zeyunal
Üye
eyw...
kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim
arkadaslar biri de bna yardm etsn ltfn tel 6210 navıgatr nokiayı kımse tawsıye etmdi garminlede yıldızım barısmıo verem etti kac gundur ltfen yardm adres yazınca buluo ama gps bulmuyo no map diyo tm o kadarınada razıym ama progrmdan neden atıo bi kac kez kulanıldgnda silp yuklynce duzelio snra tkrar
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum. ama ben garmine giremiyorum, bi yerde garmin içinden yedek almayı buldum;selam arkadaşlar, garminde kaydettiğimiz yerlerin yedeğiniz nasıl alırız?
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum. ama ben garmine giremiyorum, bi yerde garmin içinden yedek almayı buldum;
Garmin'i açın. Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Tuşa atanmıştır.) -> GPX Ver (Export) deyin. Sonra e:\Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını bir yere kopyalayın.
Kurulum bitince de yedek dosyasını geri GPX klasörüne koyun. Garmin'i açıp ilgili adımları yapın ama sefer GPX Al (import) deyin. Konumlarınız ve diğer yedeği alınan şeyler geri gelecektir.
Ama ben garmine giremiyorum tekrar kurucam ama konumlarımı normalde hangi dosyada tutar, dosya yöneticisi ile yedeklesem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?