Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
5.0.0 sürümünde ciddi bir hata var. sizde de oluyor mu bilmiyroum. konumlarıma adres kaydettiğinizde GİT dediğinizde gidiyor,ancak bu konumun adını '' iş yeri'' , '' evim '' ''alışveriş merkezi'' gibi değişikliğe uğrattığınızda GİT düğmesine basınca GARMİN programdan otomatik çıkıyor.

Yükleyen arkadaşlar bunu deneyebilr mi? bu sorunun çaresi varmı?

serhankurter

Üye
arkadaslar merhaba...programı yukledım. fakat north amerıca map ıd kodunu yazarak (123) gırdıgım halde acılısta yıne 25 karakterlı aynı kodu ıstıyor gırıyorum ama yınede aynı kod ıstıyor.telefonun ıcınde dosya uzantılarına bakıyorum unl olarakta gorunuyor ama bu sorunu asamadım.lutfen yardım edın???????????????????????

PRoDi

Üye
5.0.00 ile ne farkı var mesela yer imlerinin ismini değiştirince programdan atma olayı halledilmişmi???

basaranmert

Üye
Sevgili Reis,

Biraz önce N95'e kurdum sorunsuz çalıştı. Herşey anyen yazdığın düzende ve birebir takip etti.
Detaylı anlatım ve doğru bilgi için teşekkürler

Mert

yakupala

yakupala

Üye
eyvallah yaww, emeeginizee saglikk

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
5.0.00 ile ne farkı var mesela yer imlerinin ismini değiştirince programdan atma olayı halledilmişmi???

hayır hocam hallolan bişey yok. arızası devam ediyor.
5,0,0 da kurdum aynı.-- 5,0,10 da kurdum aynı.

sadece 4,0,0 da bu sorun yok..

KONUMLARIM' kayıt edilen mevkinin adını değiştirisen GİT dediğinde yazılım kapatıyor kendini.
yok hiç ellemezsen çalışıyor. bununda bir anlamı yok..

'' 128.CAD 23. '' BUNLAR GİBİ CADDELERE KONUM ADI VEREMEZSEN NERENİN NE OLDUĞUNUU NASIL BİLİCEZ?

AHMETİN EVİ, karakol , alışveriş merkezi, teyipçi bilmem ne gibi isim yazılması gerekiyor sonuçta.

basaranmert

Üye
Evet bu sorun bendede var. Garmin'in yazılımı güncellemesini bekleyeceğiz.
Önemli bir sorun olduğundan kısa sürede halledilir umuyorum

Saygılar

fransby

Üye
Gercekten adina layiksin REIS harika calisiyor eywallah

kemal sunal

Üye
cok tesekkurler ellerine saglik cok guzel

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye

KONUMLARIM' kayıt edilen mevkinin adını değiştirisen GİT dediğinde yazılım kapatıyor kendini.

'' 128.CAD 23. '' BUNLAR GİBİ CADDELERE KONUM ADI VEREMEZSEN NERENİN NE OLDUĞUNUU NASIL BİLİCEZ?

AHMETİN EVİ, karakol , alışveriş merkezi, teyipçi bilmem ne gibi isim yazılması gerekiyor sonuçta.

bu sorunu diper yüklyen arkadaşlarda konorıo edbilrmisin

a.arak

Üye
çok saol kardes ellerine saglık süpersin yaaa

grolof

Üye
Bende diğer bazı arkadaşlar gibi biraz sorun yaşadım ama sonunda çalıştırdım.Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim,tabi en başta Reise.:oke:

halilakdere

Üye
arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş nokia 6110 a kurup çalıştırdım fakat 6210 da AÇMA KODNU GİRİN (25 KARAKTER) diye bir sorun veriyor, bu konuda ne yapmalıyım, tekrar teşekkürlerimle.

agha

Üye
öncelikle teşekkürler n95 8gb ve e 71 me yükledim sorunsuz çalışıyor.başka ülkenin haritasını nasıl yüklerim.ben haritayı buldum.bu .unl işlemlerini onun içinde yapmam gerekir mi yoksa direk haritayı yüklersem çalışır mı?

PRoDi

Üye

ayrıyetten dün kullanırken fark ettimde bazen sağını solunu karıştırıyor program....
walla garmin bir an önce düzeltse ii olur ben niyetim 4 lü versiyona geri dönmek ,,,

seydiaa

Üye
ya arkadaşlar 5.0 nokia n95 8 gb telefonuma kurdum,fakat açılırken 25 karakterli ----keyyi yazın diyor,herhangi birşeyde yazılamıyor,bir yerde yanlışlık mı yaptık acaba
root.rar: -
gmapsupp.img: bunları kurdum gps bağlanıyor onda bir sıkıntım yok ama haritada bir problem var galiba, sitesini ziyaret edin diyor....ilk açılıştada 25 karakterli kod istiyor,lütfen bilgilendiriniz....

taylan1905

Üye
kesinlikle muhtesem bir calisma.
ellerine saglik.
sadece tek sorum var harita guncellemesi konusunu nasıl cozebiliyoruz.
cok tesekkurler..

febega

Üye
arkadaşlar ..
Araçlar menüsünden Verilerimi yönet ordan konumlarıma en son kaydemişolduğunuz yere girip kaydetmiş olduğunuz konumun adnı ordan değiştirebilirsiniz burdan düzeltme yapıldıktan sonra programdan atmıyor bilginize.....

seydiaa

Üye
ya arkadaşlar 5.0 nokia n95 8 gb telefonuma kurdum,fakat açılırken 25 karakterli ----keyyi yazın diyor,herhangi birşeyde yazılamıyor,bir yerde yanlışlık mı yaptık acaba
root.rar: -
gmapsupp.img: bunları kurdum gps bağlanıyor onda bir sıkıntım yok ama haritada bir problem var galiba, sitesini ziyaret edin diyor....ilk açılıştada 25 karakterli kod istiyor,lütfen bilgilendiriniz....
arkadaşlar sorunu çözdüm nokia n95 8gb da dosyları yığın hafızaya atarken hepsini beraber attığınızda hata veriyor,dosyaları tek tek attığınızda problem olmuyor,program süper.......:oke::oke::oke:

salihgulsun

Üye
ben programı kurdum fakat kurulumu yaptıktan sonra yükleme tamamlandı diyor ve başka bir şey gelmiyor ugulama yöneticisinden de garmintx tıkladığımdada geliyor ve kapanıyor eksik bir işlem mi yaptm yoksa telefondamı var bişey anlamadım beni aydınlatırsanız çok sevinirim..

Üst Alt