Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

murdybey

Üye
reis bu yerlerim kesinlikle çalışmıyor ...sen nasıl yapıyorsun tam olarak anlatabilirmisin...ilk sayfadaki anlatımda tam anlaşılmayan yerler var...örneğin konumumu nasıl sokak ismi ile eşleştrireceğim

lancerman6161

lancerman6161

Üye
Harika anlatım ve güzel paylaşım için çok teşekkürler

hardness

Üye
reis garmin konusu üstüne tüm emeklerin ve ayrıca daha sonra da yaşanan sorunlara göstermiş olduğun duyarlılıktan ötürü teşekkürler gerçekten...
ellerin dert görmesin

mrt3210

Üye
Konumlarım özelliği ile sorun yaşayanlar lütfen okusun..

Daha önce de yazmıştım aynı çözümü.. Konumlarınızı kaydetmeden veya üzerlerinde değişiklik yapmadan önce, programın metin dilini ingilizce'ye değiştirin öyle yapın.. Kaydettikten sonra türkçe'ye dönseniz bile hiçbir sorun çıkmıyor..

Saygılar

extremum55

Üye

Daha önce de yazmıştım aynı çözümü.. Konumlarınızı kaydetmeden veya üzerlerinde değişiklik yapmadan önce, programın metin dilini ingilizce'ye değiştirin öyle yapın.. Kaydettikten sonra türkçe'ye dönseniz bile hiçbir sorun çıkmıyor..

Saygılar

metin dilini ingilizce yapıp konumu ekledikten sonra isim değişikliği yaptım. sorun çözültü teşekkür ederim arkadaşım

mandrake3

Üye
reis garmini kurdum fakat harita tara dediğimde hiçbir harita bulunmuyor haritaları göremiyorum yardım lütfen.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
uyduya bağlanmadan ilk kurulumda haritayı göremezsiniz çok defa söyledim :)

safa aynı şekilde haritayı görmediğinden yakınlaştırma da yapmaz.

murdybey

Üye
sevgili mrt çok tşk.... ingilzce yapınca sorunsuz çalışıyor...saygılar

crabf

Üye
Merhaba garmin italya haritası olan var mı? Neredeyse tüm foruma baktım ancak bulamadım.

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye

Hocam sayende uzun süredir garmin kullanıyorum teşekkür ederim.

ilk sayfada anlattığın garminde büyük harf yazın kuralı anlaşıldı ancak şöle bir sorun var.

bir haritada büyük harfle kaydetmeden önce yeri konumlarıma kaydet diyorsun.başka seçenek yok zaten. kaydet dediğinde '' KONUM KAYDEDİLDİ - TAMAM? DÜZENLE? '' şeklinde iki seçenek var. o an düzenleme yapıp BÜYÜK harf yazıyorsun. Yine dışarı atıyor.''KONUMLARIMA GİDİP ORADAN DÜZENLEME YAPMADAN''

Bir yeri gösterip haritadan kaydetmek için başka seçenek te yok. KONUMLARIMA KAYDET dediğimiz an önce kaydediyor sonra soruyor , TAMAMI DEVAMMI?

nasıl yapıca hocam?

zeyunal

zeyunal

Üye
Garmin Kıbrıs Haritası 2009.10 (çıkış : 15.10.2009)

Kıbrıs ın en son Güncel haritası 2009.10 (Türk tarafı dahil)

Cyprus – Geomatic MapsTM_Q4_byT.C.Geomatic20090225 (Map ID: 1217) (8.93 mb) en

YENİ Cyprus 3D – Geomatic MapsTM_Q5_byT.C.Geomatic20091015 (Map ID: 1217) (11.0 mb) en

yeni haritayı ve eski haritayı asagıdaki linklerden indirebilirsiniz...

by Computer Challenger ™

Ekli dosyalar

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye

Saygılar

aynen yaptım, iş yerimi kaydettim sorun yok. ardından arkadaşımın evini kaydettim yine dışarı atıyor. ingilizce bıraktım yine dışarı attı.
başka adres denedim yine dışarı attı.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Reis-i Eagles™

ilk sayfada anlattığın garminde büyük harf yazın kuralı anlaşıldı ancak şöle bir sorun var.

bir haritada büyük harfle kaydetmeden önce yeri konumlarıma kaydet diyorsun.başka seçenek yok zaten. kaydet dediğinde '' KONUM KAYDEDİLDİ - TAMAM? DÜZENLE? '' şeklinde iki seçenek var. o an düzenleme yapıp BÜYÜK harf yazıyorsun. Yine dışarı atıyor.''KONUMLARIMA GİDİP ORADAN DÜZENLEME YAPMADAN''

Bir yeri gösterip haritadan kaydetmek için başka seçenek te yok. KONUMLARIMA KAYDET dediğimiz an önce kaydediyor sonra soruyor , TAMAMI DEVAMMI?

nasıl yapıca hocam?

mrt3210

Üye
@ULTIMATE-BENZ

Ben programı N79 telefonda kullanıyorum.. Garmin 5.00.50 ile 2009.2 haritasında bu yöntemle sorun yaşamadım.. Maalesef daha ileri bir bilgim yok, yardımcı olamayacağım..

