arkadaşlar 2008.10A 'yı nuvi 250 w cihazımda deniyorum harita açılmıyor diyor.kodları oluşturmama rağmen.sorun ne dir acaba birde bu harita sizde kaç mb görünüyor?
bence hala problem var ilçe seç bölümünden ilçelere ulaşamıyorsunuz2008.10A haritasını indirdim. Adres arama sorunu çözülmüş görünüyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar 2008.10A 'yı nuvi 250 w cihazımda deniyorum harita açılmıyor diyor.kodları oluşturmama rağmen.sorun ne dir acaba birde bu harita sizde kaç mb görünüyor?
birde 2008.10a da türkiyeyi seçtik ili seçtik ama şimdide adres arama bölümünde ilçeler gözükmüyor.bunu deneyen varmı bilgi verirse sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
bence hala problem var ilçe seç bölümünden ilçelere ulaşamıyorsunuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
haklısınız. ilçeler çıkmıyor. 2008.10B versiyonunda da onu hallederler artık...

PC Suite ile bağlanma. Veri depolama ile bağlan.Dostum en sona kadar her şeyi yapıyorum ama en sonda o 5 dosyayı telefona yüklemeye gelince karta direk atıyorum ama bana "private dosyası yok veya aktarılamıyor olabilir" diye bir yazı çıkıyor ardından "resource dosyası aktarılamıyor" , "sys aktarılamıyor" diyor Bu üç dosyada hafıza kartında bulunuyor çünkü. Format attım karta en sonunda ama yine yüklemiyor. YARDIM LÜTFEN

harita için sağol hasantan