Konumlarım özelliği ile sorun yaşayanlar lütfen okusun..
Daha önce de yazmıştım aynı çözümü.. Konumlarınızı kaydetmeden veya üzerlerinde değişiklik yapmadan önce, programın metin dilini ingilizce'ye değiştirin öyle yapın.. Kaydettikten sonra türkçe'ye dönseniz bile hiçbir sorun çıkmıyor..
Saygılar
Hocam sayende uzun süredir garmin kullanıyorum teşekkür ederim.
ilk sayfada anlattığın garminde büyük harf yazın kuralı anlaşıldı ancak şöle bir sorun var.
bir haritada büyük harfle kaydetmeden önce yeri konumlarıma kaydet diyorsun.başka seçenek yok zaten. kaydet dediğinde '' KONUM KAYDEDİLDİ - TAMAM? DÜZENLE? '' şeklinde iki seçenek var. o an düzenleme yapıp BÜYÜK harf yazıyorsun. Yine dışarı atıyor.''KONUMLARIMA GİDİP ORADAN DÜZENLEME YAPMADAN''
Bir yeri gösterip haritadan kaydetmek için başka seçenek te yok. KONUMLARIMA KAYDET dediğimiz an önce kaydediyor sonra soruyor , TAMAMI DEVAMMI?
nasıl yapıca hocam?
Konumlarım özelliği ile sorun yaşayanlar lütfen okusun..
Daha önce de yazmıştım aynı çözümü.. Konumlarınızı kaydetmeden veya üzerlerinde değişiklik yapmadan önce, programın metin dilini ingilizce'ye değiştirin öyle yapın.. Kaydettikten sonra türkçe'ye dönseniz bile hiçbir sorun çıkmıyor..
Saygılar
@ULTIMATE-BENZ
Ben programı N79 telefonda kullanıyorum.. Garmin 5.00.50 ile 2009.2 haritasında bu yöntemle sorun yaşamadım.. Maalesef daha ileri bir bilgim yok, yardımcı olamayacağım..
Saygılar..
aynen yaptım, iş yerimi kaydettim sorun yok. ardından arkadaşımın evini kaydettim yine dışarı atıyor. ingilizce bıraktım yine dışarı attı.
başka adres denedim yine dışarı attı.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Reis-i Eagles™
Hocam sayende uzun süredir garmin kullanıyorum teşekkür ederim.
ilk sayfada anlattığın garminde büyük harf yazın kuralı anlaşıldı ancak şöle bir sorun var.
bir haritada büyük harfle kaydetmeden önce yeri konumlarıma kaydet diyorsun.başka seçenek yok zaten. kaydet dediğinde '' KONUM KAYDEDİLDİ - TAMAM? DÜZENLE? '' şeklinde iki seçenek var. o an düzenleme yapıp BÜYÜK harf yazıyorsun. Yine dışarı atıyor.''KONUMLARIMA GİDİP ORADAN DÜZENLEME YAPMADAN''
Bir yeri gösterip haritadan kaydetmek için başka seçenek te yok. KONUMLARIMA KAYDET dediğimiz an önce kaydediyor sonra soruyor , TAMAMI DEVAMMI?
nasıl yapıca hocam?
tamamen aynı harita ve programı kullanıyorum sizinle hocam. eski sürümde böle bir problem yoktu.
sen kaydetmeden önce uygulama yerin adını ya "Nokta" diye kaydeder ya da "FARUK SOK." diye büyük harfle. işte sen kaydetmek istediğin yeri etrafındaki yakın 1 poi noktasına göre seçersen ve orayı baz olarak kaydedip değiştirirsen atmaz. "FARUK SOK."tan değiştirirsen atmaz ama senin sitediğin bir yerden "Nokta" diye kaydolmuşsa düzenle dediğinde o zaman atar.
bende denemelerimle bulmuştum bu yöntemiarkadaşlar selam,
herşeyi yaptım ama sis dosyasını yüklerken dosya bozuk diyor.
yardım lütfen
belki gözden kaçan küçük harf falan varmıştır.bende denemelerimle bulmuştum bu yöntemi
--------------- Ekleme ---------------