Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dostlar benim bir sorunum var ilk ekrandan NEREYE yi tıkladıktan sonra kaydettiğim KONUMLARIMDAN herhangi birini seçtiğimde program direk kapanım Telefonun kendi ana ekranına dönüyor bunu bir türlü çözemedim. Telefon nokia 5800 Mexpress

konumları kaydetme sekli 1.sayfada yazıyor oraya bakın.

nihatözdemir

Üye
merhaba n95 8gb'a satın almıştım yükleme dosyalarını başka tele yüklüorum ama bluetooth gps gerekio A-GPS'e nasıl ayarlarım?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba n95 8gb'a satın almıştım yükleme dosyalarını başka tele yüklüorum ama bluetooth gps gerekio A-GPS'e nasıl ayarlarım?

eger telefonda dahili gps alıcısı varsa konumlama -konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps i seçili yapın.bluetooth gps secili ise kaldırın...

hecetaşları

Üye
ben bir hafta önce garmin 60 cx gps aldım, ben bulunduğum ilin topoğrafik haritasını gps nasıl yükleyebilirim...

mask83

mask83

Üye
oncelıkle tolga ılgın ıcın tesekkurler benım sorunum telefonum uyduları buluyo fakat garmını bır turlu cekmıyo .ayarlardan gps verısıne bakıyorum 5-6 tane uydu var ama garmınde hareket yok bazende cekıyo fakat genelde cekme sorunu var benım telefonum n85.arkadasımda 5800 var onunkınde cekme problemı yok acıyo 1 dk gecmeden cekmeye baslıyo.bu durumu nasıl halledebılırım?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 3-5 kez tekrar sılıp kurdum hafıza kartına telefona format attım oyle kurdum ama aynı sorun devam edıyo :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
oncelıkle tolga ılgın ıcın tesekkurler benım sorunum telefonum uyduları buluyo fakat garmını bır turlu cekmıyo .ayarlardan gps verısıne bakıyorum 5-6 tane uydu var ama garmınde hareket yok bazende cekıyo fakat genelde cekme sorunu var benım telefonum n85.arkadasımda 5800 var onunkınde cekme problemı yok acıyo 1 dk gecmeden cekmeye baslıyo.bu durumu nasıl halledebılırım?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 3-5 kez tekrar sılıp kurdum hafıza kartına telefona format attım oyle kurdum ama aynı sorun devam edıyo :(

bu telefondaki dahili gps kalitesiylr alakalıdır...

elfinyg2

Üye
teşekkürler

oktaykadir6767

Üye
5800 armın yukledım kurmya gelınce alttakı dokunmatık tuslar calışmaz oluyor kuramıyorum eksıkdosya mı var

kamasutra38

Üye
6220 c için neleri indirip nasıl kuracağım.resimli anlatım .yapana minnettar olurum.

korki58

Üye
Selamlar arkadaslar oncelkler herkese cok cok tesekkurler. Garmin uygulamasini nokin N82 telefonuma http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html burda belirtlen sekilde yukledim.. calistida ama turkcesiymis, ben belcikada kaliyorum dunya haritsini indirdim

Dünya haritası:

Destek Dosyaları(Support Files

bunlari sonra karta attim calismadi. harita yuklemesini beceremedim yardimci olursaniz sevinirim.

saygilar

lower12

Üye
arkadaşlar benim 5800 da haritayı açtığımda boş ekran gösteriyor onun sorunu nedir.baya uğraştım yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdidn tşk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim 5800 da haritayı açtığımda boş ekran gösteriyor onun sorunu nedir.baya uğraştım yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdidn tşk

haritanın ismi yanlıştır.tekrar kontrol edin...

korki58

Üye
1 Milyon uyeden yardimci olacak kimse yokmu?? Neyse saglik olsun..

hellowen334

Üye
ben satın aldım bunu garmin.com dan bişey değişmedi sadece hava durumuna bakabiliorum ve uçak kalkış iniş falan görebiliyorum...başka satın alınacak bi özelliği varsa satın alim..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben satın aldım bunu garmin.com dan bişey değişmedi sadece hava durumuna bakabiliorum ve uçak kalkış iniş falan görebiliyorum...başka satın alınacak bi özelliği varsa satın alim..

satın aldıgınız için tebrik ve tesekkur ederiz...

Üst Alt