Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

zallas

Üye
eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir program çok da işime yaradı

aynı sorun bende de vardı bağlantı noktası falan dediğinden hallettim sağol :)

ARDA0579

Üye
:bann:simdi arkadaslar problem ikinci veya uc uncu haritayi yuklemek icin nasil bir uygulama lazim tamam anlatim guzelde ben biraz gec anliyorum yani *** den cikan iki sifreyide birini gmapsupp otekini sw unl yapmamiz lazim bunu bana biri anlatsin yoksa ben pc nin onunde bayilip kalacam simdi herkese TESEKKURLER

pc_maniaaa

Üye
arkadaşlar ben şu son versiyonda kontör harcama olayını çözemedim. prg her açtığımda kontör harcıyor. bunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben şu son versiyonda kontör harcama olayını çözemedim. prg her açtığımda kontör harcıyor. bunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
bağlantı noktalarından varsayılan bağlantının ismini kısalt
mesela turkcell internet ise turkcell int. yap :oke:

nokia maps açtığında sana bağlantı noktası soracak tanımalama ;)

:bann:simdi arkadaslar problem ikinci veya uc uncu haritayi yuklemek icin nasil bir uygulama lazim tamam anlatim guzelde ben biraz gec anliyorum yani *** den cikan iki sifreyide birini gmapsupp otekini sw unl yapmamiz lazim bunu bana biri anlatsin yoksa ben pc nin onunde bayilip kalacam simdi herkese TESEKKURLER
orada anlatmış olmam lazım gmapsup2.unl olacak unl olan haritada gmapsup2.img işte

3.sü eklenmeyebilr.

ARDA0579

Üye
iyide arkadas benimde anlamadigim nokta orasi iste yani keyde actigim her iki sifreyide aliyormuyum alip birini unl birini img yapiyorum ben burda takildim bu konuyu anlattin biliyorum ama ben anliyamadigim icin yazdim bana birazcik detay lazim sana zahmet biraz daha detaylariyla anlatirsan birde fransada kaliyorum turkiyenin haritasini yuklemisim simdi ekran acildigi zaman bos gosteriyor yani no map yaziyor bu yuzden olabilirmi ekranin bos olmasi ama adana izmir ist yazayim butun sokaklari gosteriyor heralde problem fransa haritasi oda olursa problem kalmiyacak

lordvader33

Üye
Garmini yüklemeyi seçtiğimde sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam lazım bilen var mı acaba? Telefon N96.

kukumaw

kukumaw

Üye
bağlantı noktalarından varsayılan bağlantının ismini kısalt
mesela turkcell internet ise turkcell int. yap

reis bende yok öyle birşey ne açılırken çıkıyor nede ayarlarda var ne yaptıysam kontör derdinden kurtulamadım.o güzelim programa yazık olacak herşeyiyle bir numaramdı

Garmini yüklemeyi seçtiğimde sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam lazım bilen var mı acaba? Telefon N96.

telefonunum tarihini 4-5 ay geriye al programı kurduktan sonra ileriye tekrar alırsın olur.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Araçlar-Ayarlar'dan Bağlantı Nok.talarına gel oradan kısalt işte.

gatetrans

Üye
En güncel harita şu anda 2008.07 midir,daha güncelini nereden bulabiliriz ve tekrar programla halledebiliriz?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
en güncel şuan o :oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Mobile XT v5.00.20 | Yeni Sürüm <===

Konumlarım'dan git denilince yine çıkıyor. Halletmemişler bunu.

İndirmek için;

Kurulum bilgisi için;*
İlk sayfayı ziyaret ediniz.

