hmt70
Üye
Selam,
Harcadığın emek için teşekkür ederim. N95 8gb tel.yükledim. Fakat gps'i tanıtamadım. Resimdeki gibi ekli gps seçeneği yok. Yardımcı olursanız sevinirim. V.41060
Sorun çözüldü.TŞK.
Reis çok teşekkürler Nokia E71 de çalışıyor arkadaşlar..
Kazakistan haritası arıyorum reisim bilgine
Saygılar
bu programıın eskıı surumu vardıı ne zmandıır yuklemeyıı dusunuyordum usenııyordum
bugun yukledıım yenıı versııyonlarıı yuklerken yorumlara bakııyordum baya bıı sorun ceken varmııs. korktum once olmuyacak dııye ama DENILENLERI AYNEN YAPINCA HICBIR SORUN OLMADAN 3-4 DAKIKADA YUKLEDIM PROGRAMI. HERSEY GUZEL SOYLENDIGI GIBI SORUNLAR YOK .HARITA GOZUKMUYOR,GPS BULUNAMADI,KONUMLARI BULMUYOR,HARITA SORUNLU DEMEYIN SUPER CALISMAKTA TEST ETTIM. TELEFONUM N95 8GB
NOT : SADECE DENILENLERI YAPIN EXTRA BISEY YAPMAYIN CALISIRRR
bişi sorucam daha yeniyim n73 de çalışır galiba bide kontör yiyormu acaba bu gps ler ??? acil ne olur
arkadaslar okumaktan gozlerim acidi bulamadim yine de avrupa haritasini indirdim 13 part yuklemek icin bunlari birlestirmem lazim ama nasil yapildini bulamadim.yonlendirirseniz beni cok sevinirim
partların hepsini aynı klasöre koy, daha sonra 1 numaralı partı sağ tıklayıp aynı klasöre çıkart, winrar programı diğer partları otomatik bulup birleştirerek tek klasöre çıkartacaktır.[
cok sag ol arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?