cenk1434
Üye
rota eklemesi yaparken bellek yetersiz diyo anlam veremedim 4 gb hafıza kartı var
fikri olan yada başına gelen var mı?
Bende buişe daha bir çözüm bulamadım. Ama GArmin Pc de bir problen yok bağlanıyor.hava durumu vs tamam.Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler telefonum N96 anlatıldığı gibi işlemleri uyguluyorum herşey gayet düzgün çalışıyor fakat Garmin Online'a bağlandığımda Garmin lisanssız olduğunu anlıyor buna bir çözüm var mı acaba?
sevgili reis emegine saglık. proğramı yükledim gerekli ayarları yaptıktan sonra almış olduğumuz kod ( Ürün kimliği) la haritalara erişemezsiniz diyar ve akabinde ürün kodu isteyen bir menü geliyor. Ne yapmam gerek
ben 5800 a yukledim ve mukemmel çalışıyor.Kolay gelsinya ben yurt disinda otuuorum her hangi bir sorun olumu bunlari yaparsam ?
rota hesaplama bitince 5 tuşuna bas ve rota detaylarından en alta in orada variş km yazar.rota oluşturunca gidilecek yerin kaç km olduğunu yazmıyor mu ben mi bulamadım.
kardes senle baglantiya gecmem lazim hemde cok cabuk ben bunu
kuruyorum ama gps bulun muyor ariyor ariyor bos yok neden
saygilarimla karadag_66
--------------- Ekleme ---------------
ya nedense gps bulamiyor neden yardim edecek kimse yokmu ya
__________________________________________________________--karadag_66
evet yapar konumlama yöntemlerinden yardımlı gps işaretlidir onun yanındaki işareti kaldırın.Sadece tümleşik gps in yanındaki işaret kalsın diğerlerini kaldır.Merhabalar, emeğinize saglık.
Fakat bir problem var, Nokia E66 kullanmayım ve program sorunsuz çalışmakta ama programı ilk açınca 9 sn gprs ile biryere baglanıyor. Bu faturamızda bir kabarıklık yaparmı. Yada bunu iptal edebilirmiyiz. (NOT: Garmin Online Devre Dışı)
--------------- Ekleme ---------------
evet yapar konumlama yöntemlerinden yardımlı gps işaretlidir onun yanındaki işareti kaldırın.Sadece tümleşik gps in yanındaki işaret kalsın diğerlerini kaldır.
Tamam yaptım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?