Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
===> Garmin Mobile XT v5.00.30 | Yeni Sürüm <===

Dikkat!: Yeni sürümde (v5.00.30) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Türkçe karakter de kullanmayın. İ, Ğ, Ş vs sistem kabul etmez. Baya zahmetli "Konumlarım" bölümü ama el mahkum.

2-) 2008.10 düzgün çalışıyor. 00.20'de de çalışıyordu bende o yüzden yeni 1 şey mi söyleyemicem.

İndirmek için;

Garmin Mobile XT v5.00.30 Kurulum & Kullanım kılavuzu ilk sayfada...

agha

Üye
reis bende çalıştıramadım yeni haritayı n95 8gb de.ayrıntılı harita gerekli diyor.5.00.30 olmadı 5.00.20 de çalışırmı acaba

metyuu

metyuu

Üye
5.00.30 da haritaları 2008.10 haritayı çalıştırmadı adres aramama devam ediyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 127.000 küsür kvlik harita ile devamedin

pc_maniaaa

Üye
bende çalıştıramadım yeni haritayı anlatılanları tekrar tekrar denememe rağmen olmadı.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ince 1 ayar var ama işte... :S

febega

Üye
Garmin Mobile XT v5.00.30 uygulamsında da bende ister büyük harf isterse küçük harf de olsa her iki şekildede programdan atıyor.

mustimustich

Üye
reis her sey icin tesekkür eline emegine saglik....senden bir ricam olacak..Nokia 5800 XM icin birde TOMTOMa el atsan ...ilgilenecegini ümit ederek simdiden cok tesekkürler..bu arada sunuda söyleyim GARMINi yükledim 1.22 gb avrupa haritasini görmedi mapid 178-179 ,nt 9 birde 3yüzlü bir rakamla aktive yapmayi denedim ama olmadi su anda sadece DACH aktiv mapid 284 dü galiba..TOMTOM veya ROUTE66 5800 icin lütfen bir zahmet el at..calismalarinda basarilar diliyorum

pc_maniaaa

Üye
reis-i eagles garminin kendi sitesinde bi harita güncellemesi var 2008.10a diye. bu harita şimdikinden farklı mı bu konuda bilginiz var mı acaba?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki harita da 2008.10 ama adres arama sorunu var işte.

2008.07 kullanın olmadı.

adana_nl

Üye
iyi geceler oncelikle paylasiminiz icin tesekkur ederim

bende6210 navigator var ve internete baglanmadan navigasyon yapmak icin Garmin v5.00.30 u indirdim

ve telefonuma basarili bir sekilde kurdum.

yalniz turkiye haritasi degilde Benelux haritasini indirdim.o harita indiginde benelux.map

adini degistirip gmapsupp.img olarak degistirdim.

sorunum su an haritayi goremiyorum.acaba ismini degistirdim diyemi yardimci olabilirmisin

simdiden tesekkurler

ozi44

Üye
kards bankalara falan gırddım de yakındakılerı gosterı yalnızca mesela bugun bostancıdakı ıs bankasına gıtmem gerektı alıbeykoydeım ben hep yakın cıvardakılerı gosterı o yakın olayını kaldırıp arama yapabılıomuyuz hastane banka falan ve bugun ormal navıgasyoın yaparken durup duruken pro dan cıktı sonra bı daha gırdım bu sefer telefon res attı kendıne pro ya gırddımde en bastakı dıl secımı falan cıktı anlamadım hepsını bıdaha yaptım su anda bısı yok ama neden olmustur reıs

hayvan

hayvan

Üye
ya nokia 5800 için uyumlu mu bu program...acil lazım

emrepinarbasi

Üye
Reis arkadaşım;
Vermiş olduğun emekler için öncelikle teşekkür ediyorum. bende nokia E71 var. Dediğin gibi programı kurdum ve aktif olarak kullanmaktayım. GPS tanıma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Benim 3 sorunum var.