*Eski uygulamayı kaldırın. Karttaki Garmin klasörü içindeki harita ve unl dosyaları hariç ne varsa silin. Yeni kuruluma öyle başlayın. :oke:

by_modifiyeci

Üye
kurdum ama ürün kodu istiyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
UNL olayında hatan var. Ya kodları ters yapıştırdın ya da .txt oldu unl'lerin sonu. :oke:

meneghin

Üye
telefonum n78 v5.00 ı kurdum . hersey ok ama sinyal sadece 1 (balkondan) ve no map , ne yapmalıyım. bi eski sürümünü yüklerken basta hata verdi bende kaldırdım yenisini tekrar kurdum . yenisinde harita gelmiyor . hata yaptığımı sanmıyorum eksik nedir arkadaslar , şimdiden tesekkürler

sred

sred

Üye
bence 5.00.20 versiyonu bugüne kadar çıkmış en sorunlu versiyon. 5.00.00 ve sonrası ile gelen sorunlar bu versiyonda tavan yapmış. POI'leri açınca rotadayken aşırı derecede ağır çalışıyor. konumlarım özelliği neredeyse hiç çalışmıyor. konumlarım'a birşey kaydetmek işkence kaydetseniz dahi git dediğinizde program kapanıyor. yol kaydetme o kadar ağır ki her 10 noktadan birini anca kaydedebiliyor. öte yandan arayüz harika olmuş. rotadayken dönüşleri ekranın üzerinde işaretlerle göstermesi çok iyi. ama ne yazıkki program genel olarak kullanışlı değil. 4.20.20 kullanmaya devam. neredeyse bütün sürümleri denedim en hızlı ve sorunsuz çalışanı bu. o da kötünün iyisi tabi. harita üzerindeki aracı değiştiremiyorsunuz bu sürümde de. görsel yönlendiremeleri de iyi değil. sesli yönlendirme olmasa trafikte pek sağlıklı olmuyor. Bu NavCity haritasını kullanan başka bir program bulsam bir saniye bile tutmam bu çöplüğü telefonda.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
telefonum n78 v5.00 ı kurdum . hersey ok ama sinyal sadece 1 (balkondan) ve no map , ne yapmalıyım. bi eski sürümünü yüklerken basta hata verdi bende kaldırdım yenisini tekrar kurdum . yenisinde harita gelmiyor . hata yaptığımı sanmıyorum eksik nedir arkadaslar , şimdiden tesekkürler
3-4 dk bekle bağlanınca gözükür harita. ilk bağlanışın olduğu için nerde olduğunu bilmiyor dolayısıyla göstermiyor. bağlanınca haritaya yakınlaş detail map yazacaktır :oke:

KEMAL_ANK

Üye
bence 5.00.20 versiyonu bugüne kadar çıkmış en sorunlu versiyon. 5.00.00 ve sonrası ile gelen sorunlar bu versiyonda tavan yapmış. POI'leri açınca rotadayken aşırı derecede ağır çalışıyor. konumlarım özelliği neredeyse hiç çalışmıyor. konumlarım'a birşey kaydetmek işkence kaydetseniz dahi git dediğinizde program kapanıyor. yol kaydetme o kadar ağır ki her 10 noktadan birini anca kaydedebiliyor. öte yandan arayüz harika olmuş. rotadayken dönüşleri ekranın üzerinde işaretlerle göstermesi çok iyi. ama ne yazıkki program genel olarak kullanışlı değil. 4.20.20 kullanmaya devam. neredeyse bütün sürümleri denedim en hızlı ve sorunsuz çalışanı bu. o da kötünün iyisi tabi. harita üzerindeki aracı değiştiremiyorsunuz bu sürümde de. görsel yönlendiremeleri de iyi değil. sesli yönlendirme olmasa trafikte pek sağlıklı olmuyor. Bu NavCity haritasını kullanan başka bir program bulsam bir saniye bile tutmam bu çöplüğü telefonda.
evet bence de en sorunsuz ve tatminkar olanı 4.20.20 versiyonudur.size katılıyorum...

aliali2000

Üye
surekli sinyal tariyor mu ? 5.00.10 gibi yoksa duzeltmisler mi?

applause

Üye
E71'de kurdum sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca...

Üst Alt