasıl bir ayar yapmam gerekli yada telefonumun gpsi bozuk olabilirmi? çünkü ne kadar beklediysemde bağlanmadı hiçbir program. telefonun ayarlarını da kurcaladım ama olmuyor.

navigasyon fonksiyonunu kullanmak istiyorum ama olmuyor malesef :(

Ücret ödemeden navigasyon yapmak için ayarları aşagıdaki linkte anlatılan sekilde ayarla
link:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-harita-ve-diger-sorunlariniz-231727.html

bugrahan12

Üye
evet var unl dosyalarını değiştirdim aynı hızımı algılıyor ama yine no map ayrıca yukarıdaki 5 çubuktan biri aktif sadece napsam*

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet var unl dosyalarını değiştirdim aynı hızımı algılıyor ama yine no map ayrıca yukarıdaki 5 çubuktan biri aktif sadece napsam*

3 ile yaklaşınca harita geliyorsa dünya haritası yok demektir.hızımı algılıyor diyorsan gps calısıyor demektir.

bugrahan12

Üye
her ilde çalışıyormu?

sulkoc

Üye
ilginç bir şey ama ben edirne nin meriç ilçesini arattığımda bulamıyor yok diğerleri hepsi var meriç yok :D

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler herşey tıkır tıkır çalışıyor.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşlar ben bursa da yaşıyorum programla ilgili bir sorunum yok yalnızca küçük kumla gibi önemli bir yerin haritası yok dikkatimi çekti iletmek istedim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar ben bursa da yaşıyorum programla ilgili bir sorunum yok yalnızca küçük kumla gibi önemli bir yerin haritası yok dikkatimi çekti iletmek istedim.

ilçeler yeni ekleniyor zaten küçükkumla sadece ismi var.illerin tamamı var 81 il merkezi

rehberce

Üye
Değerli Arkadaşlar,
ben E71 kullanıcısıyım ve bu forura üye olduktan sonra Reis-i Eagles™ in (Allah razı olsun) yönergeleri ile Garmini kurdum ve çalışıyor hatta muhteşem diyebilirim. yalnız sanırım harita güncel değil bu konuda garmin sayfası dışında güncel türkiye haritasını indirebileceğim yer var mı? Ayrıca bu sisteme yükleyebileceğim Almanya hollanda isviçre haritalarına ihtiyacım vardır. Olanların paylaşmasını rica ederim.
Kappadokyadan Selamlar
Bilal Coşkun

monocero

Üye
Merhaba Arkadaşlar.
Ben E71 kullanıcısıyım. Garmin i kurduktan sonra kern-exec3 hatası verdi.
Nasıl düzeltebilirim. Forumda arattım ama bulamadım. yardımınızı bekliyorum.

ceysar76

Üye
Eyvallah valla nasıl makbule geçti annatamam tıkır tıkırda çalışıyor sgh g810 var bende route 66 gelmişti beraberinde bulunduğum il merkezi dahi yoktu haritasında bunda tamamı var bir kaç yol değişikliği yok saddece o kadar kusur kadı kızındada olur teşekkürler

maskapsiz

Üye
Bluetooth gps cihazi alacak olan var ise yardimcı olabilirim.
[email protected] email atin.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Eyvallah valla nasıl makbule geçti annatamam tıkır tıkırda çalışıyor sgh g810 var bende route 66 gelmişti beraberinde bulunduğum il merkezi dahi yoktu haritasında bunda tamamı var bir kaç yol değişikliği yok saddece o kadar kusur kadı kızındada olur teşekkürler

bu samsung ve symbian calısıyor öylemi?

gkp

gkp

Üye
E71 (300.21.012) kullanıyorum. Herseyi harfiyen uygulayıp kurulumu tamamladım. Programı çalıstırmak istedigimde "Sistem Hatası (-1) hatası alıyorum. Sorun nedir?

mucteba28

Üye
Ben bi türlü tanıtamadım tümleşik gps ve yardımlı gps i

Üst Alt