Saygılar..

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
@ULTIMATE-BENZ

Ben programı N79 telefonda kullanıyorum.. Garmin 5.00.50 ile 2009.2 haritasında bu yöntemle sorun yaşamadım.. Maalesef daha ileri bir bilgim yok, yardımcı olamayacağım..

Saygılar..

tamamen aynı harita ve programı kullanıyorum sizinle hocam. eski sürümde böle bir problem yoktu.

--------------- Ekleme ---------------

.....
aynen yaptım, iş yerimi kaydettim sorun yok. ardından arkadaşımın evini kaydettim yine dışarı atıyor. ingilizce bıraktım yine dışarı attı.
başka adres denedim yine dışarı attı.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Reis-i Eagles™

nasıl yapıca hocam?

tamamen aynı harita ve programı kullanıyorum sizinle hocam. eski sürümde böle bir problem yoktu.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
sen kaydetmeden önce uygulama yerin adını ya "Nokta" diye kaydeder ya da "FARUK SOK." diye büyük harfle. işte sen kaydetmek istediğin yeri etrafındaki yakın 1 poi noktasına göre seçersen ve orayı baz olarak kaydedip değiştirirsen atmaz. "FARUK SOK."tan değiştirirsen atmaz ama senin sitediğin bir yerden "Nokta" diye kaydolmuşsa düzenle dediğinde o zaman atar.

islekaydin

Üye
arkadaşlar selam,
herşeyi yaptım ama sis dosyasını yüklerken dosya bozuk diyor.
yardım lütfen

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
sen kaydetmeden önce uygulama yerin adını ya "Nokta" diye kaydeder ya da "FARUK SOK." diye büyük harfle. işte sen kaydetmek istediğin yeri etrafındaki yakın 1 poi noktasına göre seçersen ve orayı baz olarak kaydedip değiştirirsen atmaz. "FARUK SOK."tan değiştirirsen atmaz ama senin sitediğin bir yerden "Nokta" diye kaydolmuşsa düzenle dediğinde o zaman atar.

Hocam doğru mu anladım? bir noktayı kaydetmek istediğim örn'' FARUK SOK'' FARUK SOKAKTA Kİ EN YAKIN POİ yani bir cafe,eczane yada restorant kaydederken bu poinin adını değiştirsem ( büyük harflerle) atmıyor. yani cadde ,sokak adını yada ''nokta'' yı değiştirirsem atıyor. ancak POİ değiştirsem (ilk kayıt esnaısnda ) atmıyor.

anladığım bu şekilde hocam deniyorum.

tşekkür ederim.

Şöle bir kaç deneme yaptım garip sonuççlar aldım.Mesela hocam, GÜLLÜ SOKAĞA HARİTA ÜZERİNDE RASTGELE GİTTİM,orada bir eczane buldum '' GÜL ECZANESİ '' bunu kaydederken AHMETİN EVİ'' diye kaydettim atmadı.ancak aynı sokağa gidip sokağı GÜLÜM SOKAĞIM '' DİYE kaydettim yine atmadı ( ki mutlaka atıyor ).

bunun üzerine haritada rastgele 3 yeri kaydettim VE ADINI DEĞİŞTİRDİM yine atmadı. 4 farklı poi kaydettim VE ADINI DEĞİŞTİRDİM, yine atmadı. sonra 8. denememde atmaya başladı.

attıktan hemen sonra bir çarşı buldum kayıt ettim yine attı.

tutarsız bir davranış var. bir yerde yanlışlık mı var acaba?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
belki gözden kaçan küçük harf falan varmıştır. :) bende denemelerimle bulmuştum bu yöntemi

arkadaşlar selam,
herşeyi yaptım ama sis dosyasını yüklerken dosya bozuk diyor.
yardım lütfen

dosyayı yeniden cihaza kopyala. cihazın dosya yöneticisini kullan.

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
belki gözden kaçan küçük harf falan varmıştır. :) bende denemelerimle bulmuştum bu yöntemi

vallah yok hocam bende dikkat ediyorum.dediğin herşeyi harfi harfine yaptım bugune kadar bir sorun yaşamadım :)

ama bu garminin kaşıntısı var.

kafasına göre atıyor tutuyor...

ingilizce denedim kullandım oda para etmiyor.şikayet yokkkı bunu düzeltmiyorlar. bizde bir sorun var bence :)

Bora

Bora

Üye
Teşekkürler, saolasın

Üst Alt