Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

deha83

deha83

Üye
bilgilendirme için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

peki bu ne demek bizim özelimize ulaşabilecekler mi :S ?

bu program aşağıdaki özellikleri telefonunuzda kullanmak için onay vermenizi istemektedir.

-bluetooth, bluetooth özellikleri diğer cihazlara bağlanmak
-kısa mesaj göndermek
-mms göndermek
-telefon görüşmesi yapmak
-internet bağlantısını sağlamak
-yeni kişi ekleme veya kayıtlı olanı düzeltmek
-kişilere ait bilgileri okumak

mesajına cevap verildi mi bilmiyorum ama ben N96 ya yükledim gayet başarılı (tabi şimdi elimde 2009 haritası var ama) bu onay işi ise sadece senden izin alınarak yapılıyor yani diyelim restorant arıyorsun o zaman sana online bağlanacak izin veriyor musunuz? diyor ya da -sms için- kaydettiğin konumu paylaşmak için kullanacaksan onu da sorarak yapıyor.

neco45

Üye
Arkadaşlar garmini açtığımda hesabımdan 0,2 TL her seferinde gidiyor acaba sizlerden de gidiyor mu?
Konumlama yöntemlerim yardımlı GPS ve Tümleşik GPS

hellowen334

Üye
Arkadaşlar garmini açtığımda hesabımdan 0,2 TL her seferinde gidiyor acaba sizlerden de gidiyor mu?
Konumlama yöntemlerim yardımlı GPS ve Tümleşik GPS

yardımlı gps yi kaldır sadece tümleşik kalsın..

gürselgün

gürselgün

Üye
selam kardeşim ben 2 ciel i8510 omnia telefon aldım önce garmin yüklüydü arızadan dolayı anakart değişti daha caliştıramıyorum verdiğiniz lınkten indirip kurdum sadece garmın yazısı gelıyor ve kapanıyor yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam kardeşim ben 2 ciel i8510 omnia telefon aldım önce garmin yüklüydü arızadan dolayı anakart değişti daha caliştıramıyorum verdiğiniz lınkten indirip kurdum sadece garmın yazısı gelıyor ve kapanıyor yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler

reisin sayfasına bakın.

yunisis

Üye
süperr

marpheous

Üye
teşekkürler

nihatsarikaya

Üye
tşk

kila-kila

Üye
:vurarkadaşlar beniim sorunum biraz garip... öncelikle garmin yazılımını sorunsuz olarak 5800 a yükledim ve kullandım daha sonra telefonumun yazılımını güncelledim (50.0.005) güncelleme bittikten sonra telefon açılmadı ben de hafıza kartını çıkartıp format attım formattan sonra telefon açıldı garmini tekrar yükledim ve çalıştırdım ama telefonu kapatıp tekrar açmak istediğimde telefon yine açılmadı ilk açılırken hafıza kartını çıkartıp açarsam telefon açılıyor açıldıktan sonra hafıza kartını takıp garmini ve diğier programları sorunsuz kullanıyorum ama telefonu kapatıp açmak istediğimde malesef telefon açılmıyor defalarca silip yeniden yüklememe karşın problemi gideremedim neden olduğunu anlamadığım bu sorun için yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

draligus

draligus

Üye
Merhaba,
Garmin .050 versiyonunu kullaniyorum. Telefonum N86. Telefonumun ışık zaman aşımı ayarı 10 saniye olarak ayarlı. Ancak Garmin ile navigasyon yaparken seyir sırasında, 10 saniyede 1 defa ekran ışığı gidiyor ve birkaç saniye karanlık kalıp tekrar geri dönüyor. Ayarlar menusunde, Arka ışığı geçersiz kılma - Herzaman açık olarak işaretli. Programı kaldırdım. Tüm dosyalarını bizzat sildim. Tekrar kurdum. Değişen birşey olmadı.

Yardim rica ediyorum. Tesekkurler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Garmin .050 versiyonunu kullaniyorum. Telefonum N86. Telefonumun ışık zaman aşımı ayarı 10 saniye olarak ayarlı. Ancak Garmin ile navigasyon yaparken seyir sırasında, 10 saniyede 1 defa ekran ışığı gidiyor ve birkaç saniye karanlık kalıp tekrar geri dönüyor. Ayarlar menusunde, Arka ışığı geçersiz kılma - Herzaman açık olarak işaretli. Programı kaldırdım. Tüm dosyalarını bizzat sildim. Tekrar kurdum. Değişen birşey olmadı.

Yardim rica ediyorum. Tesekkurler

programın kendi içinden ayarlar kısmında ekran ekranı ısıgı secenegini her zaman acık olarak ayarlayın yeter...

draligus

draligus

Üye
mesajimda yazmistim, o ayari zaten yaptim

ercucuk0

Üye
teskkur

cagrib

Üye
Ben kurdum garmini anlatımıNız içinde teşekkürler ilk 2 gün sorunsuz çalıştı şimdi gps den hiç sinyal almıyor ne ücretli ne ücretsiz yardım edin lütfen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum garmini anlatımıNız içinde teşekkürler ilk 2 gün sorunsuz çalıştı şimdi gps den hiç sinyal almıyor ne ücretli ne ücretsiz yardım edin lütfen

telefonunuzun modeli nedir...
garmin de gps i devre dısı yapıp tekrar etkinleştir deyin gelir...

Üst Alt