bana sadece moskova haritası lazım.tüm rusyanın olduğu harita buldum iki adet ama bunlarda fazla büyük.sadece moskova haritası varmı acaba
hocam n97 mini var garmin buna olurmu ve nasil kurcaz bi zahmet anlatin
Samsung jete olur mu bu?
Arkadaşlar buradan dedğiniz haritaları yükledim herşey tamam ama garmini açtığımda programla yazmış olduğum kodu söyleyerek (birim numarası ............... kullanılarak harita açılamıyor diyor.Alt kısımda da satın al ve kullan ürün kodu gir diyor.Ne yapmam lazım.???
Böyle bir konu acmanız qercekten cok iyi olmus.Benim sorunum su nokia maps ve Ndrive proqramlarının ikiside yüklü telefonumda bu arada telefonum 5800 xm bu proqramlardan herhnqi birini actıqımda gps bağlanmıyor,ancak gps verisinden uydu durumuna baktıqımda 3 4 tane (yere göre değişiyor tabiki) uydu bulduğunu qörüyorum ama qel qelelim ne nokia maps nede ndrive bağlanmıyor.Sadece tümleşik gps işaretli acaba gpsdemi bi problem var yoksa programlardamı yada benmi yanlıs biseyler yapıyorum.ilqilenirseniz sevnirim.
teşk ama ben hala garmini kuramadım :S
telefonum 6220 classic
ben navigasyon özelliğimi açtırmıştım bitmek üzereyken sitenizi farkettim girdiğim erişim noktalarını felan sildim wlan da olabilir şimdi hiçbir şekilde navigasyondan yararlanamıyorum
lütfen yardım edin çok zor durumdayım![]()
bende n79 var sorunum ise;
-garmini 11.049 versiyonu yüklü iken telime garmini yükledim...
-sonra haporlörü patladı ve garantiye götürdüm versiyon atarız dediler...
-versiyonu 32.001 e yükselttiler yine hac*ledim teli şimdi garmin yüklenmiyor..
-yani yüklemenin sonunda (yüklenemiyor erişim yok) deyip çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
-bana gps'de bi özellik lazım o da yapılan en yüksek hız, bu da birtek garminde var lütfen bi el atın...
Şimdiden Teşekkürler...

tesekkurler