frendar
Üye
Teşekkürler, programı n8'e kurdum, iki gündür kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla orjinal navigasyondan daha başarılı. haritalar daha güncel. Program çalışıyor ama bazı sorunlar var. Bazen donup kalıyor (özellikle harita üzerinde gezinirken), ve programı uygulama listesinden kapatmam gerekiyor. Ama asıl problem bu değil.
Gerek harita yoluyla, gerek adres yoluyla, gerekse geçerli konum yoluyla bir nokta veya konum belirlediğimde rota hesaplamasını yapıyor, sorunsuz çalışıyor. FAkat ben bu belirlemiş olduğum konuma kendim bir ad verirsem problem başlıyor. nereye gideceğimi konumdan veya noktada seçtiğimde program kapanıyor. Fakat sadece ismini değiştirip kendim isimlendirdiğim konumlarda yapıyor bu problemi. Büyük küçük harf fark etmiyor.
bu problemin çözümü hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.
yazılımda kullandığınız dili ingilizceye çevirirseniz bir sıkıntı kalmıyor.
Garmin her açılışta daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diye beklemesi normal midir?
ÇÖZMEDİ malesef. ingilizceye çevirdim. birde british english kısmı var.
her ikisinde de kendi kaydettiğim yere girince atıyor programdan.
ancak cihazın kendi kaydettigi noıktalarda atma yapmıor.
mesela ben bir arkadaşın evini kaydetmişm "Ev" olarak. bu noktaya hem türkçede hem ingilizcede girebiliyorum. programdan atmıyor.
ancak başka bir kayıtlı nokta da atıyor. aceba büyük harfle kayıtlarda mı atıyor diye düşündüm... degil. henüz ne zaman atıp ne zaman atmayacagının matematiğini çözemedim ben bu programın. bunu da halletsek süper eksiksiz bişiler olacak inanın..
...ilk sayfada üstad açıklamasını yapmış. Kaydettiğiniz yerleri büyük harfle kaydederseniz sorun kalmıyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?