simdi arkadaslar problem ikinci veya uc uncu haritayi yuklemek icin nasil bir uygulama lazim tamam anlatim guzelde ben biraz gec anliyorum yani *** den cikan iki sifreyide birini gmapsupp otekini sw unl yapmamiz lazim bunu bana biri anlatsin yoksa ben pc nin onunde bayilip kalacam simdi herkese TESEKKURLERbağlantı noktalarından varsayılan bağlantının ismini kısaltarkadaşlar ben şu son versiyonda kontör harcama olayını çözemedim. prg her açtığımda kontör harcıyor. bunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

orada anlatmış olmam lazım gmapsup2.unl olacak unl olan haritada gmapsup2.img iştesimdi arkadaslar problem ikinci veya uc uncu haritayi yuklemek icin nasil bir uygulama lazim tamam anlatim guzelde ben biraz gec anliyorum yani *** den cikan iki sifreyide birini gmapsupp otekini sw unl yapmamiz lazim bunu bana biri anlatsin yoksa ben pc nin onunde bayilip kalacam simdi herkese TESEKKURLER
bağlantı noktalarından varsayılan bağlantının ismini kısalt
mesela turkcell internet ise turkcell int. yap
Garmini yüklemeyi seçtiğimde sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam lazım bilen var mı acaba? Telefon N96.

3-4 dk bekle bağlanınca gözükür harita. ilk bağlanışın olduğu için nerde olduğunu bilmiyor dolayısıyla göstermiyor. bağlanınca haritaya yakınlaş detail map yazacaktırtelefonum n78 v5.00 ı kurdum . hersey ok ama sinyal sadece 1 (balkondan) ve no map , ne yapmalıyım. bi eski sürümünü yüklerken basta hata verdi bende kaldırdım yenisini tekrar kurdum . yenisinde harita gelmiyor . hata yaptığımı sanmıyorum eksik nedir arkadaslar , şimdiden tesekkürler

evet bence de en sorunsuz ve tatminkar olanı 4.20.20 versiyonudur.size katılıyorum...bence 5.00.20 versiyonu bugüne kadar çıkmış en sorunlu versiyon. 5.00.00 ve sonrası ile gelen sorunlar bu versiyonda tavan yapmış. POI'leri açınca rotadayken aşırı derecede ağır çalışıyor. konumlarım özelliği neredeyse hiç çalışmıyor. konumlarım'a birşey kaydetmek işkence kaydetseniz dahi git dediğinizde program kapanıyor. yol kaydetme o kadar ağır ki her 10 noktadan birini anca kaydedebiliyor. öte yandan arayüz harika olmuş. rotadayken dönüşleri ekranın üzerinde işaretlerle göstermesi çok iyi. ama ne yazıkki program genel olarak kullanışlı değil. 4.20.20 kullanmaya devam. neredeyse bütün sürümleri denedim en hızlı ve sorunsuz çalışanı bu. o da kötünün iyisi tabi. harita üzerindeki aracı değiştiremiyorsunuz bu sürümde de. görsel yönlendiremeleri de iyi değil. sesli yönlendirme olmasa trafikte pek sağlıklı olmuyor. Bu NavCity haritasını kullanan başka bir program bulsam bir saniye bile tutmam bu çöplüğü telefonda.