Lion3434
Üye
Şunu anlayamıyorum , bazı kişiler sanki burada amatörce hizmet verdiğini düşündüğüm kişilere teşekkür edip yardımcı olacağına onları köstekliyor.Adam sana yeni versiyon harita veya program sunmaya mecbur değil ki! İlgisiz ve yetersiz buluyorsan ve de becerebiliyorsan kendin bul ve siteye koy da millet faydalansın. Eleştirmek, bilen ve bilmeyen için en kolay şeydir , maharet olumlu eleştiri yapıp biliyorsan yapılması gereken budur deyip yapabilmektir.
Herkese sağlıklı ve mutlu yıllar.......
Nagivasyonu kullanırken herhangi bi ücret alıyor mu acaba? yada kurarken ?
oyknokia n81, gps bulamıyor. boşuna mı uğraşıyorum. gps özelliği varmı.
arkadaşlar bi sorum var yardımcı olur musunuz
arkadaşlar yardım edecek yokmu ya
haklısınya benim telde gps hiç çekmiyor dışarıda bekliyorum sadece 1 tane çekiyor oda kırmızı renk oda zaten uydu bulmuyor neden acaba yaa
ya bu dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç alamadım sizce ne yapmam gerekli
direk gps ile aradım ama uyduyu bulmuyor bağlantı yok diyor memoli ya
dostum saolsın güzel program ama benim c 7 de çalışmadıkurulumu yaptım açılıyo ama harita çıkmıyogps bulunamadı yazıyo sistemden uzak gps giriyorum sadece yeni gps i eşleştir yazıyo başka birşey çıkmıyo dediğin gibi ekli yardımlı yerleşik diye birşeyde çıkmadı program iyi ama ben kullanamadım tekrar kurdum yine olmadı bana yardım edebilirmisin
dostum saolsın güzel program ama benim c 7 de çalışmadıkurulumu yaptım açılıyo ama harita çıkmıyogps bulunamadı yazıyo sistemden uzak gps giriyorum sadece yeni gps i eşleştir yazıyo başka birşey çıkmıyo dediğin gibi ekli yardımlı yerleşik diye birşeyde çıkmadı program iyi ama ben kullanamadım tekrar kurdum yine olmadı bana yardım edebilirmisin
konumlama yöntemlerinden tümleşik gps ile birlikte şebeke tabanlı olanı etkin yap dşğerleri pasif olsun. açık alanda bekle. ilk bulmayı gerçekleştirmeden haritayı göremezsin. haritayı bir kere bulduktan sonra konumlama yöntemlerine gir sadece tümleşik gps i aktif yap ve öylece kullanmaya devam et. bir sorun olursa özelden de yazabilirsin buradan da kardeş. kolay gelsin
----------Eklendi @ 20:11:11 ---------- Yazıldı @ 20:09:41 ----------
sw.unl ve gmapsupp.unl düzenlemesinin onlarla da ilgisi yok. biri haritanın diğeri de programın lisansını oluşturmaya yarar. lisans uyarısı vermiyor değil mi sendeki program ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?