mustimustich
Üye
Nokia mapste ücretli değil artık.benim başlığım var yine bu bölümde 1 bak onaÇok iyi artık hiçbir ücret ödemeden gps'ten faydalanabileceğiz desene nokia maps sesli navigasyon ücretli rota bulma ise internete bağlanmayı gerektiriyor.
N81de dahili gps yok maalesefHerkese merhaba N81 de kullanabilirmiyim , kullanmak için gps mi almam gerekir ?
harita görünümü de ve haritaya yakınlaş görüyosan yüklenmiştirarkadaşlar bende hangi haritanın yüklü olduğunu nasıl kontrol edebilirim telefondan?
valla net 1 bilgim yok benimde genel olarak hep tr haritası verdimhocam emegin icin öncelikle coook cok tesekkür ederim...benim 6110 üzerinde yüklü route 66 mobile 8 programi ve alp haritasi var.diger haritalar(italya haritasi var.italya türkiye arasi baglanti kurabilecegim haritalar) konusunda yardimci olursan sevinirim...
birde senin verdigin programi ve haritalari yükledim güzel calisiyor fakat isvicreden türkiyeye baglanti kuramiyorum..italya ve balkan ülkeri haritalari lazim herhalde...bu konudada yardimci olursan sevinirim...(kismet olursa yakinda arabayla gitmeyi düsünüyorumda TÜRKİYEye)
simdidem tesekkürler
arkadaşlar 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim?birincisi iki veya daha fazla parti olan haritayı nasıl yükleyecem telefona birleştirmek falan lazım mı ?ikinci si bulgaristan haritasını bulamadım.
arkadaşlar bilen biri yok mu acaba ?
ilk sayfada yazmış olmam lazım:arkadaşlar 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim?birincisi iki veya daha fazla parti olan haritayı nasıl yükleyecem telefona birleştirmek falan lazım mı ?ikinci si bulgaristan haritasını bulamadım.
haritanın dizini doğru değil mi?saygılar programı dedeğin gibi yaptım ama haritalarıma girdiğimde kaldırılabilir harita bulunamadı yazdı neden olabilir.söylediklerini aynen yaptım hiç birinde eksiklik yok
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı olurmusun saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?