1) Ev simgesine tıkladığımda adres bilgimi girmemi istiyor. Tamam diyorum haritayı düzgün şekilde eklememe rağmen şöyle bir uyarı alıyorum:

BU ÖZELLİĞİ KULLANMAK İÇİN DETAYLI HARİTALAR GEREKLİDİR. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN ADRESİNİ ZİYARET EDİN.

2) Harita kısmından ok ile gitmek istediğim noktayı buluyor ve üzerine tıkladığımda rotaya ekliyor beni bu konuma gayet güzel götürüyor. Rota değiştirdiğim zaman rotanın yeniden hesaplanacağını söyleyip benden onay istiyor. Bu onayı otomatikleştirebilirmiyiz, yani tamam demeden otomatik olarak kendi rota hesaplayabilirmi?

3) Bundan önce gittiğim yerleri konumlarıma BÜYÜK HARFLERLE isimlerini girerek (TÜRKÇE KARAKTERSİZ) kaydediyorum. Konumlarım kısmından bunları görebiliyorum. Tekrar eski konumlarımdan birine gitmek istediğimde konumlarımdan istediğim konuma tıklıyorum program otomatik olarak kapanıyor ve bu bölümden navigasyon hiç kullanamıyorum

Bu sorunlar çözülebilir mi?

ozi44

Üye
Saat gibi çalışan telefonum bu pro dan sonra kafayı yedı kendı kendıne res atmaya basladı durup dururken kapanıyo gps sırasında prodan cıkıyo kendı kendıne en sonunda sıldım pro yu telefona bısı olcak sonra sorun nedır anlamadım

February

February

Üye
Ben E 71 yazılım 200.21.118 kullanıyorum. Garmin XT Versiyon 5.00.30'u talimatları 1e1 takip ederek, 4 defa kurdum ama her seferinde "nereye" nin altında bulunan "adresler"e aramaya yapmaya girdigimde "bu özelliği kullanmak icin detaylı harıtalar gereklidir. daha fazla bilgi icin adresini ziyaret edin uyarısı cıkıyor. POI lere gitmek istedigimde veya haritayı goruntulemek istedigimde bir sorun yok, ama "adresler"e girince bu mesaj cıkıyor. acaba bir dosya cakısması vs. varmi diye hafiza kartından garmin alakalı herseyi sildim, hemde gizli dosyalrı goster secenegini de kullandım, ama nafile.

garmin adresindeki konu ile ilgili baska bir versiyon icin verilen cozum onerisini de denedim ama yimedi.

Dedigim gibi tekrar tesekkurler, fakat bu benim yazılım versiyonumdan ise, ileride yazılım guncellemesi yapan herkescikler bu sorun ile karsılasacaktır.

haber vereyim dedim. sagolasin.

weryul

Üye
arkadaşlar 2008.10 haritası yenilenmiş galiba (2008.10A ) indiren yada bilgisi olan arkadaş var mı?

--------------- Ekleme ---------------

adres arama sorunu bende de her türlü kurmama rağmen devam etti.
belki bu sorunun çözümü olarak 2008.10A haritası çıkarılmış olabilir.

February

February

Üye
5.00.20 ve 5.00.30 uda denedim. 2008.10 haritasıyla en azindan benim e 71 yazilim: 200.21.118 de calışmıyor. eski haritada ise hic bir sorun yok. hem 00.20 hem 00.30 da hem 2008.10 hemde eski haritayla denedim. eski haritayla sorun yasamadım ama 2008.10 da adres aramada sorun yasadim.

Uzun lafin cucesi su:

