Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

usonay

usonay

Üye
Az önce N95 e kurdum ve çalışıyor teşekkürler

navara

navara

Üye
selamlar ben programı samsung sgh 880d ye kurdum daha doğrusu kurmak istedim kuramamdım acaba bu telefon ile uyumlu değil mi ben mi yapamıyorum
Bu program sadece Symbian işletim sistemine sahip telefonlara kurulabilir ve sadece GPS (Dahili veya harici) özelliği olan telefonlarda çalışır.

--------------- Ekleme ---------------

:(
ayrıca taskman uygulamalarıyla her garmin'i kullanıp kapattıktan sonra tsrautostart.exe'yi kapatmanız gerekiyor.
Reis, navigasyon programını kendi sitende ve burada anlattığın şekilde daha önce E51 e kurmuştum şimdi de E66 ya kurdum, mükemmel şekilde çalışıyor. Sağolasın, emeğine sağlık, ellerin dert görmesin. Ancak programdan sonra TASKMAN da bakıyorum yukarıda dediğin TSRAUTOSTART.EXE programı çalışıyor görünmüyor. 5.40 da bu olay düzeltilmiş olabilir mi?

emlak

emlak

Üye
Bu programı bizle paylaşan destek çıkan kullanıcılara ve Donanım Haber Forum'a sonsuz teşekkürler...by Reis-i Eagles ...ayrıca teşekür ederim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Reis-i Eagles seni biraz rahatsız edicem kardeş ben tekneyle denizde açılıyor balık tutuyoruz daha sonra aynı yere tekrar gitmek istiyoruz burayı bulamıyoruz cep tl n95 8 gb garmin Mobile XT v5.00.40 yükledim bununla bulunduğumuz yere bir işaret veya nokta .isim .koya bilirmiyiz, koyarsa kaçtane koyarız.nasıl yapıldığını yazarmısınız ilginize çok ama çok teşekür ederim.. lütfen

İMPARATOR

Üye
slm programı kurdum nokia E71model tele etkı gps secenegi cıkmıyor arkadaslar bluetooth ustunden baglanmak ıstıyor ve cıhaz bulunamadı uyarısı veryor ne yapmam lazım anlatıldıgı sekılde yaptım ıslemlerı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
halletıım sorun bendeymıs ıyı gunler emeklerınız ıcın tesek:yuru:yurukurler

progidy

Üye
arkadaşım 8 mb diye sorun veriyor

sersay3

Üye
programı 5800 xm e yükledim ve harika çalışıyor.ayrıntılı anlatışınızdan dolayı hemen kuruverdim. gerçekten çok çok teşekkür ederim.harika bir programmış.

emboliformis

Üye
ellerinize ve emeğinize sağlık çok teşekkürler..
yalnız benim bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim...
telefonum nokia 5800...
adım adım söylenenleri yaptım yükledim ve programı çalıştırdım buraya kadar sorun yok ama haritayı tıkladığımda uydu aranıyor diyor fakat herhangi bi şey bulamıyor...ekrandaki + ve - işaretlerinden +'ya basarak zoom yapılabildiğini düşündüm onu da denedim ama herhangi bi işe yaramadı hala uydu aranıyor diyor ve sağ altta da no map diyor...
bu işin çözümünde bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ve tekrar ellerinize sağlık...

lemur11

lemur11

Üye
Usanmadan bıkmadan tüm sorulara cevap veren reis-i eagles'a içten teşekkürler.

sefai77

sefai77

Üye
merhaba daha önce N79 a kurmuştum programı süper çalışıyordu fakat E63e kurdum çalışmadı neden acaba? haritayı görmüyo bluetoth bağlantısı soruyo sürekli yardımcı olursanız sevinirim

glassman

Üye
Bu program nokia 6210 a uygulanabilirmi ? uygulayan var mı?

byturuncu39

Üye
reis ellerine ve bilgine hepimiz teşekkür ederiz sen teşekkür etmeyenleri takma kafana dalgınlıklarına gelmiştir

allaha emanet ol

selman12345

Üye
dostum v5.00.50 çıkmış mümkünse günceller misin

haterbol

Üye
sağolasın hocam gayet güzel bi açıklama olmuş ama bende n73 var 8 mb enought diyo ve kapanıyo nedendir

metyuu

metyuu

Üye

buyurun arkadaşlar yeni sürümü

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Mobile XT v5.00.50 | Son Sürüm <===

Her zamanki gibi düzenli haliyle...

Güncelleyecekler:
1-) Garmin'i kaldırın. Daha sonra Garmin klasörü içindeki unl'ler ve haritanız haricindekileri silin.
2-) root dizini "içindeki 4 klasör ve 1 kurulum dosyasını" direkt karta atın, üzerine yazılmasına izin verin.
3-) Uygulamayı otomatik kuruluma bırakmadan "bizzat" dosya yöneticisi ile kurun.

İlk kez kuracaklar:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

İndirmek için:

;)

uA_abdül

uA_abdül

Üye
reis harikasın ya

lemur11

lemur11

Üye
Gayet güzel çalıştı teşşekürler, yeri değil ama bide şu route 66 çalışsa "certificate error" veriyor tarih değiştirmede işe yaramadı.

kevsersahin

Üye
bu kadar fedakar ve samimi anlatmaya hayran kaldım. çok teşekkürler bu kadar emek için..

akbaba36

Üye
bende usanmadan bıkmadan tüm sorulara cevap veren reis-i eagles'a içten teşekkürlerimi sunarım.

kevsersahin

Üye
NOKİA E-71 telefonlarda 3 tuşuna nasıl basıp yakınlaştıracağz?ne denediysem olmadı?

Üst Alt