Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

kukumaw

kukumaw

Üye
kontor gidiyor ne yapmalıyım

kenanyusuf

Üye
başlangıçta gps e bağlanmak ne kadar süre alıyor..5 dakika bekledim tık yok..süre daha mi uzun yoksa bu cihazda bir sorun mu var?çalışsa da çalışmasada paylaşım teşekkür ederim kardeş.

offc

Üye
hayır hocam hallolan bişey yok. arızası devam ediyor.
5,0,0 da kurdum aynı.-- 5,0,10 da kurdum aynı.

sadece 4,0,0 da bu sorun yok..

KONUMLARIM' kayıt edilen mevkinin adını değiştirisen GİT dediğinde yazılım kapatıyor kendini.
yok hiç ellemezsen çalışıyor. bununda bir anlamı yok..

'' 128.CAD 23. '' BUNLAR GİBİ CADDELERE KONUM ADI VEREMEZSEN NERENİN NE OLDUĞUNUU NASIL BİLİCEZ?

AHMETİN EVİ, karakol , alışveriş merkezi, teyipçi bilmem ne gibi isim yazılması gerekiyor sonuçta.

Arkadaşlar ben bu sorunu şöyle çözdüm(telefonum nokia N82). Adresleri "Konumlarım"a değil "Contacts"e kaydediyorum. Şu şekilde yapabilirsiniz :

1. Eğer kayıt edeceğiniz adres bir kişiye ait ve bu kişi zaten sizin rehberinizde kayıtlı ise sırasıyla:
-Nereye,
-Contacts,
-Kişiyi bul ve seç,
-Git,
-Henüz bir GPS konumu atanmamış.GPS konumu şimdi atansın mı? Evet.
-Adres atama (menüyü takip ederek adres bilgilerini gir)
Adres tanımlama işlemini bitirince çık. Artık bu kişinin rehberdeki bilgilerinde adres bilgisi de mevcut. Bu adrese gitmek için :
-Nereye,
-Contacts,
-Kişiyi bul ve seç,
-Git.

2. Eğer kayıt edeceğiniz adresin sahibi rehberinizde kayıtlı değilse onu önce rehbere kaydedin (numarasını bilmiyorsanız sallayın bi numara). Sonra 1. maddeyi uygulayın.

Herkese kazasız belasız iyi seyirler.....:oke:

ziyayapici

Üye
Çok teşekkür ederim Reis,
İ550w telefonumda gelen route 66 beni hayal kırıklığına uğratmıştı... Giresunda yaşıyorum, iki sene once kullanıma açılan karadeniz sahil yolunu henüz haritaya işlememişler sanırım, kavşaktan dönüyorsun, denizde gidiyor gibi gorunuyorsun :)

Garmin'i yükledim. Çok çok başarılı. Reis'in anlatımına bir cümle eklemek istiyorum, Root klasöründen çıkan dosyaları (sis dosyası falan) hepsini memory card'ın rootuna yani oluşturduğunuz garmin klasörünün dışına atarsanız yükleme sorunsuz bir şekilde gerçekleşir. Benim gibi Garmin klasörü içine atarsanız olmuyor. sys klasörünün üzerine yazayım mı dediğinde de evet deyin. hepsi bu.

Yolunuz açık olsun.

navara

navara

Üye
REİS programı kurdum çok güzel çalışıyor E-51de. Ancak 2 farklı harita kullanmak istiyorum img2 ve unl2 dosyalarınıda ayni klasöre koyuyorum ancak program içinde harita seçimi diye bi şey yok. Bunu nasıl halledeceğiz yazarsan sevinirim. Bilen varsa onlar da cevaplarsa sevinim. Hayırlı Bayramlar hepinize.:)

aspıre

Üye
saol.teşekkürler..

pc_maniaaa

Üye
ben son versiyon yükledim. garmini her açtığımda şebekeye bağlanıyor ve kontör yiyor. şebekeye bağlanmayı kapatamadım. acaba hangi bölümden kapatabilirim bunu

sokarus

sokarus

Üye
beyler hherşey güzelde her girdiğimde bir kontor goturuyor buda beni iyide iyiye rahatsız ediyor bir formulu varmıdır acaba ?

acemielektrocu

Üye
arkadaşlar benim telefonum Samsungi450 S60 3rd. gen symbian işletim sistemi var programı yükledim doğru düzgün çalışıyor fakat bir türlü uydu bulamıyor GPS bilgisi ekranında ünite kimliği vs. yerine arıyor yazıyor ve bir türlü bulamadı neden dir acaba...???

PRoDi

Üye
arkadaşlar benim telefonum Samsungi450 S60 3rd. gen symbian işletim sistemi var programı yükledim doğru düzgün çalışıyor fakat bir türlü uydu bulamıyor GPS bilgisi ekranında ünite kimliği vs. yerine arıyor yazıyor ve bir türlü bulamadı neden dir acaba...???

dostum o cihazda Gps Yok bildiğim kadarıyla ondandır...

PRoDi

Üye
program olabilir ama donanım olarak gps aygıtı yok o cihazın içinde...

en azından teknik özellikleri burada öyle söylüyor....

ders62

ders62

Üye
Arkadaşlar telefon modelim n95 yanlışlıkla telefondaki gps programını dosya yöneticisinden sildim şimdi garmini açıyorum sol üstteki işaret aktif deil gps cihazı bulunamadı diyor ne yapmam gerek acil yardım edin...

gatetrans

Üye
Anlatılanları tek tek dikkatlice uyguladım,telefon E66,ve kesinlikle kusursuz bir şekilde göstermeye başladı,full türkçe,ama programı detaylı şekilde daha kurcalamadım,sadece kusursuz çalıştığını söylemek istedim.Yarcımlarınızdan ve detaylı olarak resimli açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim.

hipokrat

Üye
teşekkürler bakalım benim n95 8gb da nasıl olacak

kukumaw

kukumaw

Üye
arkadaşlar pro ilk açılırken birşeyler yapıyor.kontor gidiyor ne yaptıysam kontor gitmemesini sağlayamadım.
çözüm getirecek olan var mı

e_omur

Üye
arkadaşlar önümüzdeki günlerde mısır seyahati var da, mısır için hangi haritayı yüklemem gerekir. Bu unl işlemlerini o harita için nasıl yaparız. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

zallas

Üye
adana falan var mı kardeşim bu haritada ?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pro ilk açılırken birşeyler yapıyor.kontor gidiyor ne yaptıysam kontor gitmemesini sağlayamadım.
çözüm getirecek olan var mı
bağlantı noktalarından varsayılan bağlantının ismini kısalt
mesela turkcell internet ise turkcell int. yap:oke:

Üst Alt