1. reis 2008.10 ile sorun yasamiyorsa nedeni cep telefonunun yazilimini GunCellEMEMESIDIR.
2. Yazilım guncellemeyin, cunki saglam kaynaklardan ogrendigime gore, firmalar hic bi mok yokken bile yazilim guncellemesini garmin gibi, psiloc gibi firmalarin programlarini cracklenemsini onlemek icin de cikariyorlar, (bi gsm firmasinda calisan kodcu bi arkadasim soyledi)
3. cep yazılimi guncellerken kar-zarar hesabı gozetin (yani benim cebimin bluetooth'baglantisinin zirt dela pirt kopması mı yoksa gps'in calismasi mi daha onemli gibi karar verin hangisi daha onemliyse ona gore davranin) lö misal: zokmusum mavi dise, gps benim gibi sehir ici cahili icin daha onemli.
4. reis'e sevgiler ve saygilar. adam ugrasmis. bu 66 sayfa genisligindeki mesaj baglantisinin icindeki talepleri okuyunca sana acidim be kardesim,
5.reis; benim ingiliscem mega maynak düzeyde, yabanci bi siteden istedigin bisey olursa cevireyim, haber ver yeter.
6. harita moktansa adamin bi sucu yok, ya oldugu gibi kullanın yada baska kapiya,
7. yabanci bazi sitelerde okudum kadariyla yeni haritalar icin ayri bir ILAC takimi gerekecek gibi gozukuyor.
8. Votkam daha var ama portakal suyum bitti ve daha saat 00:40. :yuru

emrepinarbasi

Üye
dostum benim E71 yazılımı şu
100.07.76
08-06-2008
RM-346
Nokia E71-1 (202.04)

Bu yazılımda kullanamıyorum NEREYE seçeneğini?

February

February

Üye
kardes, senin yazılım E71'in fabrika cıkısı yazılımı. 110'lu rom'u var onun. O rom en iyisi. Misal, benm 200'lu rom da bluetooth cozladı.

Bende 110'lu rom varken, Garmin'in 5.00.10'u ve 2008.10'dan önceki harita yüklüydü (versşyon numarası her ne ise artık) ve sorunsuz calısıyordu.

200'e gectim, ve 5.00.20 ile 2008.10'u kurdum. Yaklasık 1 hafta sonra, "adres" kısmına girmeye kalkınca sorunu farkettim.

Sonra, hem 5.00.20 hemde 5.00.30 ile 2008.10 haritasını test ettim, "adres" menusu calısmıyordu.

ardından, .unl dosyalarını fılan hic yenilemeden, 5.00.30'a o eski haritayı attim ve yedi.

Artık sorun yok.

Benim sana tavsiyem, 5.00.20 ile 2008.10'dan ÖNCEKI haritayı yeni .unl dosyaları ile sıfırdan kur.
Eger bu ise yaramaz ise 4 kusurlu program ve 2008.10'dan ÖNCEKI haritayı yeni .unl dosyaları ile sıfırdan kur.

Aklında bulunsun: gizli dosyaları gorunur hale getirip hafiza kartının altından Garmin, privacy, sys, resource klasörlerini komple sildiginden emin ol. Özelliklede Vista kullanıyorsan. Cunki vista ayni isimli iki dosya varsa onlarin iceriklerini MERGE yani birlestirme yapıyor.

bunları yaparsan bence calısacak.

birde, daha kablosunu safe remove yapıp cikarip bir sure bekledikten sonra yükleme baslamaya bilir. Telefonu kapt, ac, applications menusunden garmin PA programını kaldı. Sonra file meneger ike hafiza kartinin icinde garmin programina git ve yukle.

bende sonuc basarılı, darısı basına.

ONEMLI NOt: bu haritalari, ilac milac programlari filan bulup da herkese sunanin BEN OLMADIGIMI unutmayalım ve REİS kardese tesekkur edelim. Ben sadece kendi cozumlerimi baskalarına yardimci olayim diye sunuyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada yeni uyandım daha; Reis N82 kullaniyor. Onun rom'u bizden cok farkli oldugu icin, adam update filan yapmis olsa bile 2008.10 sorun cikarmiyor olabileybıl.

Benim msg da da yazdigim gibi ben butun o sorunlari E71 ile ve rom güncellemesinden sonra yasadim.

belkide N82 ile aynı donem uretilen telefonlarin rom'larindaki ortak bi özellikten dolayi 2008.10 bazı modellerde çalışıyor olabilir, çünki hem haritanin çalıştığını hemde benim gibi sorun yaşadığını belirten arkadaşlar mevcut.

Bunuda göz önünde bulundurun bence. Misal E90'lı bi tanıdığım 2008.10'u fatherlar gibi kullanıyor.

Üst Alt