Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

agora61

Üye
bana sadece moskova haritası lazım.tüm rusyanın olduğu harita buldum iki adet ama bunlarda fazla büyük.sadece moskova haritası varmı acaba

sadece66

Üye
hocam n97 mini var garmin buna olurmu ve nasil kurcaz bi zahmet anlatin

oguz96968

oguz96968

Üye
Samsung jete olur mu bu?

gel81

Üye
tesekkurlrrr

dgncns

dgncns

Üye
Böyle bir konu acmanız qercekten cok iyi olmus.Benim sorunum su nokia maps ve Ndrive proqramlarının ikiside yüklü telefonumda bu arada telefonum 5800 xm bu proqramlardan herhnqi birini actıqımda gps bağlanmıyor,ancak gps verisinden uydu durumuna baktıqımda 3 4 tane (yere göre değişiyor tabiki) uydu bulduğunu qörüyorum ama qel qelelim ne nokia maps nede ndrive bağlanmıyor.Sadece tümleşik gps işaretli acaba gpsdemi bi problem var yoksa programlardamı yada benmi yanlıs biseyler yapıyorum.ilqilenirseniz sevnirim.

akrcakrc

Üye
Arkadaşlar buradan dedğiniz haritaları yükledim herşey tamam ama garmini açtığımda programla yazmış olduğum kodu söyleyerek (birim numarası ............... kullanılarak harita açılamıyor diyor.Alt kısımda da satın al ve kullan ürün kodu gir diyor.Ne yapmam lazım.???

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buradan dedğiniz haritaları yükledim herşey tamam ama garmini açtığımda programla yazmış olduğum kodu söyleyerek (birim numarası ............... kullanılarak harita açılamıyor diyor.Alt kısımda da satın al ve kullan ürün kodu gir diyor.Ne yapmam lazım.???

reisin anlattıklarını yeniden yap...

--------------- Ekleme ---------------

Böyle bir konu acmanız qercekten cok iyi olmus.Benim sorunum su nokia maps ve Ndrive proqramlarının ikiside yüklü telefonumda bu arada telefonum 5800 xm bu proqramlardan herhnqi birini actıqımda gps bağlanmıyor,ancak gps verisinden uydu durumuna baktıqımda 3 4 tane (yere göre değişiyor tabiki) uydu bulduğunu qörüyorum ama qel qelelim ne nokia maps nede ndrive bağlanmıyor.Sadece tümleşik gps işaretli acaba gpsdemi bi problem var yoksa programlardamı yada benmi yanlıs biseyler yapıyorum.ilqilenirseniz sevnirim.

programın içinden gps acık olarak ayarlı değildir...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk ama ben hala garmini kuramadım :S

yakseyn

Üye
telefonum 6220 classic
ben navigasyon özelliğimi açtırmıştım bitmek üzereyken sitenizi farkettim girdiğim erişim noktalarını felan sildim wlan da olabilir şimdi hiçbir şekilde navigasyondan yararlanamıyorum
lütfen yardım edin çok zor durumdayım:ağlarım:

tekno005

tekno005

Üye
bende n79 var sorunum ise;
-garmini 11.049 versiyonu yüklü iken telime garmini yükledim...
-sonra haporlörü patladı ve garantiye götürdüm versiyon atarız dediler...
-versiyonu 32.001 e yükselttiler yine hac*ledim teli şimdi garmin yüklenmiyor..
-yani yüklemenin sonunda (yüklenemiyor erişim yok) deyip çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
-bana gps'de bi özellik lazım o da yapılan en yüksek hız, bu da birtek garminde var lütfen bi el atın...
Şimdiden Teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende n79 var sorunum ise;
-garmini 11.049 versiyonu yüklü iken telime garmini yükledim...
-sonra haporlörü patladı ve garantiye götürdüm versiyon atarız dediler...
-versiyonu 32.001 e yükselttiler yine hac*ledim teli şimdi garmin yüklenmiyor..
-yani yüklemenin sonunda (yüklenemiyor erişim yok) deyip çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
-bana gps'de bi özellik lazım o da yapılan en yüksek hız, bu da birtek garminde var lütfen bi el atın...
Şimdiden Teşekkürler...

yarışın ispatı için mi kullanıyorsunuz.:)
ben v32 yükledim ve garmin kururluyor .baska problem vardır .mesela uygulama yöneticisinden ayarlar . tümü cevrimiçi sertifika kontrolü kapalı olarak ayarlayın.

phantoma2007

Üye
tesekkurler

tekno005

tekno005

Üye
:evet: Yok Onlar felan ayarlı Zaten Birtek Garminde Yapıyor Bunu :hmmm

poweruserx

Üye
dostlar benim bir sorunum var ilk ekrandan NEREYE yi tıkladıktan sonra kaydettiğim KONUMLARIMDAN herhangi birini seçtiğimde program direk kapanım Telefonun kendi ana ekranına dönüyor bunu bir türlü çözemedim. Telefon nokia 5800 Mexpress

Üst Alt