arkadaslar acil cevaplarinizi bekliorum cunku kurdum programi yani kuruyorum ve select mapi bulamadim nerede acaba
yardim ci olsaniz
--------------- Ekleme ---------------
6120 de dahili gps yok onun için ekli gps görünmüyor.
selamlar ben programi kuruyorum ama bi turlu selectmapi bulamadim yani okodlari giremiyom yardimci olursaniz sevinirim
Garmin konusunda teşşekkür hakkınız.
Ancak daha önce 141Mb bir harita vardı bu 75Mb civarı bunların enyenisi acaba hangisi Garmin Güncel harita bulamıyorum. birde Tüm dünya haritası olsa keşke yüklesek bitse.
ya butun haepsini yaptim anladim ama sadece bisey anlamadim son karta atarken tek tek mi atacam yani root komple atma yazmissin ve orada uygulamayida atin yazmissin yani demek ilac rari dami atacagim simdiden tesekkurler ama su anda yapiom acil cevap verilirse cok memnun olurum
Ancak daha önce 141Mb bir harita vardı bu 75Mb civarı bunların enyenisi acaba hangisi Garmin Güncel harita bulamıyorum. birde Tüm dünya haritası olsa keşke yüklesek bitse.
ya butun haepsini yaptim anladim ama sadece bisey anlamadim son karta atarken tek tek mi atacam yani root komple atma yazmissin ve orada uygulamayida atin yazmissin yani demek ilac rari dami atacagim simdiden tesekkurler ama su anda yapiom acil cevap verilirse cok memnun olurum
kardesim haritada bi sorun mu var yoksa yine ben mi yapamadim her sey super 10 numara canavar gibi calisio ama harita yok no map yazio uyduya baglanirken internette baglancaz telefondaki yani programmi bagllanacak her sey tamam o yok bu arada ben ilk baglanirkende sonralarinda da telefon hep nete baglanio cevaplarsan sevinirimm