Reis-i Eagles
Üye
-
Konu Sahibi
-
UNL dosyaların olmamış. Sonu .txt olmuş olabilir dikkat et.abi uyduya nasıl bağlanıyor bu buletooth istiyor etkinleştirdiğim zaman gps cihazına bağlanamadı diyor nasıl olcak bu iş
arkadaşlar ilk sayfada söylenen herşeyi yaptım dosya uzantılarını da düzenleyerek klasörun içine attım ama telefonda programı açtım no maps yazıyor neyi yanlış yaptım acaba ve nasıl düzeltebilirım yardımcı olursanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bir de 3 tuşuyla zoom yap deniyor dokunmatik ekranda harita varken tuş görünmüyor ki nasıl 3e basacaz
senin ndriveni kurdum ovimaps ta var bide bunu kurucam 3 tane maps olur demi telefonun beynini çatlatmıyalımmm
--------------- Ekleme ---------------
bu arad telim 5800 xm yazılım v40
Daha önce çalışıodu gps bir kaç gündür bi adrese tıkladığımda "Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor" diye bi yazı çıkıyor ve sürekli bekliyor onu arıyor. Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS seçeneğini de seçtim bu arada. O işlem tamam. Nolduysa artık sürekli doğruluk bekliyor. Nedir acaba sorun bilen var mı?
O da kapalı en başından beri ama aynı sorun var.Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'nı da kapatın.
Çözüm için önerdiğiniz yolu izleedim. İşe yaradı. Teşekkür ederim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?